Tamer Tuna keyifli

Ligin 19. Haftasında deplasmanda Menemenspor ile karşılaşacak Bursaspor akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Tamer Tuna gözetimindeki antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman pas pres oyunuyla devam etti. Takımımız son bölümde taktik çalışmalar yaptı.

Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hoca enerji saçıyor maşallah. Mustafa hocadan sonra ne Fatih hoca ne Özcan hoca da bu enerji yoktu. İnanıyorum ki Tamer hoca bu takımı ayağa kaldıracak.

    86
    1
  2. Arkadaşlar hemen bir maçta hoca oyuncu eleştirip insanlara yüklenmeyim. Camia olarak zaten zor günler geçiyoruz. Herkes çok iyi biliyor ki yönetim ne kadar hata yaptıysa taraftar bugüne kadar 2 katını hata yaptı. Tabiiki eleştirecegiz, konuşacağız, sorgulayacağız ama herseyden önce şanlı armaya destek.

    69
    4
  3. Tamer Hoca,üzerimizdeki ölü toprağını atacak ve bizi yeniden canlandıracaktır.Allah utandırmasın ve Bursasporumuzun 2010 yılına benzer bir silkinişini bizlere nasip etsin CAN-I YÜREKTEN TÜM CAMİAYA BAŞARILAR.

    60
    1
    1. @LEBUR yorumuna yanıt olarak

      Hocam,size güveniyoruz..Bu takıma 3-4 iş yapan ouuncular gerekiyor..Birde elimizde ve uygun olan oyuncu Volkan ŞEN unutulmasın..Hızlı oyuncular gerekiyor..

      17
      3
  4. AMA HOCA BÖYLE İNCECİK EŞOFMANLA OLMAZ…FUTBOLCULAR KOŞUYOR ANTREMAN YAPIYOR ISINIYOR OLDUKLARI HALDE SENDEN KALIN GİYİNMİŞ… GELİR GELMEZ HASTA OLUP YATAĞA DÜŞECEKSİN…MONTUNU GİY MONTUNU..

    23
    4
    1. @16 BURSASPORLU yorumuna yanıt olarak

      Tamer Hoca Ardahan’ li hocam üşümez 😉
      Ama Bursa’ nin soğuğu da hicbiyere benzemez ! Bursa’ d yaşayan doğulu arkadaşlarimiz genelde nemden etkilenip daha çok usuyolar ! Bu durumu da es gecmemek lazım…

      17
      1
  5. orta saha orta saha orta saha orta saha
    sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek sağ bek
    sol bek sol bek sol bek sol bek sol bek sol bek
    sağ sol kanat sağ sol kanat sağ sol kanat sağ sol kanat
    golcü golcü golcü golcü golcü golcü golcü golcü golcü.

    16
    9
  6. Tamer Tuna Bursaspor’a hayırlı olsun. Genelde 4 – 4 – 2 ya da 4 – 2 – 3 – 1’i tercih eden bir yapısı var. Hücum anlayışı ile sahaya çıkıyor. Takımın üzerinde gereken ”şok” etkisini alınacak skorlarla gerçekleştirebilir. Camianın da üzerine düşen gereken sabrı göstermek.

    15
  7. Transfer listen inşallah hazırdır Tamer hoca sakın yönetime menajere bırakma transferi ilkyari çöp oldu zaten son bir kaç mermi kaldı boşa sikmayin gözünüzü seveyim.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu