Asist kralları

Bursaspor'da, 6 farklı oyuncu asist yaptı.

Buna göre, 3’er gol pası veren Namık Alaskarov ve MassimoBruno, takımın “Asist Krallığı” klasmanında zirveyi paylaşıyor.

MASSIMO 5 GOLE KATKI YAPTI

Böylece, Belçikalı oyuncu Bruno, 2 gol ve 3 asistle; totalde 5 gole doğrudan etki etti.

ALASKAROV 4’ER GOLE ETKİ ETTİ

1 gol atan Namık Alaskarov ise, 3 asistle birlikte, toplamda 4 golün oluşumuna adını yazdırdı. Ayrıca, 1 gol pasına imza atan ve 2 golü bulunan Batuhan Kör de toplamda 3 gole doğrudan katkı yaptı.Her iki istatistikte de isimleri olan İsmail Yüksek ve Kerem Şen, 1’er gol ve 1’er asist üreterek, 2’şer golde söz sahibi  oldular. Asist Krallığı tablosunda; Onur Atasayar‘ın da 1 gol pası bulunuyor.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bruno’ nun maç içinde saklanması, top tutması, alan daralması birden oyunun yönünü değiştirip, arkadaslarini boşa cikarmasi, sahada ayak basmadigi yer bırakmaması daha şimdiden kumaşının ne kadar iyi olduğunu gösteriyor ! Tebrikler Massimo Bruno…

    90
    4
  2. adam zaten 1. lig kalitesınde anadolu takımarında oynayabilcek kapasıtede. arkası sağlam olsa otur izle adamı.

    31
    2
  3. Bize 10 numara lazım.
    ileride topu tutacak saklayacak takımın ileri çıkmasını sağlayacak biri lazım. Şu an takım da bunu yapacak tek kişi Burak .
    Ara transferde Battala ayarında 10 numara ve direk olarak gole giden bir santrafor alınması yeterli olacaktır.

    8
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu