BURSİAD’tan Bursaspor’a prim desteği

Bursasporlu Sanayici ve İş Adamları Derneği (BURSİAD), Altınordu karşılaşması öncesi yeşil-beyazlı takıma moral vermek amacıyla toplam 50 bin lira galibiyet primi vereceğini açıkladı.

Bursaspor‘un içinde bulunduğu ekonomik kriz üzerine, Altınordu maçı öncesi Bursasporlu Sanayici ve İş Adamları Derneği‘nden (BURSİAD) yeşil-beyazlı takıma prim desteği geldi.

Bu sezon Timsah‘ın deplasman maçlarına sponsor olan BURSİAD, cumartesi saat 16.00’da Timsah Arena‘da oynanacak Altınordu karşılaşması için toplam 50 bin  lira galibiyet primi vereceğini açıkladı.

Başkan Enes Can Demir ve yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara moral dopingi yapmak amacıyla camiada, Timsah‘a destek kampanyasını başladı ve tüm camiayı kampanyaya davet etti.

BURSİAD’dan yapılan açıklama şöyle:

42 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Takımı Bursa’nın büyük snayicilerinin oluşturduğu bir kayyum grubu devir alsın yönetsin.yemişim derneğini üç kuruşluk dernek parasını ödemeyen dolu….

    2. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Defalarca yazdım bir daha yazayım. Hiçbir zengin senin eğlencene sonsuza kadar sponsor olmaz.
      Hele hele şuan sıfırı görmüş, tüm kaynakları tükenmiş bir kulübü kimse almaz. Bu ekonomik kriz ortamında adam parasını niye harcasın seni mutlu etmek için.
      Eğlencenin masrafını sen ödeyeceksin.
      Miras yendi bitti.
      Kaç kişi varsa bu eğlence devam etsin diyen. Onlar ödeyecek bu eğlencenin masrafını.
      Diyeceksinki kimde para var. Ha işte o zaman para yoksa eğlencede yok diyorum. Kepenkler inmeli diyorum.
      1 milyar borcu ödemek için ;
      100 milyon kişi 10 TL vermeli
      10 milyon kişi 100TL vermeli
      1 milyon kişi 1000 TL vermeli
      100 bin kişi 10000 TL vermeli

      Varmı böyle bir ihtimal. Yoksa eğer. O zaman kulüp kapanacak. İflası açıklanacak.
      Yeni bir kulüp açılacak.
      Bursa Futbol Kulübü. Yada
      Bursa Futbol Okulu. Olacak
      Bu yeni kulüp sıfırdan ne zaman çıkarsa çıkacak süper lige. Mevcut kulüp durdukça borçta duracak. Bundan kurtuluş yooooooooookkkkkk. Anlayın artık bunu
      Selametle

      5
      7
      1. @Gambazci yorumuna yanıt olarak

        Arkadaş , bu Senin dediğin oldumu Tarih gidiyor , Şampiyonluk gidiyor . Bursaspor gidiyor . Bu yeni kulüp , yani BURSA FK , BURSASPOR olmuyor . Kuruluş , 1963 değil 2022 olur . ARMA , eski ARMAYI kullanamazsın , ARMA değişir . Sadece YEŞİL BEYAZ renkleri kullanabilirsin . Yani kısacası FAKE bir kulüp olur .

        5
        1
    3. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Bu Pirim Vs İle Olacak İş Değil Batırdı Mevcut Yönetim-Orda Burda Şurda Para Bu Vakitte Ne Aranır Nede Bulunur Veya Çok Zor Burada Emin Adanur Aldığı 20 Milyonlar Çeki Geri Vermesi Lazım Bursaspor’a Bu Gelecek Futbolculara Garanti Olur Para Var Diye Birde Ön Ödeme Trabzonspor 9 Milyon Onu Direk Transfer Tahtasına Yatırması Lazım Tek Çare Böyle Başa Buyruk Kendi Parası Diye Bursaspor’un Can Simidi Parasını Alamaz Bu Yaptığı Çok Yanlış

      10
      1. @Manyastik yorumuna yanıt olarak

        Bursiad’ın içinde avukat üyeler var. Emin’in hukuksuz şekilde cebine koyup gittiği çek ve paraların adalet çerçevesinde peşine düşsünler. Trabzonspor kulübü 3 genç futbolcu için 29 milyarı Emin Adanur’a değil, Bursaspor kulübüne ödedi. O çeklerin üzerinde de Hamili Emin Adanur yazmıyor. Bursaspor yazıyor. Bunları kimseye sormadan alıp gitmesi suçtur. Hukuk göreve.

        1. @Zafer yorumuna yanıt olarak

          Haklısın keşke o konuda ilgilenseler ama kimseden öyle bir yardım bu güne kadar görmedi – verecekleri para 2500 Euro Yani 25 futbolcu ve 5 teknik adam desek kişi başına 75 Euro Yani Bursaspor’un düştüğü durumlara bakın – Soğanlıköyspor bile daha iyi durumdadır – bu dakikadan sonra 3’cü lige düştüğümüz onaylanmıştır!

    4. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      ÖNCELİKLE TÜM İSLAM DÜNYASININ ÜÇ AYLARINI KUTLAR ,REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN DİLERİM ,,,,DEĞERLİ BURSASPORLU KARDEŞLERİM ,BENİM KENDİMCE BİR FİKRİM VAR İNŞALLAH GERÇEKLEŞİR ,ŞERİMİZİN SAYIN VALİSİ BURSADAKİ OSB BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞSE ve OSB BAŞKANLARINI İKNA ETSE TÜM OSBLERDEN BİR YÖNETİM OLUŞTURULSA ANCA BURSASPORUM DÜZLÜĞE ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH BÖYLE BİRŞEY OLUR

      10
      6
    5. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Verme kardeşim prim falan siz degilmiydiniz istifa baskısı yaptıran istifa diye bağıran ne oldu primle avutmaya kalkıyorsunuz ALLAH ……….versin karışmayın defolup gidin

      11
      5
    6. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      50 bin TL ne diyecek bu adamlara komedi durumdayız yine de destek destektir hiç yapmayanlar utansın yazıklar olsun koca takım yok oluyor tahta açılmazsa 4 tane daha oyuncu gitti kadrodan yok olduk demektir.

      11
  1. Tebrikler Bursiad ! Bir de adam gibi bir başkan adayı çıkarabilirseniz bu gemi yürür ! Koca Bursa sanayi şehri bunu başarabiliriz…
    Hepinizin kesenize bereket, Allah işlerinizi rast getirsin !

    31
    15
    1. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Şaka misiniz siz ya gerçekten 50 bin nedir ya iş adamları bide bunlar tebrikler diyorsun versinler 1 milyon tahta kampanyası başlatsınlar yiyorsa tebriklermiş Bursaspor diye bişey kalmadı nokta

      19
      2
      1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

        Yavrum sen 50 bini çakıl taşı sanıyosun galiba. Bu yoklukta gencecik adamlar kendi aralarında 50 bin TL toplayıp, kampanya başlatmışlar. Dötün yiyiyosa sen de aynı kampanyaya bi 50 TL’cik katkıda bulun da, ondan sonra 50 milyarı beğenme.

        6
        9
  2. şimdi bazılarıda çıkmış siyaset cumhurbaşkanı klübü kurtarsınmış yokya neden emin efendi 17 çöp transfer yapıp koca çınarı iflasın eşiğine getirecek sonra klübün ne kadar genç topçusu varsa satıp parasını alıp çekip gidecek sonra küüfrettiğiniz siyasetçiler gelip sizi kurtaracak vayy be pırıl pırıl zeka harrbiden klüp batttı aga batıranda emin adanur gidin ondan hesap sorun

    25
    24
    1. @kara16 yorumuna yanıt olarak

      Kardes Adanur konusunda hakli olabilirsin ama ondan once bir dunya baskan cikti onlara neden ses cikartilmadi hep susuldu rahmetli baskanimizdan beri bu kulup o kadar kotu yonetildi ki kimsenin sesi solugu cikmiyordu.simdi cikipta kulubu adanur batirdi deyip tum sucu atmak ta ne kadar vicdanlara sigar bilmiyorum.Ikinci defa ali ay a oy vermek te sikinti yok bolukbasi zamanin da satilan adamlara tepki yok mestan zamanin da altin lara ses seda yok gecen sene mangalci baskana tepki yok ama Adanur kulubu bu hale getirdi demek ayiptir gunahtir. Adanur u da sevmem tasvip etmem ama Allah var.

      10
      1
  3. Bizim tahtaya ihtiyacımız var tahta açılması lazım ne pirimi anlamıyor bu millet uçuruma yuvarlanıyoruz -3 puan cezası da gelecek

    9
    3
  4. Selim abiniz versin 5 milyoncuk ne olacak bu sezonu çevirecek başkan aradınız bas bas aday çiktı dedigi her vaadi %90 yerine getirdi takım oynamıyorsa başkan mı suçmu adami yarım sezonda rezil risva ettiniz 1 milyar tl m var başkanlıga adaylığımı koyayyim her vaadi yerine getireyim sezonun yarısı 2 maç 3 maç kaybedeyim sonra ana avrat sövün aile var iş çevresi var sonra 3-5 kişinim ağzıyla hem aileme hem iş çevreme 3 kisi yüzunden rezil olayım ne güzel bursa siz başkan bulursunuz böyle olmaya devam et selim efendi hadi bakalim ver 5 milyoncuk da aday ol görelim endamını bırak 5 milyonu 500 bin tl koy bende 5 milyon gondercem kulube hadi kolay gele..

    7
    3
  5. yahu 252 kişisiniz..10 bin tl verseniz 2.5 milyon eder borcun yarısı gider..252 kişi 50 bin prim vermiş..pöh 200 tl düşüyor kişi başı..yahu ben emekliyim iş adamı değilim sezon başı ben verdim 200 tl..çok vermişsiniz yarısını alın

    7
    4
  6. Bir kampanya başlayacaksa eğer dikkat çekecek şekilde olmalıdır.
    Bahsi geçen meblağ çok düşük kalmış.
    Bursaspor a yardım etmek tabiki kimsenin boynunun borcu değil fakat bu topraklarda milyon dolarlar kazanan firmalar kişiler kurumlar bu kentin gözbebeğinin yaşadığı ağır ekonomik krizi görmezden gelemezler.
    Bunları yazarken yaşanan veya yaşatılan her neyse derin ekonomik krizi de unutmuş değilim görmezlikten gelmiyorum.
    Ülke halkı olarak geçirdiğimiz bu günler yaşadığımız ağır geçim derdi bir şekilde bertaraf edilecektir.
    Bu işi kimin yapacağını/yapabileceğini konuşmak bahsetmek siyasete girer ve siyasetin de bu satırlarda işi olmaz.
    Allah markete pazara giderek alması gerekenleri alamayan boş fileler ile evine dönen halkıma ülkem insanına yardımlarını esirgemez inşallah.
    Ortak paydamız olan Bursaspor u muza başarılar dilerim.
    Bursa insanı olarak inşallah en kısa zamanda ulaşacağımız sportif başarılar ile birlikte seviniriz, yüzümüz güler, mutlu oluruz.
    Kentimin insanına bol bereketli kazançlar, hayırlı işler, sağlıklar diliyorum.

  7. 50.000 TL Prim mi Olur Destek Kampanyası Dersin ,Tahta ve Oyuncu Alacakları İçin Ekipçi Arkadaş Bursamızı Mezat’a Çevirip Vurkaç’ı Yaptı Gitti Şimdi Topla Toplayabilirsen Anlamıyorum Gerçekten Bursa’da O Kadar Sanayici Var Zerre Kadar Bursaspor’a Katkıları Yok inşAllah Bu Yıl Düşmez Takım Eğer Düşerse’de Tamer Hoca Bırakır Mustafa Er Gelsin Deniz Kolguyla 2-3 Yıl Alt Yapılardan ve Amatörlerdeki Yetenekli Çocuklardan Tekrar Bir Kıvılcım Başlatılabilir Şurası Açık ve Net Bursaspor Sahipsiz Yönetime Gelen her zümrenin maraz olduğu suistimal edildiği bir yer oldu İbrahim Başkanın Kemikleri Sızlıyor Daha da Bi Şey Demiyeceğim Görüntüyle Reklamla Kimse Gazel Okumasın İcraat Yapılsın O Kadar Fabrika ve İş Adamı Var Kendi ve Çevrelerinden Başka Kimselere Faydası Yok Bursaspor’un Önünde 2 Seçenek Var Mevcut Düzende Ya Kayyum Atanacak Yada Er Yada Geç Arap Çinli Sermaye Gruplarına Satılacak Başka Lami Cimi Yok.

    1. @Kerem yorumuna yanıt olarak

      dostum eğer isteselerdi bu 3.5 milyonluk şehirde 5-6 milyonu 5 dk da toplarlardı..bursaspor u istemiyorlar…kafalarında fk var sk var..batsa da kurtulsak diyorlar..koskoca 250 sanayici dalga geçer gibi 50 bin prim diyor..ulan kelle başı 200 tl vermeye utanmadınız mı??? o parayı barların önündeki valelere veriyorlar..sinek sekizliler

    2. @Kerem yorumuna yanıt olarak

      Adamlar prim açıklamıyo, destek kampanyası başlatıyo zaten. Haberi iyi oku. Bursiad kim am? Bursasor yönetim kurulu mu bu? 50 bin TL prim açıklayacak? Adamlar 50 bin lira ile prim destek kampanyası başlatıyoruz demişler. Bilip bilmeden yazıyonuz amk.

      1
      1
  8. Sonunda beklenen acı gerçek oldu halen prim diyolar bu tahta açılmaz ve sonunda olacakları biliyoruz umarım bursaspor sevdalısı biri çıkarda bu kabustan çıkarır bizi

  9. bu nedir yapılması gereken beli alakası olmayan davranış yarın itibarile belkide futbolcuların bir kısmı gidecek tamer tuna ekibi belki gidebilir ne işe yarayacak bu prim kendinizi kandırmaca mı yaptınız buradayız biz gerek yok biti veda edin prim yerine bursaspor ismine gidin başka takıma prim vaat edin

    1. @gka yorumuna yanıt olarak

      Dalga mı geçiyorsun 50 bin tl nedir,galibiyet primi 500 bin tl dağıtılıyor bu para nedir ya lafa gelince herkes çok konusuyır cebinizdeki akreplerin çıkarttınn

  10. Ağalar bizimle eğleniyy,len bizim için iyi para ama takıma toplam 50bin vermek alay etmektir ltf ama ltf biraz daha gerçekçi olun…. tahtaya odaklanın farkındasınız dimi birlik olup içinizden başkan çıkarsanız bile tahta açılmadan 8 şubata kadar transfer yapmadan bir nane olmaz …………………….!!!

    2
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu