Bursaspor’da Balıkesirspor hazırlıkları sürüyor

Ligin 10. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Bursaspor sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına devam etti.

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati gözetimindeki antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas pres oyunuyla devam etti. Yeşil-beyazlılar son bölümde taktik çalışmalar yaptı. Bursasporlu oyuncular yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Surun gencleri maca defans oyunculari haric yabancilari yedege cekin kolayca alin maci. Boylece aranilan cevaplar ortaya dokulmus olur.

    4
    4
    1. @Oyundan sonra yorumuna yanıt olarak

      Hangi gençleri sagbek.solbek ortasaha forvet sağ açık sol açık kaç tane genç var.
      Herkes çok adam alındı geçen seneki kadro korunsun dedi.gecen yıldan adam gibi kaç topçu kaldı.stoper Taha sagbek.ismail sol bek onur ortasaha Emirhan.Benim sayacagim 4 tane başkana yukleniyor insanlar.bize tam 15 futbolcu lazımdı.sol açığın gitmiş sağ açığın zaten yoktu.forvetin yoktu.ozer iyiki gitti sağ Bekin sakqtlandi kalecin bıraktı.syoperlerin Aykut ve Cüneyt saç baş yoldurdu.gecen yıldan ilk 11 oynayacak 3 kişi vardı Burak Altıparmak Emirhan ve onur 8 banko oynayacak.5-6 tanede yedekte iyi hamle yapacak adam lazımdı.acin geçen yılki yorumlara bakın.stoperden memnun değildik 10 numaradan memnun değildik forvetten değildik kanatlardan değildik bı ismaile aferim diyorduk birde 2. Yarı onura şimdi yok 5 futbolcu yetermis 3 futbolcu stopere lazımdı saedece nasıl yetecek.tek eksiğimiz güzel bir sistemle iyi bir hoca inşallah Özcan hoca sistemini biliyordur.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu