30 Eylül 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar

Bursaspor adına önemli gelişme!

Bursaspor Kulübü eski Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Hakan Dinçtürk, Bursasporlu hukukçuları tek çatı altında toplamak amacıyla yeni bir oluşum için harekete geçtiklerini açıkladı.

Bursaspor adına önemli gelişme!

Hakan Dinçtürk, Bursaspor camiasına yönelik sistemli saldırıların arttığı bir dönemden geçildiğini belirterek, Bursasporlu hukukçuların bu sürecin dışında kalmaması gerektiğini ifade etti.

Dinçtürk, kurulması planlanan oluşumun amaçlarını şu şekilde sıraladı:

  • Bursaspor camiasının ortak değerlerinin hukuki yollarla korunmasına katkı sağlamak.
  • Bursaspor’a yönelik hukuka aykırı sözlü, yazılı, görsel veya dijital saldırılar karşısında hukuk çerçevesinde ortak hareket etmek.
  • Bursaspor taraftarlarının müsabaka, deplasman, tribün ve taraftarlık faaliyetleri nedeniyle karşılaştıkları adli ve idari işlemlerde, soruşturma ve kovuşturmalarda ve 6222 sayılı Kanun kapsamındaki süreçlerde hukuki haklarının korunmasına ve hukuki destek almalarına katkı sağlamak.

Bursasporlu hukukçuları tek bir dernek çatısı altında toplanmaya davet eden Dinçtürk, oluşuma katkı vermek isteyen hukukçuların kendisiyle DM üzerinden iletişime geçebileceğini duyurdu.

Reklamlar

1 YORUM

Taraftar93 profil fotoğrafı

Çok kral hareket gerçekten , güzel düşünülmüş ve hayata geçtiğinde çok iyi olacak .
Bu arada önceki haberde başkanın açıklaması var . Çok net şekilde açıklamayı yapmış . Ik mık yok , yapmadım etmedim yok , neyse onu söylemiş . Milli maçtaki olaylardan sonra bize saldıracaklarını hepimiz biliyorduk zaten . Saldırıya önce başkandan başladılar . Enes başkana güvenim tam . Bursaspor’a leke getirmeyeceğine eminim . Enes başkanı yedirmeyiz !

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör