Batalla “Artık Mustafa Er’in ekibinde olmayacağım”

Teknik direktör Mustafa Er'in istifasından sonra Pablo Martin Batalla, Er'in ekibinde yer almayacağını ve ayrıca Bursaspor'da göreve devam etmeyeceğini belirtti.

Bursaspor‘un efsanelerinden Pablo Martin Batalla, Adnan Batır‘a yaptığı açıklamada Mustafa Er‘in kadrosunda devam etmeyeceğini belirtti.

Pablo Martin Batalla “Mustafa Er’in kadrosunda devam etmeyeceğim, kendisine bu kararın nedenlerini bizzat anlattım. Ben de Bursaspor’da göreve devam etmeyeceğim, yeni antrenörün yardımcılarını özgürce seçme ve herhangi bir zorlama olmadan göreve başlama hakkı var” dedi.

Bursaspor taraftarları sosyal medya üzerinden Pablo Martin Batalla‘nın yeni gelecek teknik ekibe dahil olması hakkında yorumlar yaptı.

50 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @C.Sakin yorumuna yanıt olarak

      Tienes muchas razones. Pero, esta canción no debe terminar tanto antes! Hay muchas cosas que hacer, muchos momentos que vivir. No te vayas, por favor, Pablito… (Birçok haklı sebebin var. Ama, bu şarkı bu kadar erken bitmemeli! Daha yapılacak çok şey, yaşanılacak bir çok var. Lütfen gitme, Pablito…)

      3
      1
    2. @C.Sakin yorumuna yanıt olarak

      Camia, “ölen ölür kalan sağlar bizimdir!” dedikten sonra neden ikna olsun.
      Belki farkında değiliz ama her gün biraz daha arabeskleşiyoruz.
      İlke, prensip, duruş, plan, proje hak getire.
      Borç, 850 milyon.
      Taktik ” saldım çayıra, mevlam kayıra!”
      Hedef, süper lig!
      Hadi hayırlı yolculuklar.

      3
      1
    3. @C.Sakin yorumuna yanıt olarak

      Gelecek olan teknik direktör kim be yaa? Koskoca Batalla onun altında çalıssın? Alt tarafı Yalçın, Deli İbo, Fatih Tekke, kıl, yün gibi loçka isimler gelecek. Hepsini üst üste koyup toplasan, futbol bilgisi olarak Batalla’nın sağ yumurtalığı etmez. Siz bakmayın Mustafa Er’le çalışmasına. Onunla olan çok eski dostluğunun hatırına kendisini kıramadı ve yardımcı antrenörlük yaptı. Batalla bu saatten sonra yoluna tek başına devam eder. Kimsenin altında çalışmaz. Diplomasını cebine koyar ve en kral kulübe gider. Ömer Erdoğan’a Hatayspor’u veriyorlarsa, Batalla’ya da bugün süper ligde orta halli bütün Anadolu takımlarını verirler. Nede olsa bir ismi ve piyasası var. Bir Kasımpaşa, bir Karagümrük, Konyaspor vs nerden bulacaklar Batalla’dan iyisini? Adam Türk futbolunun son 12 yılını yalamış yutmuş. Bu ligde oyayan herkesin ayakkabı numarasını bile biliyor amk.

      1. @Musti yorumuna yanıt olarak

        Pablo superlig de çalışabilir.
        Serbest.
        Prosedürler izin veriyor.
        Birinci lig de görev alabilmesi için TC vatandaşı olması gerekiyor ve bunun için üç ay gibi bir vakti kaldı.
        Kendisi adına umarım iyi gelişmeler olur.
        Batalla yı Bursaspor un başında görmeyi çok isterim.
        Yönetim liderinin yerine ben olsam Pablo ile konuşur üç ay sonrası için kendisini ikna ederdim.
        Bu süre zarfında yardımcı antrenör olarak devam etmesini ve zamanı geldiğinde de bayrağı devralmasını sağlardım.
        Bu arada da alt yapı hocamızı gececi olarak mukavele yapıp takımın resmi teknik direktörü yapardım.
        Dediğim gibi ben olsaydım.
        Üç ay çok zaman değil başkanlar.
        Pablo yu kulüpten uzak tutmayın.
        Çünkü o bir şampiyon.
        O bir efsane.

        1
        1
    4. @C.Sakin yorumuna yanıt olarak

      Pablo nün ne kadar naif ve düşünceli bir adam olduğunun göstergesi. Kendisi yeni hocanın ekibine taraftar baskısı ile alınan bir antrenör olmak istemedi hem yönetimin hem de yeni hocanın önünü açmak için istifa etti. Mustafa Er’in ekibinde olmayacağım diyerek ben buraya kişiler için değil Bursaspor için geldim mesajı verdi

      8
      1
      1. @bursalegend yorumuna yanıt olarak

        Ne gelcem size be yaa. Görevi bıraktık diye hain yaptınız beni de. Bi de gelip yumruk şov mu yapaydım amk. Geçti o günler. Eskidendi. Kadir kıymet bilmeyen camiayla işim yok.

  1. Burada geçengün Batalla’ya Mustafa Er için gitti diye sallayan insanlar gördüm. Gerçekten bu kişiler Bursaspor’a en büyük zararı veriyor. Bakın şimdi ne olacak söyleyim bu kişiler Emin Adanur yeni hoca getirdiğinde eğer 3,5 maç mağlubiyet alırsak. Yönetimede sallamaya başlarlar. Çünkü onlar için geçmeşin kimin ne yaptığının önemi yok. Herkese bir eleştiri. En büyük zararı Bursaspor’a siz veriyorsunuz. Lütfen böyle düşünen insanlar bir gidin artık yeter bitmediniz!

    146
    10
    1. @Teksas16TR yorumuna yanıt olarak

      Doğru diyorsun ben şahsen Batalla mustafa hoca ile iyi arkadaşlar diye gittiğini belirttim sonuçta adamın özgür iradesi kendisi karar vermesi lazım ayrıca bide Batallaya otobüste vurulması bazı densizlerin önceki senelerde argo kullanması adamı etkilemiştir.Ertuğrul hocaya gelince adamı ağlayarak gönderttik o yüzden gelmeye çekiniyorlardı.Mustafa hoca daha çok pişmesi lazım nedeni ise defansif futbol oynatması biz barcelona , juventus vs gibi takimlar değiliz ve oyuncu değişikliği hep yanlıştı ayrıca cüneyt ve aykut sevdası bitirdi zaten emin adanur boşuna göndermedi maç sonrası açıklamaları kötü futbol ve kötü değişiklik yaptığı için taraftar çok tepki gösterdi emin adanurda buna uydu ve gönderdi tabi günahını almak istemem mustafa hocanın başarılı olmasının nedeni elinde burak altıparmak , burak kapacak , emirhan , taha , ismail çokçalış , onur atasayar , Ali akman ve eren güler (ali akamandan sonra biraz katkı verdi) bu çocuklar sayesinde ve altyapımızda stoper oynayabilecek eren tunalı(u19 1.lig en iyi oyuncu seçildi) , kerem kök var sağ bekte hamza baran arikan , yeterli değil diye gönderilen yiğit alp sevinç(sağ bek , sağ açık ve 8 numara oynayabiliyordu) vs sol bekte onur korona olduktan sonra bir çok maça furkan emre , cüneyt , abdullah tazgeli(eyvallah bu çocuğa) denedi ama altyapida batuhan toygarı sol bek sol açık oynuyor buna bunları neden demedi ortasahada önliberomuz yok malesef emirhan oynatıp durdu mustafa uysal ve ömer görgüçü(bir ara 80 den sonra çıkarmıştı hazırlanabilirdi ama yapılmadı altay bayındır , mert hakan yandaş , zeki çelik vs teknik direktör yüzünden gidenler çok bunun olmasına izin verilmemeli

    2. @Teksas16TR yorumuna yanıt olarak

      Bir işte şahibe varsa sallarım kardeşim. Aslolan Bursaspor. Bugüne kadar yönetim iyiydi. Mustafa Er bence de gitmeliydi ama B planın yoksa ne diye amatörlük yapıyorsun. Bir de zaten toplanan yardımlar Burak Kapacak bonservis bedeli dolaşılan esnaflardan toplananlar vs. bu kulüp kendi kendine tahtayı açtı Emin adanur 40 trilyon koyacağım demişti koydu mu koyduysa kanıtlasın. İstifa eden teknik adam transferler benim yönlendirmemle değil menejerlerin yönlendirmeleriyle transfer yapıldığını söylüyor. Bu transferlerde kimin parmağı. Açıklansın başkana yine güvenelim ben taraf değilim tek tarafım Bursaspor ancak benim gördüğüm başkan çok amatör.

    1. @Uykumgibigel yorumuna yanıt olarak

      Haklısın kardeşim.
      Ne yapıp edip Batalla Özlüce de kalması için ikna edilmelidir.
      Görevi ne olursa olsun Batalla Bursa da kalmalıdır.

      1
      2
    1. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Ne alakası var yaa. Ulan ne biçim yorumlar yapıyonuz burlarda cahil herifler. Hee doğru. Mustafa Er’le Batalla anlaşamamış, tartışmış ve ikisi de görevi bırakmış. Bursaspor onun için hocasız kalmış.

      1
      2
    2. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Yok yanlış anlamışsın. Kral buraya Bursaspor icin geldi,tabiki Mustafa Er ile de anlaştığı icin. Şimdi onunla baska takıma gidip çalışmak istemiyor. Başkan veya taraftar baskı ile de yeni ekipte yer alacağını bildiğinden yeni gelecek hocaya da saygısızlık yapmak istemiyor. Anlayacağın bukadar KRAL…

      3
      1
  2. Yönetim in batalla yı bırakmaması gerekiyor. Her türlü çabayı gösterip ikna etmesi gerekiyor. Hiç bir şey bir çırpıda silinip atılamaz. Buna bir formül bulmaları lazım. İNŞALLAH kalır Battala.

    51
    8
  3. Batalla, hocanın yardımcısı değil de futbol direktörü, manager vb bir isim altında mutlaka takımda kalmalıdır. Herkes onu çok seviyor. Geleceğimiz o bizim…

    43
    1
  4. Batalla bence yeni teknik ekipte yer alacaktır. Mustafa hocanın bir tweette gideceğini bence o da beklemiyordu. Hayırlısıyla yeni hoca geldiğinde
    Emin başkan Batallayı da takimda tutabilirse büyük iş yapmış olur. En azından kırılan taraftarlarında bir nebze gönlünü almış olur. Ayrıca afjantinli bir stoperden bahsediliyor, bu transferin Batalladan habersiz olduğunu da düşünmüyorum.

    39
    4
  5. buradan şu anlaşılıyor daha öncede demiştim mustafa er yardımcıların dediğini dikkate almıyor burnunun dikine gidiyor o yüzdende sıkıntı yaşadık durduk ..batallada bunu uyardı öyle olmaz böyle olsun gibi baktı olmuyor bununla çalışılmaz dedi bu kadar basit…

    34
    5
  6. Bu saatten sonra futbolda duygusallığa gerek yok batalla gelse de gelmese de efsanemiz ama bu durumda gelip katkı yapmıyorsa tarih bunuda yazar. Madem istemiyorsun neden geldin diye sorarlar adama kardeşim sen Bursaspor için geldiysen yeni teknik direktör ile oturup konuşursun önce. Adam 200 milyon ayarladı tahtayı açtı stad ismimi kiraladı harbi bişeyler yaptı yani. Kimsenin tribini çekecek değiliz hedef süper lig

    24
    49
    1. @Kaant yorumuna yanıt olarak

      NE KADAR SIĞ DÜŞÜNEN İNSANLARSINIZ ANTRRÖNÖRLÜK EKİP İŞİDİR EKİBİN İÇİNDE BATALLADA VAR EĞER BAŞ ANTRÖNÖR İSTIFA EDİYOSA EKİBİDE İSTİFA EDER BATALDA EKİBİN İÇİNDE DOĞAL OLARAK ODA İSTİFASINI VERDİ BURSASPORLULUKLA NE ALAKASI VAR ADAM YAPTIĞI İŞE VE CALIŞTIĞI MESAİ ARKADAŞLARINA SIRT CEVİRMEMİŞ VE YAKIŞANIDA YAPMIŞTIR AMA BU BURSASPOR SEVGİSİ AZ OLMADIĞINDAN DEĞİL BURSASPORU SEVDİĞİ İÇİN YAPILMIŞ BİR ŞEYDİR BUNDAN SONRA GELECEK TEKNİK EKİBİN ÖNÜNÜ ACMAK İÇİNDİR SON OLARAK PARAYLA BURSASPORLULUK OLMAZ KİMSE EMİN ADANURA GEL BAŞKAN OL DEMEDİ ORTAYA CIKTI BEN BUNLARI YAPARIM DİYE BİZDE DESTEKLEDİK ŞÜKÜRLER OLSUNKİ EMİN ADANUR BAŞKAN OLDU EMİN ADANUR VE BURSASPORLA BATALLANIN BİR KIRGINLIĞI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM AMA SİZİN GİBİ MİKSERLER VARKEN HER FARKLI OLUR

      1
      1
    2. @Kaant yorumuna yanıt olarak

      Ya önce bir şu yazıları okuyun, ne boş insanlarsınız ya. Adam zorla yeni gelen teknik adamın ekibinde olamam diyor. Boş boş konuşmayın. Sizin gibi embesillerin Batalla ya laf etmesine izin vermeyiz. Sen git o otobüs basıp Batalla nerde Batalla diyen çorbacı embesillerin yanına hadi birader.

      2
      1
  7. Batallayı inanılmaz çok seviyorum ama dünya kadar taraftar batallayı tribüne çağırdı gelmedi .. üzüldüm. … Ama canı sağolsun … inşaallah yeni görevler alırsın Bursasporumuzda

    11
    5
    1. @izvatli1984 yorumuna yanıt olarak

      Batallanın tribüne gelmemesi çok doğal onun karakterinde ki bir insan Mustafa Er i ezmek istememiştir.Kendisinin değil takımın ve hocanın ön planda olmasını istemiştir

      1
      1
  8. Demekki açık kapı bıraktı Yeni gelecek hocaya EMİN BAŞKAN diyecek Batalla bizim olmazsa olmazımız Batalla bizim herşeyimiz

    2
    1
  9. Batalla’nın bu resmi de acayip fiyakalı çıkmış haa. MAfya babaları gibi kuran çarpsın. Bu halde Emin Bey’in yanına gitse bütün yönetim ayağa kalkar. Ki kalkmalıdır da zaten. Bursaspor tarihinin en kariyerli oyuncusudur kendisi. Ama bunu yönetim bilir mi acaba? Onlar hala Bursapor’u Trabzon’da siyaset kümede bıraktı sanıyorlar. Bu adam o dakıikada o vuruşu yapacak kalitede olmasa bay bay süper lig. Mesela o top Kubilay Kanatsuzkuş’a falan gelse. O anda o heyecan ve gerilimle tribünlere vurmazsa diksinler. Ama Batalla reis sol alt köşeye plaseyi bi koydu, bilezik gibi geçirdi koçum benim bee. Şimdi kalkmışlar bi de, böyle bu adama hain niye çalışmıyon diyolar. Diktirin lan ordan habeci kaşarları. Hanginizin Özlüce’de heykeli var? Recep Bölükbaşı’nın mı, Ali Ay’ın mı, Emin Bey’in mi? Heykelini diktirmek için, heykelini diktircek işler yapman lazım. Örnek alın ulan.

    2
    1
  10. SEVGILI PABLO BIZ SENI MUSTAFANIN YARDIMCI ANTRONORUSUN DIYE SEVMEDIK BIZ SENIN HEYKELINI MUSTAFANIN EKIBINDESIN DIYE DIKMEDIK BIZ SENI BAGRIMIZA BASTIK
    VE SENDE HER ZAMAN BU SEVGIYE LAYIK HAREKET ETTIN
    BURSASPORU COK SEVIYORSUN BIZDE SENI COK SEVIYORUZ
    DOLAYISIYLA
    EMIN KARDEŞİM PABLOYA MUTLAKA BIR GOREV BUL BULUNUR
    BU SPORTIF DIREKTORDE OLABILIR
    VAKIFKOY KOORDINATORUDE OLABILIR
    PABLO SEN BURSASPORDAN KOPMA KOPMAMALISIN
    YONETIM SIZDE PABLOYU BURSASPORDAN KOPARMAYIN

    1
    1
  11. Memlekette okuma yazma oranı kötü seviyede değil ama okuduğunu anlama oranı dünya ortalamasının çok altında. Batalla diyor ki “Mustafa Er’in teknik ekibinde olmayacağım, Bursasporda da görev almaya devam etmeyeceğim çünkü yeni gelen teknik direktör kendi ekibiyle gelecek” ve bu işin doğası böyle arkadaşlar, her teknik direktör ekibiyle gelir ekibiyle gider. Yeni gelecek td ye “yav kardeş batalla da senin yanında takılsın” diyemezsin. Batalla gibi karakterli adam zaten kendine bu düşkün muamelesini yaptırmaz. Ama bizim taraftar cidden mental olarak sorumlu. Kaç gündür Batalla ya bile çatır çatır sallıyorlar hem burada hem sosyal medyada. Teknik ekiplerin işleyişini bilmiyorlar en kötüsü bunu bilmediklerini de bilmiyorlar. Batalla ya sallayan zır cahillerin allah yardımcısı olsun zira bu cehaleti hiçbir eğitim sistemi düzeltemez, işleri allaha kalmış durumda.

    1
    1
  12. Tüketen bir toplum ve öyle bir taraftarız. Maalesef çabuk sevip, çabuk eziyoruz ve küçültüyoruz. Açıkçası bizimkisi sevgiden çok ego tatmini olmuş.
    Ne Mustafa Er bıraktı diye, nede Batalla bıraktı diye eleştirmeye hakkımız yok.
    Geçen Pazar ilk maç oynanıyor, 40.000 kişilik stada yaklaşık 20.000 kişi seyirci alınabilir diyor TRT spikeri , 5-6 Bin kişi gelmiş. Rakamlar kabaca aklımada kalanlar tam emin değilim ama ciddi bir fark vardı.
    Onu geçtim tribünlerde Corona olduğunu bile bile, mesafe kuralları ihlal ediliyor ve kulübe 16.000 TL ceza gelmesine sebep oluyoruz. Tribünlerin büyük kısmı boş, belli bölgelerde taraftar yumak gibi yan yana ??? Cidden kulüp para kazandı mı sizce ? Bu Sadece bizde böyle değil diğer Futbol kulüplerinde benzer şekilde, ama Bursasporu sevdiğim için, burada yapılınca maalesef daha çok üzülüyorum.

    1
    1
  13. Yeni bir teknik ekip gelir. Ayrıca Batalla’ya da yönetim/teknik ekip tarafından gelmesi rica edilir. Bu davet üzerine de dahil olacaktır.

  14. Adam demişki kimse beni batalla olduğum için ekibine katmamalı özgürce yardımcıları seçmeli demiş ben öyle anladım yeni ekip bir teklif getiride ve kafasına uyarsa kesinlikle yine olacaktır adam zaten Mustafa er için gelmedi Arjantin sen Bursaspor için geldi

  15. Olmazsa olmaz Batalla bu sezon
    Muhakkak olmalı yoksa sonumuz
    Hüsran olur ona güvenip gelen oyuncular
    Var sadece para için değil hatır için
    Alacağını erteleyen eski oyuncular var.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu