Bursaspor’da yolculuk başladı

Bursaspor deplasmanda oynanacak Çorum FK maçı için yola çıktı.

Ligin 4. haftasında 14 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Çorum FK ile karşılaşacak olan takımımız, hazırlıklarını tamamlayarak sabah saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nden Çorum‘a doğru hareket etti.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @16 BURSASPORLU yorumuna yanıt olarak

      He valla bu maçın ardından içeride Sivas Belediye ile oynuyoruz havalar da iyice soğumadan orayı da aradan çıkarıcaz sonra Amed e gidiyoruz. üstüne onu da yenersek işi kopartırız inşallah önemli olan havaya girmek moda girmek. Moreller bi düştümü iş çok zorlaşıyor heleki bu şehirde daha da zor çünkü ben biliyorum bizim taraftar biraz gerizekalıdır 2 gol kaçırdı diye kendi futbolcusunu yuhlar 2 dk sonra gol atar alkışlar geçen sene olmayan şeyler değil. Maç bitene kadar rakibe baskı kendi takımına destek yok bizim taraftarda. Şampiyon Bursaspor 2010 da kaldı ama maalesef taraftar da 2010 da kaldı.

      12
      2
  1. Bursasporun eski başkanlara ne kadar borcu var bilen varmı?
    ali ay,mesut mestan,erkan kamat.Bunları tek tek bilen varmı?
    Ali ay için 300 milyon alacağı var diyorlar doğrumu?

    1. @RAMAZAN yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor’un borcunun en çok , kendisine en büyük kötülüğü yapanlara olması da; Trajikomik mi desem, Saçmalık mı desem bilemedim.

    1. @Çetin yorumuna yanıt olarak

      Sadece mehmet akyüz değil, murat yıldırım ve burak çalıkta çorumda ayrıca mert nobre calistiriyor. Bence adamlar bu sene 1. Lige cikarlar

    2. @Çetin yorumuna yanıt olarak

      Terbiyesiz, bu kadar küfürlü bir yorumu yazmaya utanmadınmı. Senin annen, eşin, kız kardeşin yokmu? Bu yorumu okumadan kim yayımlıyor. Hepinizi şikayet edip, cezalandırmak gerek. Biraz edepli ve saygılı olun. Lütfen herkes işini düzgün yapsın.

      6
      1
    3. @Çetin yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursaspor’lular tirbunde olsun sosyal mejralarda olsun kullandığımız üslup ile lütfen saygı kazanalım lütfen bir Bursasporlu herşeyi ile örnek olmalidir

      9
      1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu