Bursaspor’dan gönderildi Celtic istiyor

Bursaspor’da istediği forma şansını bulamayan ve takımdan gönderildikten sonra Hajduk Split’e giden Jani Atanasov için dev bir kulüp anlaşmak üzere.

Son dakika olarak yabancı basında yer aln haberlere göre Bursaspor’dan yetersiz performansı nedeniyle gönderilen Jani Atanasov’un İskoç ekibi Celtic ile anlaşmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Mustafa Er’in yeşil-beyazlı takıma kazandırdığı isim olan Atanasov, Bursaspor kariyerinde 11 kez a takım forması giydi.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Al işte arkadaş kendilerini teknik direktör zanneden samet aybaba, mesut bakkal, yalçın koşukavak, ibrahim üzülmez ve irfan buz denilen vasıfsızlar bu çocuğu oynatmadılar size teknik direktör belgesinide veren ve sizi destekleyen kafadan yoksunları tebrik ediyorum zeki çelikte aynısı oldu altay bayındır , mert hakan yandaş, kerem aktürkoğlu biz böyle kaybediyoruz bazı teknik direktörler yada hepsi aynı türk teknik direktörlerin kendi adamını getirme var yok bundan bişey olmaz oynattında oynamadı mı tahsin hocada aynı alt milli oyuncularımız var ama beyefendi vakıfköy yolluyor hepiniz yanı haltsınız sonra niye kaçıyorlar kaçarlarlar bu kadar dengesiz görgüsüz taraftarla birlikte teknik direktör olamayacak adamlar varsa kaçar biz çoktan battık sonumuz karşıyaka gibi olacak görürsünüz cenk şahin, hasan ayaroğlu ve kubilay sönmezden medet umuluyor kariyeri boyunca ne vermiş bu adamlarda şimdi verecek jhon bostock, shehu, ibrahim öztürk, aziz behiç, fernandao gibi adamlar olsaydı eyvallah derdim bu takım vasıfsız oyuncularlar dokduruldu ve o yüzden bu durumdayız 7 senede 110 transfer ve 16 tane teknik direktör ne demek biz hep teknik direktör ve transferlere para gidip durmuş yazık 110 transfer değilde 7 senede 30 transfer yap kaliteli oyuncular al gençlerle karıştır yok olmaz demi 16 teknik direktörle değilde 3-4 tanesiyle anlaşsaydın

    14
    4
    1. @ORHANGAZİ yorumuna yanıt olarak

      Türk hocalar ucuz, türk hocalar bedavaya çalıştırıyor takımı ama nafakasınıda oyunculardan çıkarıyor, ya transferinden komisyon alıyor ya maç başı ücretlerden yada primlerden, öyle oluncada sen ronaldoyuda getirsen yok egoist der yok sistemime uymuyor der kendi adamını oynatır, bu en alt liglerden en zirveye hatta terime kadar nu böyle bu yüzdende türk futbolu battı, bitti pislik federasyona kadar sardı, hakem atamalarından tutyayın ihalesine kadar herşer para için menfaat için yapılır oldu, futbol yöneticiliği işlerini büyütmek klüpleri soymak için yapılır oldu.

      7
      1
  2. boş adam küme düştüğümüz ilk sene buna ne ihtiyaç vardı o yıla göre defansif bir oyunucya göre çelimsiz zaten seneye de siktir olup gitti ağlanmayın burda

    10
    50
  3. Samet g.tbabasi yollamisti bu çocuğu yanlış hatırlamıyorsam.Kendi aldırmadı ya.Cok yol katedmemiz gerek bu dinozorlardan kurtulmamız lazım.

    2
    9
  4. Maalesef adamin hakki yendi ama
    Artik geçmişte takilmak bize
    Hiç bir şey kazandirmayacak
    Biz kulübün gelecegine ve
    Gemiyi terketmeyen gençlerimize
    Sahip çikmaliyiz

    2
    6
  5. Bursaspor bu konuda uzman karakterlere sahip zekiyi futbolu yetersiz gonderin diyen teknik ekiplerle bu hala dustu o acidan futboldan uzaklasti

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu