Mustafa Er “O gol kırılma anıydı”

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, “Çifte bayram yaşattığımız için çok mutluyuz. Ümraniye, Bandırma ve Menemen maçlarını kazanarak sezonu kazasız belasız bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

3 maçlık cezası Manisa FK maçıyla sona eren ve karşılaşmayı kendisine ayrılan bölümde takip eden Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Camiaya çifte bayram yaşattıkları için sevinçli olduklarını dile getiren Er hemen Ümraniyespor maçına odaklanacaklarının altını çizdi. Mustafa Er’in ifadeleri şu şekilde:

O GOL KIRILMA ANIYDI
“Çok mutluyuz. Skora bakınca 3-1 ancak oyunun ilk yarısında çok ciddi hatalar yaptık. Soyunma odasına 1-1 girmemiz mucizeydi diyebilirim. Rakip hem penaltı kazandı hem de 2-3 net pozisyonları vardı. İlk yarıda takım halinde oyuna giremedik. İkinci yarı bazı değişiklikler yaptık. Santrayla beraber golü atmamız kırılma anıydı belki de. Akabinde o moral ve motivasyonla etkili oynamaya başladık. Kırmızı kartla beraber oyun çözüldü.”

ÇIKARACAĞIMIZ DERSLER VAR
“Bugün için sadece skor bizim için olumlu. Çıkarmamız gereken ciddi dersler var özellikle ilk yarıdaki oyunla. 3 maç kaldı. Artık tamamen Ümraniye maçına odaklanacağız. Yarın (Bugün) bayram. Tüm islam aleminin, ülkenin ve Bursaspor camiasının bayramı mübarek olsun. Çifte bayram yaşattığımız için çok mutluyuz. İnşallah önce Ümraniye, sonra Bandırma ve en sonunda da Menemen maçlarını kazanarak sezonu kazasız belasız bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

HER ŞEYDEN ÖNEMLİYDİ
Bifouma katkı verdi, golü de attı, etkili de oldu. Bugünkü planımızda önce oyunu tutup sonra hamlelerle rakibe darbeyi vurmak vardı. İlk yarı ciddi hatalar yapıp pozisyon verdik. Oyunun her bölgesinde yaptık. Amacımız oyuncuların performansını en üst seviyeye çekebilmek. Tabii ki hepsini değerlendirip ona göre bir strateji belirleyeceğiz. Bugün skor her şeyden önceydi bizim için. Kalan 3 maçta da öyle. Tabii gönül çok iyi oynayarak kazanmak istiyor. Geçen hafta böyle kazandık. Belki bu hafta bu anlamda gerideydik. İnşallah kazanarak devam edeceğiz.”

GEREKENİ YAPACAKLARDIR
“Taraftarlar gerekeni yapacaktır. Özellikle son haftalarda iç sahada muazzam bir destek var. Ümraniye maçında zirveye çıkacaktır. Pazar günü 16.00 güzel bir saat. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Takımı destekleme anlamında ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır.”

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @16 BURSASPORLU yorumuna yanıt olarak

      Hocam 29 haftada 6 galibiyetle komaya girmiş, bitmiş takımı 7 haftada 4 galibiyet 1 beraberlikle tekrar hayata bağladın.Biliyorsun bu işi.Bize çifte Bayram yaşattığınız için teşekkürler.Daha önce yaptın yine bu takımı sen ligde tutacaksın.Etrafın seni çekemeyen asalaklarla dolu.Sen onları boşver.Size inanıyor ve güveniyoruz.İnşaAllah bu takımı kurtaracaksınız.

      5
      3
  1. sorma yaaa ne bayram ne bayram elde kağıt kalem hesap yapar olduk düşermiyiz düşmezmiyiz çocuklara bayram harçlığı versek elektirik su faturasını ödermiyiz ödeyemezmiyiz hayatımda hiç böyle bir bayram görmemiştim arifeden başladık hesaba acaba tutarmı haftaya koskoca bursada ne bayram havası var nede çocukların ve insanların yüzünde bir gülücük

    3
    2
  2. Mustafa eri çok büyütmek istemiyorum ama sezon başında emin adanır inat etmeseydi Mustafa er sessiz kalsaydı bu takım şuan çok başka şeyler konuşuyor olurdu önümüzdeki yıl süper lige döneceksek eğer bunun Mustafa er ile olacağına inancım tam önümüzdeki sezon hangi Başkan hangi yönetici gelirse gelsin takımın başındaki ismin Sezon sonuna kadar Mustafa er olması ve taraftarın da Mustafa erin arkasında durması şart şuan elimizdeki kadroda önümüzdeki sezon katkı verebilecek önemli oyuncular var Bruno Pedro capan kadroda tutabilirsek Mert yılmaz İsmail yüksek altyapıdan bir kaç gelecek vaad eden oyuncu ve yapılacak bir kaç nokta transfer ile Mustafa er az imkanla bile neler yapabileceğini ortaya koydu bence ve önümüzde ki Sezon mutlak şartla desteklenmeli koşulsuz sezon sonuna kadar

    2
    2
  3. 3 te 3 e herkez inandı ve kenetlendi artık onlar düşünsün herşey bizim elimizde… Pazar stada gelmeyen 8taş lı olsun…

    1
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu