Bursaspor Divan Kurulundan siyasilere çağrı

Bursaspor Divan Kurulu toplantısı 6 Temmuz Çarşamba günü saat 18.00’de Timsah Park Stadyumu’nda yapılacak. Bursaspor Kulübü tüzüğüne göre her üç ayda bir toplanması gereken Divan Kurulu öncesi bir açıklama yapan Divan Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder üyeleri toplantıya davet etti.

Bursaspor’un tarihinde en kötü günlerini yaşadığı sezon öncesi yapılacak olan bu toplantıda Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz’ın kulübün son durumu hakkında Divan Kurulu üyelerine önemli açıklamalarda bulunacağını kaydeden Galip Sakder üyelerin toplantıya ilgi göstermelerini ve alınacak olan kararlara ortak olmalarını istedi.

Bursaspor camiasının, iş dünyasının, sivil toplum örgütlerinin bu zor günlerde Bursaspor’a sahip çıkmasını da isteyen Bursaspor Divan Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder büyük bir marka olan Bursaspor’un eski günlerdeki gibi başarıyı yakalamasının gerçekleşeceğine inandıklarını söyledi.

SİYASİLERE ÇAĞRI
Yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Bursaspor’a sahip çıkan mevcut Yönetim Kuruluna siyasi parti ayrımı yapmadan bütün Bursa milletvekillerinin de katkı sağlamasının gerektiğini belirterek;
‘’Başka Bursaspor’umuz yok. Ancak bu sezon birlik, beraberlik ve kenetlenme zamanıdır. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyoruz. Sadece onun desteğiyle olmaz. Bursalı hemşerilerimizin oyları ile seçilerek TBMM’de görev yapan tüm milletvekillerinin bu toplantıya katılarak Bursaspor’a sahip çıkmaları gerekmektedir. ‘’ dedi

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Adanuru mumla ararsınız artık…matavz transferi dışında yaptığı bütün hamleler doğruydu adamın.matavz yerine eze gibi bir golcü alsaydı ilk ikiye girerdi takım..tahtanın actirilmasi,stad isim sponsorlugu,token satışları, bağış kampanyaları,şehri harekete getirmesi,Bursaspor isminin önemini sürekli vurgulaması vs ..yaptiği bütün hamleler doğruydu..matavz denen zirto herşeyi berbat etti.bunu fırsat bilen siyaset maşaları da her fırsatta adanura küfür hakaret edip,istifaya çağırdı..bakın takım tam kendini bulmuşken,devre arası çok iyi transferler gelmek üzereyken,Erzurum karşısında mükemmel bir futbol oynamişken birden bire Selim ve tayfası yönetime darbe yapıp takımın fişini çektiler..adanurun istifa etmesi hataydı, direnmeliydi..ve ikinci hatası da kulübe gelen çekleri almasiydi..gerçi o kadar küfür yesem ben de verdiğim paraları geri almak isterdim..siyaset ve saçma sapan bazı tribunculer yüzünden takım küme düştü.ve şimdi can çekişiyoruz.nerde şimdi o istifaci güruh ?? Sesleri neden kesildi .çıtları bile çıkmıyor.zira dertleri Bursaspor değildi.dertleri Bursaspor’un siyasetin maşası haline gelmeseydi..ve bunu da çok iyi başardılar.. yazıklar olsun hepsine!!

    32
    36
    1. @Selim yorumuna yanıt olarak

      şu yorum da 28 beğeni almış ya vallahi pes!..
      genelleştirirsen neredeyse taraftarın yarısı eder.
      üstelik alt yapıyı bir kalemde silip bitiren. borcu katlayan, kulübü boylu boyunca uzatan son yumruğu vuran kişi olmasına rağmen.
      artık bu saatten ne yazsan boş.
      alın adanurunuzu da, kulübünüzü de sizin olsun.
      yahu arkadaş, bu nasıl bi körlüktür? ruh halidir? vizyonsuzluktur? futbolun etiğinden, tekniğinden bi-haberliktir…

      2
      2
    2. @Selim yorumuna yanıt olarak

      Bir de Emin Adanur güzellemesi çekemem doğrusu.Yaptigi her şey rezalet.Mqtavzdan geri kalanlar iyiymiş.Ofosumu,akolatze mi ,oynamadan gönderdiği adama ne diyeceksiniz.Yeter bu kadar saçmalık.Bu günkü durumun baş suçlusu.Emindir.

      2
      2
    3. @Selim yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor’un küme düşmesinin baş sorumlusu amigo Selim ve yandaşlarıdır.
      Adamı bi rahat bırakmadılar.
      Çeneleriyle ve baskılarıyla adamı yediler yediler.
      Ama onlara göre tek suçlu Adanur

      4
      2
    4. @Selim yorumuna yanıt olarak

      Aynen katılıyorum sana …bencede bu takımın düşmesinde en büyük suçlu o amigo bozuntusudur. Niye hırladı adanur,a çünkü adanur çorbayı kesti ve bunu kaale bile almadı…evet adanur,un hataları oldu ve bunu sende yazmışsın o da o zamanlar özeleştiri yapıp söyledi ama işte ah çorba yokmu çok tatlı çok.

      8
      3
    1. @16 BURSASPORLU yorumuna yanıt olarak

      1- tasfiye edenler kim?
      2- neden tasfiye etsinler?
      3- tasfiye etmenin, yani kulübü bitirmenin tasfiyecilere ne gibi ekonomik ya da siyasi getirileri olabilir?
      bu sorularıma cevap ver ben de yorumlarını beğeneyim.

      öyle ön yargılarla, varsayımlarla, farazalarla, karından konuşmalarla, işkembeden sallamalarla, öfkeyle, nefretle, kinle, muhalif olunmaz.
      kaldı ki kulübün bugünkü durumundan bu adamlar suçlu ve sorumlu değil.
      tam tersi ”TAHTA-TRANSFER-TAKVİYE!” yi pas geçip, neye mal olursa olsun deyip yeniden yapılanmaya gideceğiz demeleri belki de son 10 senenin en gerçekçi görüşü ve de yaklaşımıydı.
      yılların yapısal, zihinsel ve ekonomik bozukluğunun üç günde çözülmesini beklemek adamlara yapılan en büyük haksızlık…

      2
      1
  2. Bursadaki bütün hırsızlar yönetime gelsin bursasporun bütün mal varlıklarına çöksünler ne basının ne divanın nede çorbacı sözde taraftar özde yöneticilerden menfat gözeten dernek başkanı zibidi takımı keneler klübü sömürsün sonrada alinur aktaş kötü CHP yöneticileri klüp kötü olsun ben buradan oy devşireyim derdinde divan kurulu emin adanur futbolcuları trabzona satarken kafasını kuma gömmüş şimdi klüp zor durumda birlik olalım diyor bu klüp kötü yonetilirke neredeydiniz iş adamları para vermiyor diye sitem ediyorsunuz neden versinler gelen çalsin giden çalsın sanayici borcu ödesin siz hiç arabadan ham bostan aldınız mı bursaspor artık birilerinin bursa siyasetini dizayn etme aleti olmuştur alinur aktaş başkanın yerinde olsam bir kuruş para vermem bu takım düşsün bütün sözde alacaklı özde hırsızlara ders olur

    10
    16
    1. @@yenişehirli yorumuna yanıt olarak

      zaten senin ali akbaşın herkesi arayarak emine kumpas kurdu buna selim denilen corbacılarda dahil mustafa erde dahil neymiş bir tiwite istifa etmek sonra ne oldu ucuz kahramanlığa soyundular sonuç olan bursaspora oldu bursaspor 1ci ligde kalsaydı galip sakder serkan yetişmiş oğlu tarık capcı olay gazetesi yazarları selim mustafa er alinur aktaş şimdiki başkan demiyorum bak o bir kukla onun günahı yok hepsi kahraman olacaklardı ama allahın sopası yok herşeyi ağızlarına yüzlerine bulaştırdılar adanuru günahım kadar sevmem hemen hemen bütün maçlarda adama küfür edildi bende olsam bursaspora verdiğim bütün paraları alırdım matavz denilen adam sahada hiç bir şey yapmıyorken alkışlandı iyi oynayan futbolcularımız yuhalandı amaç neydi emin adanur gitsin burda troller bile matavz a metiyetler düzdü gencecik çocuklarımıza ne hakaretler yapıldı olaylara bakarken at gözlüğünüzü çıkarın hayata birde öyle bakın beyninizden bazı şeyleri süzerek konuşun veya yorum yapın hiç kimse benim babamın oğlu değil ama yapılanlarda ortada selim çorbasını içti olay gazetesi yazarları hükümete daha cok yaklaştı maşşları artmıştır galip sakder yerini sağlamladı emin adanur alacağını söke söle aldı olan bursaspora ve bursasporlulara oldu şuan itibarıyla kulübü kim veya kimler yönetiyor belli değil giden gidene kaçan kaçana hepsi haklı olarak gidiyor o küfürleri o kadar hak edecek ne yaptı bu çocuklar görev verildi ellerinden geleni yaptılar onlar bu küfürlere çok bile dayandılar biraz haysiyeti ve şerefi olan insan bu küfürlerden sonra bursaspor formasını terletmez gitmekte hepsi sonuna kadar haklı ama ne gariptirki bazı insanlarımız küfür yemeyi çok seviyor buda yeni moda oldu türkiye nin 5li zenginleri milletin anasına sövdü memleketin yüzde ellisi yarabbi şükür dedi işte ben buna bir türlü anlam veremiyorum karnınız ne kadar geniş bir milletmişsiniz birde şunu unutmadan yazayım son günlerin espirisi koş sevim koş atatürke ayyaş diyenler ibne cıktı

      4
      2
  3. akp li belediye başkanından ne hayır gelir….onlar sayesinde Bursa süper ligden, birinci lige düşdu…Atatürk Stadını kapamak için o zaman ellerinden geleni yaptılar…amaçları kendi mutahitlerine avantalar vermekdi…..

    3
    2
  4. dayı sen anlatıyorsun küme düştüğümüz günden beri ortalıkta yoksun şimdi kalkmışsın lofentenden masallarla edebiyat yapıyorsun bu ülkede millet vekilimi var yoksa kurmalı oyuncaklardanmı bahsediyorsun yürü bi git allahını seversen nereye yalakalık yapacağınızı şaşırdınız artık hepiniz ucuz kahramanlık peşinde koşuyorsunuz yazıklar olsun sizin gibi şehrin ileri gelenlerine biraz haysiyet diyorum susuyorum

    2
    1
  5. BURSASPOR YONETILEMEDİ YAZIK 8YIL ONCE SIRKET OLSAYDI KIMSE BİRSEY YAPAMAZ HEPSİ PARA KOYACAKLARDİ FABRIKALARI GOBI TIKIR TIKIR IEYECEK BİZDE KEYİFLE TURUBUNDE MAÇ İZLERDİK

  6. İspanya İtalya yada Fransa da düşen takımın şehrinin milletvekilleri belediye başkanları senatorlerine yada her neleri varsa bu şekilde çağrı yapiliyormudur ? Çok geriyiz cookk

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu