Başkan Banaz “Parasal sıkıntı üst düzeyde”

Eskimeyen Kramponlar platformunun kurucusu Mehmet Ceylan’ın yanı sıra Burgaz Cafe’de kuru pilav etkinliği yapan Ahmet Aköz’ün liderliğini yaptığı platform Bursaspor’da uzun yıllar forma giyen futbolcuları bir araya getirdi.

Bursaspor Kulübü Başkan Ömer Furkan Banaz ile Altyapı ve Futbol Okulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yolgeçen, yeşil beyazlı formanın emektarlarına arkalarında isimleri yazılı olan bir forma hediye etti.

Burgaz Cafe’de gerçekleştirilen etkinlikte Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz “Bursaspor’u ayakta tutabilmek için yoğun çalışma içerisindeyiz. Gerçekten kulübü çok farklı atmosfer içerisinde aldık.

Her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sizlerin yaşadığınız, anlattığınız güzellikler için birlik şart. Parasal sıkıntı üst düzeyde. Mali sıkıntıdan çıkamazsak kulüp olarak işimiz çok zor. Birlik sağlanırsa bu sıkıntıyı aşarız” dedi.

34 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Neden geldiniz o zaman, mevcut yönetimi neden zorla gönderdiniz, bıraksaydınız yaptıkları hataların cezasını çekselerdi, Bursaspor u kurtarmak için gelseydiniz tahtayı açardınız, sizden önce gelen her yönetim tahta açılması için çalıştı, Erkan Kamat hariç, orada şansımız iyi gitti, şimdi aynısı olacak mı, ilk yarıda dipten çıkamazsak ne yapacaksınız, neden kimse size yardım etmiyor?

    46
    56
    1. @Sinan yorumuna yanıt olarak

      Erkan Kanat ya doğru olanları yaptığı için başarı yakaladıysa, az konuşarak çok iş yaptıysa mesela, ekonomik olarak ekstra bir yük yüklemeyerek aynı zamanda sportif olarak yarışın içinde kalarak genç sporcuları pazara hazır hale o getirdiyse belkide kurtuluş yolu oydu

    2. @Sinan yorumuna yanıt olarak

      Yardim veya destek diye birşey yoktur çıkar vardir sana yaptigi yardim sayesinde kendi reklami olacaksa yapar e şu an kim ne yapsin bursaspora yardimi nerde kime reklam olacak. Marka değeri bitmiş bir kulüp.

      11
      4
    3. @Sinan yorumuna yanıt olarak

      Böyle birşey gerçekten yazıldı mı sen gerçekten bursasporlumusun şuan bile talip varsa bırakırız dediler
      emin başkan zaten bırakıp gitti kulüp orada kaldı neyse herkezin bildiğini tekrar yazmayalı

      17
      7
      1. @bursasporlu yorumuna yanıt olarak

        Bursasporu nasıl takip ediyorsunuz, emin Adanur demedi mi talip bir süre çıkmayınca bırakın geri geleyim, bunu der demez bu yönetim çıkıp geldi, bilmiyorsanız internetten kontrol edin, şimdi bekledikleri yardım gelmeyince ellerinde kaldı Bursaspor, ilk yarı dipten kurtulamazsa bursasporu kim kurtaracak, bursaspor buradan da düşerse bu yönetim de tarihe geçmeyecek mi

        4
        15
        1. @Sinan yorumuna yanıt olarak

          İstifa etti sonra aday olmazsa tekrar aday olayım dedi sence saçma degil mi bu geri geleceksen neden toplu istifa edildi.

        2. @Sinan yorumuna yanıt olarak

          Çıkamazsak alacaklarımı bağışlarım dedi futbolcuları yok pahasına sattı parayı cebe attı hala o adamı mı savunuyorsun

    4. @Sinan yorumuna yanıt olarak

      mevcut yönetim istifa edip kaçtı zorla gönderilmedi. ve aday çıkmadı tek aday bu yönetim oldu ve dediler şuan biri çıksın adayım desin istifa ediyoruz dedi ama aday olan çıkmadı. birde devre arasındada tahta kapalıydı geldikleri gibi açtılar, bu senede tahta açıp zarara girmemek için devre arasına kadar açmama kararı aldılar. devre arasında eksik olan bölgelere yapacaklarmış transfer. sade bir haber kanalına bakmayıp tüm yerel haber kanallarına bakarsan görürsün.

      23
      8
    5. @Sinan yorumuna yanıt olarak

      Arkadaş , tahta tahta deyip duruyorsunuz , Mesut Mestan açtı da ne oldu , Emin Adanur açtı da ne oldu borç Bir Milyarı geçti . Keşke açmasalardı da borç bu boyutlara ulaşmasaydı . İyi bir uzun vadeli planlama ile düzelinebilinir . Tahta açmak çâre değil . Günü kurtarmak olur .

      26
      9
      1. @ARKAN yorumuna yanıt olarak

        Tahta bu zamana kadar açık olduğu için bu kadar borç oldu ve kulüp bu hale geldi. Transferler bu kulübün belini büktü. Kurtuluş alt yapıda bunu kenara da kafalara da yazın.

    6. @Sinan yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim AKP’nin elini atıp da yücelttigi neresi var..10 yıldır Bursasporu yonetiyorlardi..adanur gelince şok oldular,bir an önce piyonlarini devreye sokup adanura darbe yaptılar.adanur geldiğinden beri taciz ettiler..sürekli grupları kışkırttılar ve adanuru göndererek istediklerine ulaştılar.bursasporun çıkıp çıkmaması,batıp batmamasi umrunda bile değil bunların..tek dertleri her yer benim olsun derdi…

      27
      27
  2. Bitti bitti.Belediye istediğini aldı.Bu sezon kapısına kilit vurulur.Biter gider Bursaspor mursaspor kalmaz.Bunu yazarak belediyenin ekmeğine yağ sürüyorum ama aylardır yorum yapmıyordum.Sonuc olarak alınır Aktaş ve trolleri istediklerini aldılar.

    23
    21
    1. @Jukebox yorumuna yanıt olarak

      İyice saçmalamaya başladınız buradaki sürekli muhalefet olan kesim arkadaş zamanındaseçtiğiniz ali ay , mesut mestan, erkan kamat ve adanur denen şahsiyetler bir sürü halt yerken sesiniz çıkmadı resmen provokatörlük yapmaya gelenler var o çok sevdiğiniz chp de aday koysaydı tercih etseydik aralarında adamlar iş yapmaya çalışıyor hala köstek oluyorsunuz yok parası yoksa neden aday oldu arkadaş beyin çalışmıyor yada yok bu zamana kadar başımıza ne geldiyse paralılardan geldi para vermekle bir sürü transfer yapmakla olmuyor olmazda düzenli bir yapılanma şart düzenli planlaman yoksa dibe batmaya mahkumsun 7 senede 110 transfer ne demek komisyon, bonservis, maaş vs hangi kulüp bunun altından kalkar şimdi 3 üzleri örnek gösterirler onlara destek veren ünlüler, siyasiler, büyük patronlar (işverenler) destekliyor bizi kim destekliyor tek tük çünkü yönetimler saçtı paraları adamlar enayi değil başkanlar saçsın diye vermezler anca muhalefet ben bu başkana güveniyorum parası olmayabilir ama iyi bir yapılandırılma yapmaya çalışılacak size rağmen

      7
      8
    2. @Jukebox yorumuna yanıt olarak

      Sevgili kardeşim, çok kazık olmayan, senin zeka yaşına uygun iki basit soru.
      a- belediye Bursaspor’un başarısızlığını neden istesin?
      b- her yıl süper ligde kafaya oynayan ve Avrupa kupalarına katılan bir Bursaspor mu belediyeye prestij, oy ve marka değeri kazandırır, yoksa üçüncü ligde ki bu Bursaspor mu?

      16
      13
      1. @Kaveci rıza yorumuna yanıt olarak

        belediye başkanının beşiktaşlı olduğundan olmasın veya beşli çeteden nihat özdemirin 2010 yılında olduğumuz şampiyonluğun acısını tff başkanı olduğunda alinur abinle beraber ve tff de bulunan kuklamız mustafa çağlarla hep beraber kumpası kurmasınlar sana daha o kadar çok sebep sayarım ki aklın durur sadece görmek iste

        7
        5
  3. ” Sizlerin yaşadığınız, anlattığınız güzellikler için birlik şart. ” BU NASIL BİR CÜMLEDİR BANAZ BEY?? 2010 YILINDA DAHA DOĞMAMIŞ MIYDIN YOKSA BURSASPOR UN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLAYAMAMIŞ MIYDIN?? “

    14
    15
  4. Ağzınızda lafı fazla gevelemeden ve Sözüde fazla uzatmadan da Bu kulübe ne zaman kilit vurulacak onu söyleyin artık..

    11
    5
  5. sn. başkan, ”birlik!” demişsiniz. dünyanın en doğru işini yapsan da seni istemiyorum! zihniyeti ile bu birliktelik nasıl sağlanacak?
    gelmeniz hataydı. ne yaparsanız yapın yaranamayacağınızı bilmeniz gerekirdi.
    kaldı ki kulüpleri kurtarmak belediyelerin görevi değil.
    bu camia tam 10 yıldır transfer! transfer! diye yanıp-tutuşuyor. ve bu yüzden bu kulüp adeta bağıra bağıra düşüyorum diyordu.
    yahu arkadaş her sene 1-2 başkan! 5-6 antrenör! 15-20 futbolcu değiştiren bir kulübün başarılı olduğu dünyanın neresinde görülmüş?
    bu kadar harcamaya para mı dayanır?
    bırakın, Bursaspor’u kimler bu duruma düşürdüyse bu işlere onlar kafa yorsun ve kurtarsın.
    zaten camia olarak birçok başarı ve güzellikleri hak etmiyoruz.
    süper ligde biri şampiyonluk olmak üzere hep ilk beşte kalan, aynı dönemlerde beş yıl boyunca aralıksız avrupa kupalarına katılan.
    ve ”5. büyük!” unvanı olan bir kulübü oralardan alıp, buralara kadar düşürerek bunu da kanıtlamış olduk.
    yeni süreçte belediye olarak siz mesainizi ve şehrin kaynaklarını sadece Bursalıların refahına harcayın lütfen.

    10
    4
  6. Nerede kalmistik? Evet sizler Bursaspor’lu eski futbolculari arkaniza alip onlardan yardim alip gecen yonetimi gonderdiniz. Birlik ve beraberlik icin soz verdiniz, , takimi ele alinca eski futbolculara kapilari kapadiniz. Bursaspor’u dusurdunuz simdi yeniden birlik beraberlik ariyorsunuz. Bilmem anlatabildimmi, size guven sifir zaten hersey ortada.

    10
    7
  7. Belediye olarak BURSA’ya ve BURSASPOR’a çok büyük borcunuz var…
    20 sene sonunda ilk defa BURSA sizden birşeyler bekliyor.

    7
    2
  8. Dortmunt tan m.city e transfer olan haaland İn aldığı imza parası bursasporun borcunun 2 katı maaşı ayrı sadece imza parası kockoca bursa sessiz uyku numarası yapıyor artık şu tahtayı açın bubişin şakası yok bu liglerin geliri yok iyi çıkan alt yapı oyuncularıda kaçıyor kaçmayada devam edecek buralarda sürünürsek acil süper lige geri dönmemiz lazım yapamıyorsanızda bırakın illaki biri çıkar tahtayı açılır zaman kaybettirmeyin

    6
    5
  9. Merak ettim şu divan kurulu başkanımız nerde emin adanuru gönderene kadar her gün açıklama yapıyordu yemekler veriyordu eski topçularımızı arkasına alarak resimler çektiriyordu birlik beraberlikten bahsediyordu ne oldu yaa divanda uyuyup kaldı sanırım biri arkadaşı uyandırsın bursa spor küme düştü ve bursa sporu küme düşürenler hala bursa sporu yönetiyor pardon yönetemiyor hani tarık çapcılar serkan yetişmişoğlu ahmet suphi sedat 3 aklıma gelmeyen bir sürü bursaspor sevgisiyle yanan arkadaşlar neredeseniz bursasporun bu durumuna nasıl el atacaksınız çok uzak zaman değil bundan 3 4 ay önce resimleriniz demeçleriniz eksik olmuyordu şimdi ne olduda sesiniz çıkmıyor diliniz lal mı oldu

  10. Sadece ilk yarı takımı yöneten adamlara bizi küme düşürdü dediler inandınız şimdi yapın baskınızı bakalım tahta açılacak mı

    1. @xavi yorumuna yanıt olarak

      düşürmediler, sattılar ve yediler. yok ettiler. görmeyen gözleriniz duymayan kulaklarınız hissetmeyen kalpleriniz ile ne iş yaparsınız. fikriniz çok ama aklınız ne yazık ki hiç yok….
      atatürk akıl yaşta değil baştadır derken sizleri değil, aklını kullananları ifade etmiştir.

      1
      1
  11. Gelen agladi giden agladi para yardimi toplandi takim bati kume dustu yardim yapilmadi gene ayni sonuc adama sormazlar mi bu isi neden aldin borc cukuru oldugni bilemedinmi zorla mi yaptirdilar para olsada sonuc deysmeyecek yardim yapilsada cakilma garanti kendine iylik et birak kac hikayenin sonu yazilmis beli kalirsan uzerine yikilir okadar basit denemesi bedava kaleye gidemeyen takimla kale arkasinda kalirsin aci gercek acitir

    1. @Asb yorumuna yanıt olarak

      Yumurta küfesi senin sırtında değil o yüzden bu kadar rahat konuşuyorsun.
      Gel de bunu o adama sor.
      Bilerek, isteyerek ve de severek kesinlikle bu işi yapmıyor.

      5
      5
      1. @Kaveci rıza yorumuna yanıt olarak

        Bu adama kızmanın bir manası yok nebati gibi gözlerime bakın demedi veya uyuyun 6 ay sonra herşey değişmiş uyanacaksınızda demedi bu arkadaş belediyenin memuru önüne kağıt yazıp veriyorlar oda okuyor zavallım

        5
        4
  12. Seneler boyunca ailece kombine ve forma koloksiyonu yaptık. 7 yaşından beri iç saha ve elimden geldiğince dış sahada maçları kaçırmayan benim bile forma almak için stada gidesim gelmiyor, stadı görünce içim sızlıyor. Bu durumda Bursaspor sevdalısı fabrikatör ve varlıklı kişilerin elini uzatmamasına hiç şaşırmıyorum.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu