İsmail Çokçalış “Büyüksün, büyük kalacaksın Bursaspor”

Bursaspor'dan Adana Demirspor'a olaylı bir şekilde transfer olan İsmail Çokçalış sosyal medya hesabı instagram'dan Bursaspor ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

İsmail Çokçalış paylaşımında “Her düşme yeni bir yükselişin müjdesidir. Büyüksün, büyük kalacaksın Bursaspor. Yetiştiğim ve büyüdüğüm camia inşallah daha güçlü bir şekilde geri dönecektir.” ifadelerini kullandı.

37 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Apoli yorumuna yanıt olarak

      Bırakın gençlere laf söylemeyi yakinen tanirim önce bir dinle istersen.Emin adanurun ve bu Bursaspor’un anlaşamadığı her topçu haklıdır.Butsaspor için sakatlanmadan önce Galatasaray’ın 4 yıllık 20 milyon TL teklifini reddetti bu çocuk.ali akman hariç Emirhan İsmail Talha Burak kapacak kerem Batuhan önceki yönetimin bize kazigidir.adanurla ters düşen herkes haklıdır..

      26
      7
    2. @Apoli yorumuna yanıt olarak

      Ne biçim bir taraftarımız var, anlamıyorum. Adam hata yapıp gitse bile üzüntüsünü paylaşmış, yanımızda olduğunu yazmış. Ben taktir ettim. Bursaspor’a bir kuruş kazandırmadan gidenleri gördük, küme düştüğümüz an sırıtanları gördük, Bursaspor düşsün diye avuçlarını ovuşturanları gördük, neler gördük neler. TRT spikeri dahi düştüğümüzü bir türlü söyleyemedi, lafı geveleyip durdu. Üzüntümüzü içten paylaşan herkese, kim olduğuna bakmaksızın (geçmişte hata dahi yapsalar), saygım var.

      70
      28
      1. @Mithat yorumuna yanıt olarak

        hata bizde bu kulübe giriyorsa kaçamayacak koyacaksın önüne kol gibi sözleşme . Bursaspor tesislerine girmenin bir bedeli olmalı. biz hala mahalle takımı gibi yönetiliyoruz.

        20
      2. @Mithat yorumuna yanıt olarak

        Kardeşim yazmak için yazmış ne üzüntüsü ? Üzülen adam arkasına bakmadan kaçmaz ! Çok üzülenler gelsin alt ligde feda desin bu takımı el ele çıkarsınlar o zaman ! Biz de samimiyetlerine inanalım…

        20
        15
        1. @Eser yorumuna yanıt olarak

          Diyelim ki yazmak için yazmış, sahte düşüncesi de olsa Bursaspor’un büyüklüğüne değinmiş. Eğer öyleyse, burada bunu yazan kişi ile didişmenin ne anlamı var, bize ne kazandıracak bu didişme? Düştük, ciğerimiz yanıyor ama boşa kaybedecek zamanımız yok. Dünyada hiçbir kişide olmayan yetenek bizim taraftarımızda var, herkesin aklını ve kalbini okuyabiliyor, insanüstü bir yetenek. ardından hemen tavır alıyor. Böyle yapa yapa bırak dışarıdaki adamı, kendi taraftarımızı bile dışlar olduk. Atatürk stadında bu ayrışmalar var mıydı? Tek yürektik. Lütfen niyet okumayalım ve sadece Bursaspor’a odaklanalım ve geleceği şimdiden el birliği ile yeniden inşa edelim.

          17
          7
          1. @Mithat yorumuna yanıt olarak

            Mithat kardeşim maalesef son yıllarda futbol takımımızın yaşadığı ve bize yaşattıkları,taraftarda aklı selimi,sağduyuyu hayli hırpaladı.BU TABLONUN YEGANE SUÇLUSU YÖNETİM-LERDİİİR.Neden mi:
            1-Şampiyon olduğumuz yıl kurulan kadro,göreve getirilen teknik ekip,taraftarların fair play ödülünü almasında YÖNETİM MAHARET-BECERİSİ VAR.
            Şimdi ise 1.250.000 avro verilen oyuncu yarım sezon oynatılmıyor ve süper ligden düştük.
            350 Milyon geçmiş yönetimlere borç varmış.Bu parayı verecekelrine kulübü dirayet,maharet ve gayretle yönetseler daha iyi olur,milyarı aşan borç olmazdı.
            İsmail ve diğerlerinin gidişinde de yönetim zaafiyeti kadar İHANET,KULÜBÜ BATIRMA OPERASYONU olduğundan asla şüphem yok.

            DİLERİM BU TABLOYU YAŞATAN,BU BORÇLARI YAPAN,BURSASPOR ÜZERİNDEN SOYGUN YAPAN HAİNLERE HESAP SORACAK YÖNETİM VE HUKUKÇULAR GÖREVALIR-YAPAR.

      3. @Mithat yorumuna yanıt olarak

        Başka konularla uğraşmaktan kulübe bir türlü sahip çıkamadık, yapay konularla uğraştık durduk, fırsaçılar da bu durumda paylarına düşenleri fazlasıyla aldı, bizi uçurma sürükledi. Bizans dedik, Sebat dedik, Jimnastik dedik, düşmanlıklar üzerinde günümüzü geçirdik ama Bursaspor bağımız-sevgimiz içimizdeydi, ona sarılmadık. Hep dışarıda yapay düşmanlıklarla boğuştuk durduk. Maçın 6. dakikasına kilitlendik kaldık, Elin oğlu bizim ona değer verdiğimiz gibi bize değer vermiyormuşuz, anlayamadık (şahsım adına Yeşil ve Beyaz renkler dışında hiçbir formayı sırtıma geçirmedim, bundan sonra da geçirmem). Altyapıdan gelen kaliteli futbolcularımızı sahiplenmedik, transfer de transfer tahta da tahta dedik durduk, tuka kaka yapıp durduk. Dersimizi aldık, ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ…

        20
        2
  1. Bursasporumuz mutlaka eski güzel günlerine dönecek, belki 10 belki 20 belki 30 yıl sonra onu bilemem. Ama o güne dek o arma benim Bursasporum olarak kalacak; çocukluğum,gençliğim, en güzel günlerim, en zor günlerim,herşeyim. Asla vazgeçmem,hiçbirimiz ondan asla vazgeçmicez.
    Ama sen ve senin gibiler İsmail kardeşim. İstersen Dani Alves kadar sağlam bir bek ol ki inşallah olursun da. Ama hiçbir zaman senin ve senin gibilerle Enes ile övündüğüm gibi övünmeyeceğim.

    29
  2. Öyle veya böyle gittin. Daha o zaman lar belli idi klübün zor durumda kalacağı. Nitekim de küme düştük. Artık başımız önde geziyoruz. Kim kimler takımı borç içinde yüzdürdü ise ALLAH ından BULSUN. Kim kimler küme düşme memi ze vesile oldu ise ALLAH ından BULSUN.

    22
    2
  3. Belki de burada aylarca tedavşn yapıldıktan sonra, sadece sen kendini koşa koşa satıp kaçarak gitmeseydin bile düşmeyecektin. Gİttiğin yerde havan nasıl. İlk 11’in değişmez oyuncusu oldun mu trenspor takımında?

    16
    1
  4. Baban Bursaspor’a faydamız olsun dedi sonuc sıfır fayda bedavaya gittin şimdi buradan numara yapma size emek veren camianiza sırt döndünüz 1yilda topçu olarak kendinize kastınız bu taraftarın ahını alan ifla olmaz en büyük bursaspor

    13
    2
  5. Sana senin gibilere forma verip yetişince bu klübü bu halle sokanlar sizsiniz bidaha bursaspor forması asla giymem deyenler gittikleri klüpte antreman formasından başka forma göremediler senin altındakiler yeğenlerin kardeşlerin senin gibiler yüzünden ekranlarda bile bu formayı armayı görmeyecekler bu eser sizin gurur duyun bırakın şimdi yalamayi artik çok geç

    12
    1
  6. Hadi kardeşim güle güle o ağzınıza Bursaspor’u almayın artık ne haliniz varsa görün. Bir iki sene sonra ne adinız duyulur ne sanınız.

    Bursaspor’un bu hâle gelmesin de yöneticilerin suçu olduğu kadar sizin gibi alt yapıdan çıkan vefasız oyuncularında payı cok büyük .

    9
    1
  7. Kacmak icin elinden geleni yaptin belki sende haklisin ancak bizi bu hale getirenlerin arasinda sende varsin bu boyle biline.

    8
    1
  8. ya çok boş konuşan arkadaşlar var aramızda patronu kovsun tazminata gerek yok senin olsun diyen kaç kişi var bu sayfada.kapacak ın evine haciz geldi mestan döneminde babası gelen hukukçulara sakın medyaya yansıtmayın kulüp zarar görür dedi(otogarda beraber çalışıyoruz)30 milyon para kazandırdı.çokçalış 6 milyon kazandırdı tüm gençler hain sizler temizsiniz öylemi hırsız yönetimler temiz öylemi

    5
    1
  9. Aga bu çocuklara kızmayın.alın siz de gördünüz,matavtz’a ofusu’ya ne paralar vermişler.Bu cocuklara gelince sen ufaksin diyip,asgari ücret veriliyor ya da biraz üstü.bu çocuklar o para ile ne yapacak,ne kadar canla başla oynayacak?

    4
    5
  10. Bursasporlu olmak başka para kazanmak başka kulüpte maddi yönden geleceğinin olmadığını anlayan ismailde diğerleri gibi geleceğini garanti altına almak için bu yolu seçmiş bu suçsa o zaman kim suçlu İsmailmi yoksa onu bu yola zorlayan yönetimmi gönlü Bursaspor’da olupta parasını gurbette kazanan bir futbolcumuz olarak hayırlısı neyse o olsun..

    2
    3
  11. Haketmediğin parayı isteyip,alıp kaçan,takımı yarı yolda bırakanlardan birisi olarak,utanmadan edebiyat yapma bari.Hakkımı ben helal etmiyorum tüm kan emici,yönetim,topçu ve her kimin parmağı varsa

  12. Olmuşla ölmüşe çare yok boşverin geçmişi olan oldu artık bundan sonra ne yapabiliriz nasıl tekrar o güzel günlere dönebiliriz onun tartışmasını yapalım tabiki geçmişteki hataları yanlışları unutmadan ama o hatalar için birbirimizle didişmeden neler yapılabilir nasıl tekrar 1.lige oradan süper lige çıkabiliriz onu konuşalım bırakın artık o böyle bu böyle olan oldu artık bu saatten sonra faydası yok didismenin.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu