Timsah Park’ta o bloklar satışa çıkacak mı?

Bursaspor'un Keçiörengücü maçı öncesi bilet satışlarına büyük ilgi var.

Timsah Park‘ta bulunan 130 ve 131’inci bloklarda ise bilet satışı yapılmıyor.

Sosyal medyadan bir çok taraftar bu bloklardan bilet almak istediklerini ifade ederken yedek kulübelerinin arkasında bulunan taraftarların oyunculara tepki göstermesinin ardından bu blokların bilet satışı kapatılmıştı.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İyi yapılmış. Maçın başında ortasında tepki gösterecek insanlar stada bile alınmamalı. Herkes kızıyor sövüyor üzülüyor. Maç biter koyarsın tepkini yaparsın eleştirini istiyorsan istifaya bile davet edersin herkesi. Maçın 20. dakikasında takım kaptanını ıslıklamazsın. Biz bu kafadan hiç bir zaman çıkamadık maalesef. Bu yüzden tek çözüm bazı yerlere taraftar almamak.

    59
    13
  2. Bence bu duruma Bolu maçında onların kulübeden teknik ekipten birinin o bloklarda yeralan taraftara elkol hareketi yapıp ters konuşmada bulunmasıyla yaşanan gerilim sebep oldu. Çünkü ordaydım ve yaşanan gerilime şahidim. Yoksa bizim kulubeye ve takıma o maçta bir tepki yoktu. Ha yanlış yapan varsa gereği uygulansın. Ne kulüp elde edeceği gelirden ne de taraftar burda maç izlemekten mahrum kalmasın. Bu konuyla ilgili bilet satışı için sağolsunlar kulüpten konuya ilişkin bir tane muhatap bulamadığımı da belirteyim. Passoligi aradığımda ise bunun Yönetimin tasarrufunda bir uygulama olduğu söylendi.

  3. An itibarı ile Bursaspor takımının tek eksiği taraftarı.
    Bir sonraki maçta tff nin kararı gereği bütün koltuklar taraftara açılacak.
    Bu akşam iyi bir prova olabilir.
    Umudum en az onaltı bin taraftar.
    Maça gidecek olan taraftarlara, ekran başında seyredecek seyircilere başarılı bir karşılaşma diliyorum.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu