EuroLeague Wild Card Bursaspor’a mı?

Eurocup'ta finale yükselerek büyük bir sükse yapan Frutti Extra Bursaspor'un EuroLeague için davet alabileceği iddia ediliyor.

Perşembe günü gerçekleşecek Euroleague toplantısında 2 Wild Card‘ın hangi takımlara verileceği açıklanacak.

En güçlü 2 adayın Partizan ve Valencia olduğu bildirilirken diğer adaylardan Frutti Extra Bursaspor ve Badalona olarak ön plana çıkıyor.

EuroLeague Basketball, Adriyatik şampiyonunu “öncelik sahibi” olarak nitelendirdi ve müsait konumdaki 2 wild card’dan birisini bu kupayı kazanan Kızılyıldız’a verileceği belirtildi.

İddiaya göre Partizan’a EuroLeague yönetimi tarafından Wild Card verilmesi konusunda bir adım önde bulunurken Bursaspor‘un da büyük bir şansının olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Davet almak güzel olur ama bütçe büyük sorun birden zirveye çıkmaktansa sağlam adımlarla sürekli orada olmak daha güzel Frutti Extra Bursaspor bence en az 1 sene daha EuroCup ta olmalı başarı sürdürele bilir olması için

    60
    10
    1. @emrah yorumuna yanıt olarak

      En az 1 sene daha orada olmalıyız diyorsun ama sanki başka zaman Euroleague şansı gelecek gibi konuşuyorsun . Fırsatı bulmuşken marka değerimizi ve bütçeyi daha da arttırıp Euroleague takımı olabileceğimizi göstermeliyiz.

      42
      5
  2. Euroleague Bursaya gelse mükemmel olur elbette ama bütçe konuları biraz zorlayabilir. 8-9 milyon Euro istiyorlar en az

    26
    2
  3. Büyük düşünelim Euro ligde oynamak için can atan kulüpler var bize davet gelse hayırmı diyelim yani eurolige davet edilirsek ona görede bütçe ayrılacaktır ben başkana güveniyorum ve eurolige mücadele edebilecek bir takım kuracağına inanıyorum kaldıki Avrupa kupalarında bu kadromuzla bile eurolig kadrosu olan takımlarıda yendik..

    22
    1
  4. Bu bir firsat filan degil arkadaslar. Eurolig’de averaj takimi olmanin hangi kulube ne faydasi olmus bu gune kadar? Gecen sezonun ilk yarisi Eurocup’ta uc mac kaybettik diye Alimpiyevic gitsin, Kizillar bu isi bilmiyor baska sponsor bulalim denmiyor muydu. Eurolig’de uc mac kaybedince yine ayni seyler olacak. Biz malimizi biliriz. Birakin Polyannaciligi.

    21
    6
    1. @Mali yorumuna yanıt olarak

      Ona göre kadro kur fark yeme fark at sende nerede buluruz birdaha böyle reklamı ismimizi tüm dünya görecek koskoca bursa 7 milyon euro için eurolige katılmıyorsa yazıklar olsun derim…

      5
      1
      1. @Bursalı yorumuna yanıt olarak

        Hangi reklam? Basketbol Avrupa’da cok kucuk bir azinlik tarafindan izleniyor, onlar da genelde Balkan ulkeleri. Amerika’da filan Barcelona’yi Madrid’i bile bilmiyorlar siz neyin hayalini kuruyorsunuz birader? 🙂 :)7 milyon Euro’ya kurulan takimalar gecen sene averaj takimiydi. Senede 3 basket maci izleyip akil vermek ne guzel ya.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu