Bursaspor’u ateş hattından çıkartın

Ligde sezon başındaki şampiyonluk hedefinin aksine düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Bursaspor’u birbirinden zorlu 13 karşılaşma bekliyor.

Bu maçların 7’sini deplasmanda 6’sını ise evinde oynayacak olan yeşil-beyazlı takımın korkulu rüya görmemesi için özellikle iç sahada puan kaybı yaşamaması gerekecek.

DIŞARDAN 9 İÇERDEN 15 PUAN
Ligde geride kalan 23 maçta 6 galibiyet 6 beraberlik ve 11 yenilgiyle 24 puan toplayıp 16. sırada kendine yer bulan Bursaspor’un deplasman karnesi kırıklarla dolu. 11 deplasmandan 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgiyle 9 puan toplayabilen yeşil beyazlı takımın iç saha performansı da pek parlak değil.

Taraftarının önünce 12 maç oynayan yeşil-beyazlılar 4 galibiyet 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle 15 puan alabildi.

KAYBA TAHAMMÜL KALMADI
Bitci Timsah Park’ta son olarak 9 kişilik Tuzlaspor’a 1-0 yenilerek taraftarına hayal kırıklığı yaşatan yeşil beyazlı takımın artık iç sahada seri galibiyetler alması gerekecek. Üst üste çıkılacak Ankaragücü, Boluspor ve Eyüpspor erteleme maçlarının ardından 14 Mart’ta evinde Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, sahasındaki diğer 5 karşılaşmayı ise Kocaelispor, Gençlerbirliği, Denizlispor, BS Ümraniye ve Menemenspor’la oynayacak.

Teknik Direktör Tamer Tuna ve talebelerinin bu maçları kazanıp Bursaspor’u ateş hattının dışına çıkarmaktan başka çaresi bulunmuyor.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bursaspor’u bu hale getirenlerden hesap sormak lazım. Tabiki böyle bir sistemde hesapta sorsanda düzen olmadığı için herkes bir şekilde kılıfına uyduruyor sistemi.
    Sene başında şampiyonluk konuşurken şimdi ateş hattından kurtulma hesapları yapıyoruz.
    hedef belli arkadaşlar. Bu kulubü kapatıp takımın ismini değiştirerek BURSASPOR gibi köklü bir çınarı yok etmek.
    Birlik beraberliğimiz sıfır. Her kafadan bir ses çıkıyor. Biri çıkıyor yönetim kötü diyor, diğeri çıkıyor hoca kötü diyor, herkes bir şeyler demekten başka bir şey yapmıyor.
    bu kulubün başına örülen çorap çok büyük.
    artık birlik beraberlik desekte içerdeki BURSASPORUM’u bu hale getirenleri temizlemediğimiz sürece birlik beraberlik kuramayız.
    BURSASPOR’umu bu hale getirenleri ALLAH’A havale diyorum.

    20
    2
    1. @UTKU EFE yorumuna yanıt olarak

      Bahsettiğin birlik beraberlik çok zor maalesef. Tribünde Atatürk düşmanı olanlar bile var kardeş. Ben böle Bursasporlularla nasıl birlik beraberlik sağlayayım.

      8
      1
  2. Şu Ankaragücü Erzurumspor gibi takımlara vallahada billahada helal olsun adamlar düşüyor ama çıkma kısmına gelince bir şekilde çıkıyorlar ulan bir düştük pir düştük emin adanur 60 milyon harcadım diyor eee 60 milyonda kulübe para girişi oldu ettimi en az 120 milyon TL bu parayla tff 1.ligden çıkamıyorsak zaten bırakın cikmayalim tarihin en kötü başkanı 120 milyon harcadı ve şuan takım düşmenin en büyük adaylarından

    15
    2
  3. Tuzla macina gore yorum yaparsak dusecek takimlar arasinda Bursaspor birinci. Herkesler iyi niyetli olabilir ancak dogru olan hic bir sey yok.

  4. Şu Stada geldiğimizden bu yana hiçbir maçı kazanamadık hep stres hep panik böyle maçlar kazandık artık buranın uğursuzluğumudur nedir gerçek şu zemin o kadar kötü ki aldığın oyuncu teknik oyuncuysa bu sahada kazanman zaten zor okadar güzel Stadımız vardı zemini Türkiyenin en iyi zeminiydi tribünlerde daha iyi anbiyans vardı gelen takımlar ürküyordu yanlış yönetimler futbolcular bizi bu hale sürükledi İbrahim Yazıcı stadında oynayalım daha iyi kısacası YIKTINIZ HAYALLERİMİZİ KARANLIĞA BÜRÜNDÜ SEVGİMİZ

    5
    3
  5. Allah korusun üç maçımız çok zor görünüyor.Olumsuzluk halinde çok zor durumda kalabiliriz.Agzı laf yapan kişi bence halkla ilişkiler de çalışsın.İstatiğimiz çok kötü dahada fazla yazmaya insanın içi elvermiyor.İnşallah bu zor durumdan çıkarız.

    3
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu