TRT’den Batalla, Belluschi ve Civelli’li paylaşım

TRT Spor’un resmi twitter hesabından bir paylaşımda bulunuldu.

Bursaspor’un efsane oyuncuları dan Pablo Martin Batalla, Fernando Bellıschi ve Renato Civelli’nin de olduğu görselde “Yolu Türkiye’den geçmiş Arjantinli futbolcular. Sizce en unutulmazı hangisiydi?” sorusu soruldu.

Bursaspor taraftarı bile olmayan takipçilerin büyük bölümü Batalla cevabı verdi.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      selimin havaalindakini şovunu paylassaniza be admin kardeslerim bursaspor benim icin onlar bu klupten tasi taragi toplayip gitmedigi surece bitmistir….sadece amed macina gelicem oda vatan meselesi oldu elimde koskoca pankartla amed formasi giydene Uğur Dündar……

      2
      1
    2. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Niye hayiflanoyorsunuz bende bunu anlamış değilim. Sizler degilmiydiniz Bizans takımları diye karşı çıkıp Anadolu birliği masalları anlatıp duruyordunuz. İşte hakettigimiz vede layık olduğumuz ligde yiz.

      5
      1
    1. @Semih yorumuna yanıt olarak

      Selim ,havaalaninda bir futbolcuya hesap sorma hakkini kendinde bulabiliyor,işin garibide futbolcu hesap veriyor,bir Allahin kuluda cikip sen kimsin diyemiyor,ondan sonra bursaspor neden bu halde,nasil kirli iliski aği var arkadaş pes be.

      36
      1
  1. Sevgili Bursasporlular herşey ortada şehir elini Bursaspor dan çekmiş 10 yıldır çöküşe giderken herkesim aslında bunun farkındaydı ve herkesim tabiri uygun ise Bursaspor dan tırtıklama yarışına girdi bunu bilerek isteyerek yaptılar yokoluşa koşarcasına gidiyoruz yok hoca suçlu yok futbolcular suçlu derken sona geliyoruz asıl suçlu hepimizin suçlu sen ben derken kepengi inderecegiz internetten taraftarız yahu pasolig yok 3 milyonluk şehirin hani bu şehirde muhalif siyasi görüştekiler sizler lafa gelince mangal da kül bırakmayanlar nerdesiniz hiç birşey yapmıyorsanız stadyuma gelin sen Bursaspor a sırtını dön sonra siyaset yap bu kadar basit mi

    9
    4

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu