Bursaspor camiası acı günde bir arada

Başkanımız Hayrettin Gülgüler'in annesi Nigar Gülgüler için bugün öğle namazından sonra Zafer Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Namaz öncesi Ekip Liderimiz Emin Adanur ve Başkanımız Hayrettin Gülgürer taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin, Refik Özen ve Ahmet Kılıç, Yönetim Kurulu ve Divan Kurulu Üyelerimiz, eski teknik direktörümüz Mustafa Er ve yardımcısı Serdar Kurtuluş, İş insanı Mehmet Adanur, Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, futbolcularımız Emirhan Aydoğan, Ayküt Akgün, Çağatay Yılmaz, eski fubolcumuz Özer Hurmacı, antrenörlerimiz Ali Aköz, Hakan Çenkçiler,  TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, tribün liderleri ve taraftarlar katıldı.

Nigar Gülgüler, öğle namazına müteakip Bursa Hamitler Mezarlığı’na defnedildi.

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Annesiz büyüdüm 8 yaşında kaybettim bu acının ne olduğunu en iyi bilenlerden başın sağ olsun başkan Allah rahmet eylesin sizede sabırlar diliyorum

    2
    1
  2. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah. Bu ölümlü dünya da çekişmeleri kenara bırakıp birlik beraberlik içinde şehrimizi, ülkemizi daha iyi yerlere nasıl getiririz onun çalışmasını yapalım.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu