Bursaspor – Amed maçı yayınlanacak mı?

Fuch Sports Spor Spikeri Doğancan Aydemir sosyal medyadan yaptığı açıklamada Fuch Sports'un Bursaspor - Amed maçını yayınlayacağını duyurdu.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Doğancan AydemirBursaspor – Amed SF ve merakla beklenen diğer maçlar Fuchs Sport‘ta olacak.” ifadelerini kullandı.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Lobi engelleyemediyse yayını; taraftar işi çözüp yaptırmamalı. Canlı verilirse biz zararlı çıkarız, kısasa kısas.

    21
    1
  2. Ne yapıp ne edip bu maçı yayınlanmasına engel olmak lazım yoksa çok agır cezalar yeriz maçta yaşanacak olaylar kamuoyuna düşerse kanallar bu işi iyice şişirir ve ne ceza alıcaksak iki üç katını alırız

    10
    2
    1. @MRT1675 yorumuna yanıt olarak

      Yapmayın bir kere de bir şey yapmayın. Bir kere de taraftar olun, holigan olmayın. Bir kere de insanlık bizde kalsın.

      4
      5
  3. Ah bee. Keşke yayınlanmasaydı. Ama o yavşak Am-Et’çiler parayı kendileri bastırıp zorla yayınlatıyorlardır. Höt korkusu.

    8
    2
  4. Bakın onların yaptığı çirkeflik onların edepsizliğidir. Biz bize yakışacak şekilde davranılmalı onlar gibi edepsiz mi olacağız yoksa edepli mi olacağız benim düşüncem onlar pkk bayrağı açtılar ya bizde stadı türk bayraklarıyla donatalım derim beşiktaş maçında yapılan koreografi artı bu depremle ilgili slogan söylenmesi gerektiği düşünüyorum lakin tersi yapılırsa kulübe ceza gelecektir onun için kötü tezahürat ve edepsiz sözlere gerek yok boşuna tff ye para kazandırmayalım ayrıca bizim kulübünde ne kadar iyi bir kulüp olduğumuzu göstermiş oluruz

    3
    3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu