Bursaspor, Anadolu Efes’i elinden kaçırdı!

Frutti Extra Bursaspor deplasmanda Anadolu Efes’e 88-85mağlup oldu.

Son Bursaspor hücumumda Andrews üçlükten yararlanamadı.

Maç karşılıklı sayılarla başladı, 5. dakika 11-11 beraberlikle geçildi. Efes top kayıpları yaparken, çembere kolay giden Bursaspor 7. dakikada skoru 24-15’e getirdi. Tempolu ve savunmasız ilk periyodu Bursaspor 29-24 önde tamamladı.

Anadolu Efes ikinci çeyreğin başında 11-2’lik seri yakalayıp skoru 36-31’e getirdi. Buğrahan’ın hücum performansıyla ara açıldı, 6. dakikada fark çift hanelere (43-32) yükseldi. Erten Gazi’nin de çok etkili olduğu periyod 51-41 sona erdi.

Üçüncü çeyreğin başında Bursaspor 10-4’lük seri ile 4. dakikada farkı 4 sayıya (55-51) düşürdü. Bursaspor yakın takibini sürdürdü, son periyoda Efes 69-64 önde girdi.

5 dakika kala skor 80-76 iken 1:20 kala Andrew Andrews fsrkı 1 sayıya (86-85) çekti, 30 saniye kala Bursaspor top kaybı yaparak öne geçme şansını kullanamadı. 7 saniye kala Larkin profesyonelce faulü aldı, serbest atışları kaçırmadı: 88-85. Son Bursaspor hücumunda Andrews üçlüğü bulamadı ve Efes maçın galibi oldu.

Öne çıkanlar…
Anadolu Efes: Buğrahan Tuncer 20 sayı (4/7 üçlük), 3 ribaund, 5 asist, Erten Gazi 14 sayı, 1 ribaund, 1 asist

Frutti Extra Bursaspor
: Onuralp Bitim 17 sayı, 3 ribaund, 1 asist, Andrew Andrews 19 sayı, 8 ribaund, 7 asist, Kevarrius Hayes 12 sayı, 4 ribaund, 1 asist, David Dudzinski 17 sayı (3/5 üçlük), 3 ribaund, 1 asist

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @bursaspor1963 yorumuna yanıt olarak

      Bursaspordan umduğunu bulamayan zavallı hayatında basket topunu canlı görmemiş taraftarlar nba izleyicisi kesilmişti son zamanlarda. Ama bir darbe de basketten geldi bu taraftara

    2. @bursaspor1963 yorumuna yanıt olarak

      Evet bu mağlubiyette olsa EUROLİG ŞAMPİYONUNA KARŞI DEPLASMANDA 3 sayı farkla mağlubiyet için asla kızmam,gücenmme ve üzülmeme.Zira bu FRUTTİ EXTRA Takımımızın yönetimi yönetimin MAHİRİ,hocası işinin sevdalısı,oyuncusu terinin son damalsına kadar akıtan neferi iken incitmeye kıyamam.
      SAĞLIK OLSUN .İNŞAALLAH PALYOFFTAYIIIZ.

  1. Efes yerli oyuncuları maçın büyük bölümünde oyunda tutarak oynadı. Bursaspor tam tersine yabancılarla mücadele etti. Maçın özeti Efes yerli oyuncularla bile her takımı yenebileceğini gösterdi. Bursasporun kadrosu lig için yeterli değil…

    5
    5
  2. Efes daha çok yerli oyuncularla mücadele ederek kendini çok sıkmadan kazandı. İsteseydi daha farklı kazanırdı. Kazanacak kadar oynadı. Bursaspor iyi mücadele etti. Kadroya 1-2 takviye yaparlarsa daha iyi olurlar..

  3. Bu dar rotasyonla kazansan da kaybetsen de her maç keyif veriyor.
    Fener’in de Tofaş’ı yenmesi çok mücbir sebep olmazsa bizi Play Off’a çıkardı.
    Çarşamba akşamı Partizan maçından dibine kadar keyif almak ümidi ile…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu