İşte Bursaspor’un krizden çıkış formülü

Ligde son 3 maçta puana hasret kalan yeşil beyazlılar, Ege’den çıkaracağı galibiyetle camiaya yeniden umut aşılamak istiyor.

Ligde taraftarının yüzünü bir türlü güldüremeyen Bursaspor’da gözler yarın akşam deplasmanda oynanacak Denizlispor maçına çevrilmiş durumda.

Son üç haftada Kocaelispor, İstanbulspor ve Gençlerbirliği’ne kaybederek play-off hattından uzaklaşıp taraftarını da üzen yeşil beyazlılar, Denizlispor’u yenerek şehrin üzerine çöken kara bulutları dağıtmak istiyor.

5 GOLÜ BULUNUYOR
Sezon başında kadroya dahil edilen Sloven santrfor Tim Matavz’dan bir türlü istenilen verimi alamayan Teknik Direktör Özcan Bizati, Denizlispor karşısında genç golcü Batuhan Kör’ü sahaya sürmeyi planlıyor.

20 yaşındaki genç forvet Batuhan Kör, kaydettiği 5 golle bu sezon takımın her iki kulvarda da gol yükünü sırtlayan isim konumunda. Ligde 3, kupada 2 golü bulunan Batuhan, Denizlispor deplasmanında takımını galibiyete taşımak için üzerine düşeni yapmaya hazır. Bu sezon bir golü bulunan Tim Matavz’a Altınordu maçında Batuhan asist yapmıştı.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Elinde matavz gibi bir santrafor vrken batuhanı oyntmak bursspora ihanettir.

    Bu tür haberler teknik direktörü baskı ltına almak için yapılıyor, yanlıştır.

    Son maçlarda matavza pas bile atılmadı. Neden acaba. Takımın gol atmaya niyeti varsa matavza topu taşımak zorundasın. Matavz bugün süper ligdeki bir çok santrafordan daha iyi bir oyuncu. Takım matavza pas vermeyerek bursasporu sabote ediyor.

    Hocanın bu soruna müdahale edip, matavz pas verdirtmesi, orta yaptırtması gerek.

    Matavz bu maçta ilk onbir başlamalı ve doksan dakika sahada kalması gerekir.

    77
    38
    1. @Yeşil Bursa yorumuna yanıt olarak

      Belli ki takımın matavz a top taşıma kapasitesi yok. Tek forvet oynanacaksa batu daha mantıklı çünkü geriye geliyor top alıyor veriyor daha dinamik. Sırtı dönük matavz anlaşışından ziyade orta sahada yeteneğinin sınırlı veya yetenekli oyuncuları beraber oynatma yeteneğin sınırlı ise batu oynamalı.

      2
      3
    2. @Yeşil Bursa yorumuna yanıt olarak

      Matavz ilk 11 de olmamalı adam, geldiğinden beri sadece bir kere gol attı onun dışında bir tane bile katkısı yok vasat bir oyuncu Batuhan daha iyi matavz dan

      4
      17
    3. @Yeşil Bursa yorumuna yanıt olarak

      elinde Matavz gibi bi futbolcu varken, bir çöpe 900 bin euro (15 trilyon) kaptırmışsın veya indiragandi yapmışsın demektir. Emin Adanur’un bot’u sen ne yazıyon? Ne içiyonuz olum siz? Bu takımda U 19’un santrforu oynar, Tim Matavz oynamaz bu saatten sonra. Hâla milleti kandırmaya çalışmayın. Bak yarın Denizli bize koyar, çarşamba günü de Bursa’da Ümraniye bize koyarsa (Ki, büyük ihtimal koyar. Adamlar ligde şampiyonluğa gidiyor) Ondan sonra o Matavz’ı falan birinin bi yerine sokarlar. Haberiniz olsun.

      5
      8
    4. @Yeşil Bursa yorumuna yanıt olarak

      Çok hakli bir yorum massimoyu seviyorum ama artık çok bencil oynamya başladi her topu calım yapmaya ve vurmaya başladı namıq da aynı sekildr ama namıq daha cok orta acmaya calisiyor massimo korner disinda orta actigini gormedim

    5. @Yeşil Bursa yorumuna yanıt olarak

      Bu ligde Matavz kadar beslenemeyen forvet yoktur. Adamın yapabileceklerini bilmeyenler bu nasıl golcü 1 gol atmış diye eleştiriyor. Bir penaltıyı da Matavz’a bırakın kardeşim bir atsın adam bir atsın açılsın. Zaten besleyemiyoruz adamı bırakın da adam 1 gol atıp özgüveni gelsin. Arkadaşa katılıyorum Matavz bu ligdeki en iyi olmayı geçtim Süper Ligdeki bile birçok takımın forveti olabilecek kapasitede bir golcü. Matavz Bursaspor’a değil de Erzurum’a gitse nerden bulmuşlar bu adamı biz neden bulamıyoruz denirdi. Ancak besleyemediğimiz adamdan 8-10 gollük performans bekliyoruz bu da tam bizim taraftara yakışacak beklenti. Bu adam pivot forvet bu adamın isabetli ortaya ihtiyacı var peki biz maç başına kaç isabetli orta yapıyoruz ? Hadi isabetliyi geçtim kaç orta yapıyoruz ? Bu sorumu maç izlerken düşünün ve takip edin ondan sonra Matavz’ın neden formsuz olduğunu tartışırız. He bide Batuhan neden gol atmış o zaman sorusu da gelecektir… Çünkü oyunu geride kabul ediyoruz Bruno, İsmail, Namıq gibi oyuncularımızla hızlı hücum ediyoruz yani Batuhan’ın oyun tarzına uygun oynuyoruz o yüzden. Farkederseniz Matavz’la oynarken top genelde bizde ancak Batuhan’la oynarken fiziksel yapısı nedeniyle ileride top tutamadığı için kontradan fırsat yakalamaya çalışıyoruz. Herkese selamlar.

      11
    6. @Yeşil Bursa yorumuna yanıt olarak

      Hay matavz kadar başına,…….
      Ya kardeşim, koskoca takım bi matavzın performansına mı kaldı?
      Alınan 16 tane adam bi matavza pas veremiyorsa neden alındılar?
      Hoca bunları gösteremiyorsa neden hala görevde?
      Bunları buraya hangi akıl topladı?
      Onlara kim hesap soracak?

      13
    7. @Yeşil Bursa yorumuna yanıt olarak

      Adamların bir maçta yaptığı ortayı bizimkiler 10maçta yapıyor suçlusu matavz oluyor. Ne enteresandır ki matavzın oynamadığı maçlarda orta sahayı geçmişliğimiz yok

      51
      7
      1. @harbici yorumuna yanıt olarak

        Aynen adamın kariyer belli gayreti var ama ona top getiren yok adam bakambu değil ortasahadan alsın gitsin…. İşte ne anlatsan boş. Sorun bizim orta ikili kanattan önce… Orda verim yok rakip kapıyor meydan onlara kalıo… Belucchi edu ndialerden ergiclerden ne hallere geldik….

    1. @Mavi yorumuna yanıt olarak

      Baslik onlardan cevap ve yorumlar bizden ancak bu sezon Bursaspor uctugu gibi formul de uctu gitti. Sen cok yasa renktas.

  2. Matavza suç bulmak için ilk once ayağına bir top atılması gerekir kaç maçtır oynuyor şu adamın önüne bir tane top bırakmadılar bir tane orta açtıklarını hatırlamıyorum bomboş şişirmekten başka matavzdan önce takımın oynadığı oyun rezalet adam ayağındaki topu dağlara taşlara vursa haklısınız öyle bir durum yok

  3. Çıkış formülünü yazıyorum. Hocam duy sesi mi. İkisini birlikte oynat batuhan be matavz. Bak bakalım neler olacak

    5
    1
  4. DÜZELTME,
    bende sandım biri çıkıp,
    – bu yönetim gitmeli, yerine örneğin recai özdemir başkanlığında eski futbolcularımızdan oluşan bir yönetim gelmeli.
    – o ekiple kısa vade de bu ligde tutunmak, uzun vadede de en az 3-4 yıllık bir planlama ile teknik ve idari anlamda yeniden yapılanmaya gidilmeli.
    – bu süre içinde şehirde play-of! şampiyonluk! ve süper lig! kelimeleri yasaklanmalı.
    – yine bu süreçte taraftar, skordan daha çok gençlerin verdiği o tertemiz mücadeleyi ve oynadıkları oyunu alkışlamalı ve bunlardan zevk almayı öğrenmeli.
    – ayrıca onları sahada yalnız bırakmamanın ve bu anlamda tribünleri doldurmanın bir taraftarlık gerçeği olduğunu bilmeli, diyecek sandım ama
    – nerde o sportif ve kentlilik bilinci?
    – nerde o zihniyet ve anlayış?
    – nerde o günler?

    2
    2
  5. hala Matavzı savunan futbol cahili taraftarımız var. Batuhan hiç değilse mücadele eder, basar, pres yapar. Son vuruşlarda da en az 2 gömlek üstün matavzdan.

    2
    5
  6. millette bir matawz hayranlığı gidiyor adam koşamıyor arkadaş 13 macı bir irdeleyin bakalım ne kadar pozisyona girmiş top gelmiyomuş en azından benim bildiğim 6 7 gol pozisyonu yakaladı üçünde rakip defans geriden geldi müdahale etti hava topu desen yerden seken iki topa kafa vurdu birde attığı bir gol kafayla oda bel izasındaydı son kupa maçında gördük rakip cıkamıyomuş o yüzdenmi yenik duruma düşdük nedir sizin bu bizim gençlerimizden istediğiniz batuhan şuan elimizdeki en iyi santrafor daha iyisi olamazmı tabikide olur ayrıca batuhanın attığı gollere bakın matawz o koşuların hangisini yapabilir kendinizi kandırmayın matawzla sahaya cıktığında 10 kişiyle oynuyoruz

    2
    3
  7. Bı yinede forvette acolatsenin denenmesinden yanayım Batuhan tamam gol atıyor ama çok zayıf kalıyor rakip defans la fizik olarak bogusamiyor onun için top çabuk şekilde geri dönüyor..

  8. mücadele etmeyen, rakıbe basmayan, takım maç kazanamaz, futbolcular 12 şer km koşacak, santrafor dediğin yerinde durmayacak…. yatacak , zıplayacak, koşacak rakip kaleye golleri sıralayacak… santrafor koşarsa, orta saha daha çok mücadele eder. koşmayana forma vermeyeceksin….

    1
    3
  9. Krizden çıkışın tek yolu ligi ve Şehri tanıyan Adanayı lige çıkaran bu ligin futtbolcularını tanıyan Bence Samet hocadır

    1
    3
  10. ben de sandım biri çıkıp,
    – bu yönetim gitmeli yerine, örneğin recai özdemir başkanlığında eski futbolcularımızdan oluşan bir yönetim gelmeli,
    – o ekiple kısa vadede bu ligde kalmak, uzun vade de en az 3 yıllık bir planlama ile teknik ve idari anlamda yeniden yapılanmaya gidilmeli.
    – bu süre içinde şehirde play-of! şampiyonluk! ve süper lig! kelimeleri yasaklanmalı.
    – yine bu süreçte taraftar skordan daha çok, gençlerin verdiği ter-temiz mücadeleden ve oynadıkları oyundan zevk almayı öğrenmeli. diyecek sandım ama nerde o günler? nerde o zihniyet? nerde bu kulüp?
    – ayrıca onları sahada yalnız bırakmamanın ve tribünleri doldurmanın gerçek taraftarlık olduğunu bilmeli.

  11. Erhan,Mert,Taha,Zalazar,Onur-Namık,Luka,İsmail,Hasan Ayaroğlu- Batuhan,Tim bu kadro ile Maç alırsın Buruno,Vefa,Eren,Hasan Sabri, Abdullahi Tazgel yedekte olacak

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu