Serdar Aziz’den Bursaspor’a büyük vefa

Bursaspor'un altyapsında yetişen 31 yaşındaki tecrübeli stoper Serdar Aziz, Yeşl-Beyazlı ekibin "Yadigar" forma kampanyasına destek verdi.

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe‘de forma giyen ve Yeşil-Beyazlı ekibin altyapısında yetişen 31 yaşındaki tecrübeli stoper Serdar Aziz, Bursaspor‘un “Yadigar” forma kampanyasına 50 Bin TL ile destek verdi.

Bursaspor sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Altyapımızda yetişen ve şampiyon kadromuzda yer alan profesyonel futbolcu Serdar Aziz’e “Yadigar” forma kampanyasına 50.000 TL desteğinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular camiada herkesim kendisini sorguya çekmelidir bizler nerede hata yaptık bence en önemli şeyi biz yok ettik sevgi yi saygıyı bakın küfür edilenler hala bu takıma para kazandırıyor destek oluyor hatalı davranmak ayrı hain olmak ayrı dır bizler içimizdeki aşkı sevgiyi kaybettik nefret kin ile beslendik herkes kötü herkes düşman ilan ettik kaybeden biz olduk ayrıca efsaneler ölünce anılır diye bir kural mı var neden Sedat 3 ün adı bir yere verilmiyor Allah uzun sağlıklı ömür versin de ölünce mi anacağız bizler Allah tan Batalla yı onurlandırdık sevgi akıl birlik olur isek yeniden başarılı oluruz Bursaspor başarılı olur ise Bursa başarılı olur bu kentin genlerinde var bunu tekrar başarır bu kentde bir rahmetli şükrü Şenkaya bir İbrahim yazıcı bir Levent kızıl bir Süleyman Kurt cu lar bir Cavit Çağlar lar bir Ali Osman sönmezler tribünlerde amigo yasarlar fiko lar Abdüller olucak bir Zekai Gümüşdiş gibi valiler olucak hisarlı Özlüce li Muradi yeli kurtbsdanlı Hamzabey li Setbaşı lı Altıparmak tan olucak

      16
  1. bunlar hep bizim sahada ıslıkladığımız, yuhaladığımız, ağlattığımız, Bursaya bile sokmayalım deyip hain! ilan ettiklerimiz.
    Valla gerçek manada kim hain, kim değil konularında benim kafam biraz karışık.
    giderken kulübe çuvalla para kazandıranlar, bu zor günlerde kulübe duyarsız kalmayanlar mı?
    yoksa bu çocuklara her türlü hakareti kolayca yapanlar, içeride dışarıda demeden her hafta çirkin ve kötü tezahürattan kulübe tomarla ceza ödetenler mi?!.

    43
  2. Hahaha Serdar’ı da başımıza adam ilan etmişsiniz hemen bu şerefsiz değil miydi ki Galatasay maçlarında oynamayan? Babam beni İstanbul takımlarına gidersem evlatlıktan ret eder diyen ? 50 bin tl ye forma aldı diye mi adam ilan edildi?BURSASPOR onu Serdar Aziz yaptı kimse boş konuşmasın 50 bin değil 1 milyon versin hakkını ödemeyez bu klübün bu taraftarın desteğini.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu