Hurmacı “Güzel bir başlangıç oldu”

Bursaspor’un başında çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılan Özer Hurmacı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Üst düzey konsantrasyonlarının ve istemelerinin galibiyeti getirdiğini belirten Hurmacı, “Hayal ettiklerim kısa bir sürede gerçekleşmesi hayal olur. Benim gruptan istediğim şeyleri oyunun bazı bölümlerinde gerçekleştirdik. Diğer bölümlerde de çocukların duygusal motivasyonları, üst düzey konsantrasyonları ve istemeleri kazanmamıza vesile oldu.

Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gol yemememiz lazımdı. Pazar günü çok önemli bir maçımız daha var. İnşallah onu da kazanacağız. İki günlük kısa bir alanımız var” diye konuştu.

OYUNUN ÜSTÜNE KOYACAĞIZ

İyi oyunlarının üstüne koyarak devam edeceklerini vurgulayan genç teknik adam, “Hücum ve savunma oyununu, geçiş oyununu işleyemedim tam olarak. Onları da inşallah işleyeceğim. Güzel bir başlangıç oldu. Pazar gününe konsantre olacağız. Berat 3 gol attı. Geçen hafta da atabilirdi. Bugün de işini yaptı. Tarsus maçında çok kötü bir oyun yoktu. 13 tane pozisyona girmiştik.

Bugün olgun ataklar geliştirdik, iyi işler yaptık. Bunun üstüne koyarak devam edeceğiz. İyi yaptığımız şeyleri tekrar tekrar çocuklara izleteceğim, hafızalarına yazsınlar. Kötü yaptığımız şeyleri de antre edeceğiz. Adım adım yukarıya doğru çıkacağız” dedi.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Özer hocam.
    Kadroyu oluşturan oyuncular aynı zamanda senin kardeşin.
    Onların herbirinin teknik direktörden önce bir ağabeyleri olmalı.
    Başaracaksınız.

    17
    1
  2. En azından oyunun üzerinde duran oyunu geliştirmeyi hedeflediğini söyleyen bir teknik direktörümüz oldu ne güzel. Umarım başarılı da olur. Belli ki saha içindeki taktiksel kurgulara kafasını takmış bir insan açıklamaları onu gösteriyor.

    İsmail Ertekin aylarca yok hakemdi yok gençlerdi vs. oyunculara salladı durdu, teknik direktörün görevi oyunculara sallamak değil mevcut oyuncularla iyi bir takım oyunu geliştirmek ve her hafta bunun üstüne koymaktır. Çağdaş Atan Kayserispor’da geçen sene ligde zor kalan takımı transfer tahtası kapalıyken 7. sırada götürüyor. Teknik direktörler rezil de ediyor vezir de bunu görmek lazım. İsmail hoca halı saha hocası gibiydi eski kafalı bir adam, bunların artık yeri yok futbolda. İsmaili süper ligdeyken bile Bursa’nın en deneyimli hocası vs. diye parlatarak bize layık gören boş akıllılara ve bu sene takımın başına geçiren yönetime akıl fikir diliyorum.

    11
  3. Başarılar hocam. Fakat kondisyon olarak çalışırsanız çok iyi olur. Takım çabuk oyundan düşüyor. Birde Çağatay uyarın. Yine şımarmaya başladı.

    8
    1
  4. Özere ihtiyaç olsa idi ve kendisini oyuna sokması gerekse idi, hani nerde bunun forması, şortu, konçları, kranponları? Yok tabi ki. Hani bu antiranör oyuncu olmuş idi? Ne oldu da daha ilk maçta hemen havaya girip futbolculuğu unuttu?

    3
    17
  5. İstek, arzu tamam.. Ancak oyuncularda çok cddi kondisyon eksiği var, özellikle hasan ayaroğlu jubile tadında koşuyor, hızlı oynadığında rakibe çok açık veryoruz, inş Özer hoca kısa zamanda compakt oyunu yerleştirir takıma, saygılar

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu