İyi oynadığımız maçı kaybettik

Yeşil-Beyazlıar Erzurumspor deplasmanında 2-1 mağlup olurken, Bursaspor takım Antrenörü Ali Aköz maçının ardından, "İyi oynadığımız maçı kaybettik" dedi.

Kazım Karabekir Stadyumu’nda BB. Erzurumspor’la karşılaşan Bursaspor, BB. Erzurumspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Bursaspor takım Antrenörü Ali Aköz açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Antrenörü Ali Aköz, “İyi oynadığımız maçı kaybettik. Bu yüzden üzgünüz. Ama önümüzde çok uzun bir maraton var. Bursaspor bu ligi en üst seviyede bitirecektir” dedi.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İyi oynadığımız bir maç değildi.
    Erzurumspor da bi cacık yoktu sadece 2 3 futbolcusu lige hazırdı.
    bizde ise takımın daha çok zamana ihitiyacı var lig uzun bir maraton sabredeceğizde tek atımlık barutumuz var çok iyi değerlendirmemiz lazım.

    63
    3
      1. @YaVuzBu yorumuna yanıt olarak

        Katılıyorum kardeşim.
        Biz henüz hazır değiliz.
        Maalesef hazırlık dönemi tamamen boşa geçmiş.
        Hazırlık maçlarının sonuçları durumu özetliyor.
        Sabırla bekleyeceğiz.
        İyi günler kardeşim.

  2. Altyapı hocasıyım, bu çocukları ben yetiştirdim diye duygusal davranıp Batuhan a 88 dk sabredersen, Emirhan a her duran topu ve penaltıyı kullandırırsan, yenilere şans vermezssen maçı kaybetmen normal. Ozan Sol, Hasan Ayaroğlu, Ufuk Budak, nerde bu adamlar?

    56
    3
    1. @Marmaris yorumuna yanıt olarak

      Batuhan körü görmek istemiyorum artık.

      Ben katiyen böle yazmam ama.

      Bu çocuk artist olmuş.

      Hele peantıyı kaçırdık ya..

      Batuhan seviniyordu sanki, gibime geldi !

      10
      5
  3. İlk 2 maça bakıldığında defans evlere şenlik görünüyor. En büyük hata Aykut AKGÜN ve Cüneyt KÖZ ile devam edilmesi oldu bence. Zaten Burak ALTIPARMAK ile Emirhan takıma abilik yapardı. Boşana bu iki oyuncuya para vereceğine defanstaki gençlerin yanına CAPAN ile birlikte bir takviye daha yapılması lazımdı bence.

    23
  4. keşke bugün kötü oynadık ama hatalarımızdan ders çıkarıp önümüzdeki maçlar daha güzel hazırlanıp daha iyi sonuçlar almak için var gücümüzle savaşacağız gibi klişe laf kullansaydınız keşke. o daha doğru daha inandırıcı bir açıklama olurdu..

    20
    2
  5. Mustafa Er’e ”bu takımın 7-8 haftaya ihtiyacı var” dediği için sallayanlar bakıyoruz da zamana ihtiyaç var sabredelim demeye başladı.Samimi olmadıgınız zaten belliydi.

    16
    8
    1. @BursaliGenc16 yorumuna yanıt olarak

      Ali Aköz kim ya , iyi oynadık derken nasıl bir bakış açısı ile bakmış çok merak ettim , bizde maçı seyrettik hoca , sen sadece U19 da hocalık yapabilecek bir hoca bilgisine sahipsin kusura bakma , saçma sapan bir oyun , aptalca ve acemice yenilen ilk gol , sonrasında saçma sapan değişiklikler ve mağlubiyet , neden Batuhanda ısrar mesela , neden Burak ta ısrar , ikiside oynadıkları sürece hiç bir şey yapamadılar , sadece Batuhan ın son anlardaki şutu var , neden Ozan Sol u geç aldın oyuna , Ofoso ve Bruno yu neden oyundan aldın , hadi aldın da yerine koyduğun adamlar ne kadar becerebildiler oyunu çevirebilmeyi , sadece seyrediyorsunuz ..

  6. Ya gerekten bizimle t… geçiyor bu hoca sen Mustafa erden almışın taktiği anlaşılmıyor mu zannediyorsun. ne Mustafa ermiş be birader adam sanki bizi 10 yıl başarıdan başarıya koşturdu. Emirhan ve diğerler ide es ki hocaları için oynamadı çok net.

  7. Kötü yönettiğiniz için kötü oynadığımız maçı kaybettik. Tebrik ederiz. 3-5 atılacak maçta lakayıt tavırlar ve teknik ekip hataları ile verdik

  8. İlk iki hafta bizlere gösterdi ki takım kesinlikle hazır değil.
    Yeni sezon hazırlık dönemi iyi değerlendirilmemiş.
    O dönem ki kenar yönetim maalesef işi ciddiye almamış.
    Geçen sezon başında kadroyu tamamen hazır bulan kenar yönetim sezon boyunca faydasını gördü.
    Burada Mustafa Gönden in çabalarının altını çizmek isterim.
    Şimdi yeni bir hoca var ve takım hazır bir görüntü vermiyor.
    Bizler sabırla takımın oturmasını ve form tutmasını bekleyeceğiz.

    4
    1
  9. Hoca sen maçı nereden nasıl seyretin gölü kendi kalene atan sensin penaltı kaçırtan sensin altyapı oyuncularin sahda yatıran sensin hiç mi kamp yapmamışlar bunların hangisi iyi utanmalısınız özür dile de olsun bitsin biti bidaha bu takimi göremediniz

  10. Sağ bekimiz yok,capan’in yanına stoper şart ..Emirhan ve Burak altıparmakin alternatifi yok..iyi bir 10 numaraya ihtiyacımız var..bu kadar iyi işler yapan yönetim,transfer konusunda çok kötü performans sergiledi.hazir olmayan adamlar getirildi.eksik bölgelere takviye yapılmadı..bu kadar para harcayıp bu kadar kötü takım kurulmamali.adanurun sonuna kadar yanındayım.çok emeği var.bunca emeği bir kaç transfer hatası yüzünden heba etmemeli.hazir tahta kırılmişken eksik bölgelere en iyi transferleri yapmak şart..yoksa hem yönetime hem Bursaspor’a çok yazık olacak

    2
    5
  11. Ya bu kulübün yardımcı antrenör leri bu işi bilmiyor
    Tek forvet 1985 oynanan futbolda vardı
    İki üç forvet oynarsın maçı
    Bu kafa ile işimiz zor

    2
    1
  12. İyi mi? Kaleyi bulan ilk şut 62. Dk
    Adamlar 2 tane karşı karşıya pozisyon kaçırdı. 4-5 oluyordu. Orta saha yürüyerek geçiliyor pres yok. Dönen topları rakip kazandı. Biz nerde iyi oynadık ???

  13. berbat oynadık. u19 hocası olsanda sonuçta hocasın sahada ne oynandığının farkında depil misin? ayrıca yaptığın değişiklikler tam bir felaketti. u19’u da bu şekilde yönetiyorsan vah o takımın haline.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu