Karadeniz’de 3 puan savaşı

Ligde geçen hafta sahasında Altınordu’yu Hasan Ayaroğlu’nun attığı golle mağlup ederek 6 maç aradan sonra galip gelen, büyük uğraşlar sonucunda transfer tahtasının açılmasıyla 4 oyuncuyla kadrosunu güçlendirerek geleceğe daha umutlu bakan 23 puanlı Bursaspor, 24. hafta maçında bugün deplasmanda 34 puanla 7. sırada yer alan Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi İzmir bölgesi A klasman hakemi Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Ali Akkor ve Anıl Usta yapacak.

TUNA KİMLERE ŞANS VERECEK?
Maç öncesinde Bursaspor’da sakatlıkları devam eden Massimo Bruno, Luka Capan ve Elton Acolatse Samsunspor karşısında forma giyemeyecek. Yapılan transferlerle birlikte eli güçlenen Teknik Direktör Tamer Tuna’nın nasıl bir 11’le maça başlayacağı merak edilirken kadroya katılan tüm oyuncuların forma giymeye hazır olduğu öğrenildi.

Ligde 16. sırada yer alan Bursaspor, rakibini mağlup ederek hem üst üste ikinci galibiyetini almak hem de haftalardır bulunduğu düşme hattından çıkarak taraftarlarını bir nebze de olsa mutlu etmenin hesaplarını yapıyor.

Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. …………………….. Erhan…………………
    Mert….. zalazar……… Furkan…… Onur
    ……………. Burak…… İsmail………
    Envercenk…… Alasgarov…….. Bifouma
    ……………………… Pedro……………………

    13
    2
  2. namık ile iyi bir ikili olabilirler de orta saha beni korkutuyor. hiç orta sahaya transferde yapılmadı. şuan en zayıf yerimiz orta saha. bruno ismail ve burak üçlüsü üçüde hücuma dönük orta sahalar. savunmaya yardımcı olabilme özellikleri yok.

    8
    1
  3. …………………….. Erhan…………………
    Mert….. zalazar……… Furkan…… Onur
    ……………. Burak…… İsmail………
    Envercenk…… Alasgarov…….. Hasan
    ……………………… Pedro……………………

    1
    1
  4. Takımın durumunu Herkez biliyor unutmayın
    Geçen Hafta 90+5’de Direkden döndük
    Tek umudum yeni Transferlerimiz’de İnşallah
    Üç puanla döneriz Hala Küllerini Altında Ateş var

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu