Emin Adanur “Sizlerde biraz sabrederseniz”

Emin Adanur sosyal medya hesabı twitter'dan bir açıklama yayınladı.

Arkadaşlar, öğlenden beri Mustafa Hoca sakinleşsin diye bekledim. Ardından birçok kişiyi arayarak “Sakinleştirin, gelip görüşeyim” dedim. Hatta az önce futbolcu kardeşlerimi çağırıp onlara da aracı olmalarını, dünkü tweeti sadece Mustafa Hocaya değil, başta kendim olmak üzere; dün stattan çıkarken, maçtan sonra yanıma gelen, telefonla arayan herkesin “İlk elin günahı olmaz” mantığıyla hareket etmemesi gerektiğini, bugün bir şey olmaz diyenlerin 3 hafta kötü gittiğinde bize söveceklerini bildiğim için, disiplinli ve dikkatli olmamız gerektiğini aslında bu işin içindeki herkese söyledim, yanlış anlaşıldı, olsun, aynı yerdeyim, tweette ısrarcıyım. Hocamızın yaptığı açıklamaya gelince, sinir halinde ve kendisine gelen yanlış bilgiler çerçevesinde bu hatalı yazıyı kullandığını düşünüyorum.

Çünkü benim önüme hiç bir zaman aylarca hazırlanmış ve üzerinde dikkatle çalışılmış bir transfer listesi gelmedi.

Hatta defalarca bu konudaki yetkili arkadaşlarımızı arayarak yada toplantı yaparak “Bakın ben bütün enerjimi tahtaya veriyorum, sizde doğru transferlerle ilgilenin, şu tarihte tahta açılacak, orda buluşalım, tahtayı açıyoruz saçma sapan iş yapmayalım” dedim.

Ekibin bana sunduğu Batuhan Karadeniz ve Fernandao tekliflerini evet ben kabul etmedim, istemedim. Bunun dışında benim teklif ettiğim Bjarnason ekip tarafından kabul edilmedi.

Luka Capan‘ı ben tavsiye ettim, kabul gördü, getirdim. Süreç böyle ilerlerken yaklaşık 7 transfer oldu ve bizim Süper Lig hedeflerimize bana göre kolay ulaşabileceğimiz transferler değildi, bende bundan sadece 1 hafta önce “Bu konuyla ben ilgileniyorum, bugüne kadar bekledim ama ben tatmin olmadım, Adana maçına 5-6 gün var, ben bunu camiaya açıklayamam, bana o zaman niye tahtayı açtın diye hesap sorarlar” diyerek işi devraldığımı beyan ettim.

Sonrasında da 2 gün içerisinde Ofosu, Tim ve Massimo transferlerini evet ben yaptım ki bunu gittiğim her yerde de zaten söyledim, bu oyunculardaki sorumluluk bana ait dedim. Bu konuda Hocaya bilgi akışında hata olmuş olabilir, anlayışla karşılıyorum. Pertev’e gelince. Stancu ve Lato‘nun tahta sürecinde tanıştık, çok sevdim, bize çok dürüst davrandı. Ardından düğünü oldu, nikah şahidim olur musunuz dedi, seve seve dedim, bugün olsa yine derim. Luka Capan, Massimo, Tim ve Ofosu‘yu getirdi, bu transferlerden 1 kuruş para almadı ve ALLAH şahit birkaç defa; Abi sana ne yazacağız bu transferlerden, bu işin hakkı ne dediğimde “Ben para istemiyorum, buraya doğru transferleri yapıp, takımı çıkarırsak bu bilinecek, bana büyük güven gelecek ve piyasa bana zaten diğer işlerimden çok para kazandıracak” dedi.. Ha ben hala emeğinin karşılığını vereceğimi buradan beyan ediyorum, yeter ki takım çıksın.. Konular bunlar arkadaşlar, benim kimseden saklayacak bir şeyim yok, sükunet içerisinde saatlerdir konuyu halletmeye çalışıyorum.

Sizlerde biraz sabrederseniz iş çok daha kolay halledilecek, yoksa birbirinizi gazlamanın bir faydası yok..

 

72 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ben inanıyorum Başkanım size. Mustafa Hoca ile mutlaka yüz yüze görüşme yapilmali. Bu iş sükunetle çözülmeli. Hem ne derler öldürmeyen darbe güçlendirmiş…

    124
    30
    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Sevgili başkan, bence artık konuşmasan.
      İnsanlar seni biraz özlesin ve merak etsin.
      Yıllar önce eski kalecimiz Engin İpekoğlunun, bana göre rahmetli Yazıcı dan sonraki 2. efsane başkan Süleyman seba ile ilgili bir söyleşisini dinlemiştim.
      Şöyle diyordu.
      Ben Beşiktaş ta 6 sene oynadım seba ile sadece 3 defa karşılaştım ve gördüm.
      Onu göreceğimizi öğrendiğimizde tüm takım çok heyecanlanır, kalbimiz duracak gibi olurdu…

      24
      8
      1. @9. Köy yorumuna yanıt olarak

        Evet yaa. Bizim başkan çok ortalarda. Her yerde. Twiter’da, sosyal medyada, internette kılda tüyde. Fener başkanı Ali Koç’u mesela, senede 2 defa falan görürsün. O yüzden de Allah gibi korkarsın. Saygı duyarsın. Bizim başkan çok ortalarda be yaa. Menejer düğünlerinde nikah şahitliği yapacakkadar. Yaw başkanım bırak, Pertev mertev. Bak dalgana sen be yaa. Ofosu’yu ben aldım diyon ama bu haftaki oyunu fiyasko. Vallaha Josua John’u tekrar geri aldık sandım.

        4
        8
        1. @Şükrü yorumuna yanıt olarak

          Yilmaz Vural.
          Aslinda hikmet karaman ilk tercihimdi ama kayseriyle anlasmis. Yilmaz Vural dururken yalcinlar tamerler okanlar komusulmasi bile yanlis

          1
          3
      2. @9. Köy yorumuna yanıt olarak

        Hacım o köyde kal ve başkandan büyük evlatlarınla mutlu ol,ama ne olur yorum yapma,konuşmayan başkanıda gördük bir dönem önce değilmi,nereden ne ölümsüzlük çıkarabilirdi ve boş yapmayı bırakın artık ne olur

        5
        5
          1. @Ömer yorumuna yanıt olarak

            Ben trol falan bilmem,yaşımda 50,bu işi çok fazla uzattınız o kadar,belkide sen portakalda vitamindin ben SEDAT 3 kaptanı seyrederken

            4
            3
        1. @Iznik.16 yorumuna yanıt olarak

          Tabi canım bu kulüp size babanızdan miras kaldı ya!
          Biz de kim oluyoruz?!.
          Benim başkandan büyük iki oğlum var, ve ben kuruluşundan beri BURSASPORLUYUM.
          Burada sadece ona bir öneride bulunuyorum. Çünkü durduk yerde kriz yaratıyor ve bunu yönetemeyecek gibi duruyor.

          11
          6
    2. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Başkanım sana güvenimiz tam.Mustafa hocaya gelirsek,giden gitmiştir.Geri alma artık.Takim için arkadaşlığı eyvallah ama bu takım geçen seneden bu zamana top oynamıyor…Hoca da oyun okuma sıfır..madem yollar ayrıldı,bir daha birleşmesin!

      32
      8
    3. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Adamın şu dakika da yemek yedim ve şu dakika da WC ye gittim demediği kalmış.
      Emin başkan, Okan Buruk’u derhal getir bu tip işlerde geri dönüş olmaz, sen dikdurmaya devam et.
      O yönetici haddini aşmış.
      Mustafa hoca’dan helallik isteyin, inşallah Mustafa hoca ilerde tekrar buluşuruz.

      35
      3
    1. @Uykumgibigel yorumuna yanıt olarak

      şim burda mustafa hocayla konusulsun geri dönsün diyenler 5 hafta işler kötü gittiginde ilk küfür edecek kişilerdir cünkü baskan yaptıgın iyi seyler ortadayken bunları unutup mustafa hoca dönsün diye sana sallayanlarda bunlar.yani bunlar taraftar gibi görünüp klavya basında atıp tutanlar belkin bursada da degiller.aslında işim geregi bilirimde ip numaralarından bos ver degmez.aslında mustafa hocada biliyor yapamıycanı cünkü işi bilmiyor mac okuması kesinlikle yok onun icin BAŞKAN DİK DUR YAZICI GİBİ.sayın taraftarlar yine ccçooook bilmeye başladık çabuk unuttuk 2 hafta öncesini çoook bilmekten basımıza neler geldi akıllanmadık hayret bir sey

      23
      1
  2. Bence.bizim.baskan çok zeki ve akıllıca hareket ediyor. Bu başkan bizi süperligde şampiyonluğa da götürür. Teknik.ekip batuhan karadenizi teklif etmiş şaka.gibi .

    25
    4
  3. Ne olacaksa baştan olmasında büyük yarar var. Taşlar bir dökülsün hele. Dökülmezse eğer sonradan çok fazla sancılar yaşanmasına neden olur.
    Biz sıradan bir camia değiliz. Bu camia çok fazla deneyimler yaşadı. Her şeyin üstesinden gelmesini de bilir.
    Olaya olumlu açıdan bakacak olursak, bu hafta alınan bir puan da güzel aslında. Bu bir puan belki de sezon sonunda takımımızın şampiyon olmasını sağlayacak, süper lige çıkaracak.
    Taraftarımızın bir kısmının tepkisi berabere kalmaktan çok takımımızın sahada futbol adına sahada pek fazla bir şey gösterememiş olmasıdır. Aslında haksız da sayılmaz tepki gösterenler. Futbolun içinde var böyle şeyler.
    Bir gerçek var o da şudur: “Futbolda asıl olan iyi başlamak değil, önemli olan işin sonunu iyi getirmek; iyi bitirebilmektir.”

    24
    4
    1. @sementit yorumuna yanıt olarak

      Böyle bir tweet’le istifa edecek insanlarla bu yola cıkılmaz başkan.bu bayrağın adamı Batalla ile ölümüne kadar yola devam.sen böyle devam ettikçe inan gercek Bursaspor taraftarı herzaman arkanda ve yanında…

      15
      2
  4. ben mustafa hocanın kişiliğine veya bursasporluluğuna asla laf etmem çünkü nekadar büyük bir bursasporlu olduğunu geçmiş dönemlerde olsun şuanda bile olsun göstermiştir fakat şuda bir gerçektirki bu ligten çıkmak istiyorsak kariyerli ve kurt bir hoca ile anlaşılıp devam etmek daha mantıklıdır dip not : mustafa hoca kariyersizdir diye bişi demiyorum ama benim düşünceme göre bu ligi iyi bilen bir hoca ile veya başarıya aç bir hocayla devam etmek daha yararlı olucaktır kanımmca
    1-ertuğrul sağlam
    2-okan buruk
    3-yılmaz vural

    22
    5
  5. Biz sana oy vermeyecektik ama samimiyetine inandık güvendik ve oy verdik başkan. Doğru da gidiyorsun Allah yardımcın olsun. Ama twitreri az kullan orası berbat bir platform. Sana 3 gün önce Kral diyenler 2 yıldır bir adım kendini geliştiremeyen sevgili Mustafa Hoca yüzünden çakmaya çalışıyor. Daha belgesi bile yok toplamda sadece 4 ay yardımcı antrönörlüğü var. Başkan Hoca’ya hakkını helal ettir ve geri çağırma lütfen, sonra pişman olursun. Sen Rahmetli Yazıcı ve Levent Kızıl gibi lider özellikli bir gençsin. Geri vites yaparsan sonra pişman olursun. Taraftar kulüp yönetmez sadece destekler veya eleştirir. Doğru ve yanlışıyla karar verecek sensin. Göster liderliğini.

    20
    1
  6. Başkan gondr gonder gitsin vizyon yok baksana Batuhan diyor hala bjarnasson begenilmiyor matavz gibi adam almışsın burun kıvırıyor bu sıkıntıda tahta açılır mı denirken transfer yapmışsın bu hareketlere ve kimsenin Bursaspor’a puan kaybettirme lüksü yok keyfe keder takım çıkmaz adam hazırsa oynar taraftar kursa kadroyu ozan hasan ofusu matavz ufuk jorquera 11 başlardı neyin hayali bu gencler canımız ama bu ligde en fazla 8. oluyorlar onların suanki kapasitesi tek başlarına bu
    yine oynat araya serpistir 2 3 tane gelecek vaadeden var Taha gibi vefa gibi yedekten al eren vs ama gençlere vefa borcu ödencek zaman değil ayrıca oyuna müdahalelerde çok başarısız geçen seneden beri yuruyen gencler var sahada pozisyon bilgisi yok eyvallah gençtir ama enerjisi de yok bazılarının sen bu gencleri dün oynatmadin ki ilk defa ne alışması kampta naptınız bunlarin tabi ki bedeli olur ve buda yolları ayirmaktir geriye dönme önüne bak her daim

    19
    1
  7. Bruno ve matavz bu ligin çok üstünde transferler, takım ligin en değerli kadrosu olduk. Yaptıysan da iyiki yaptın başkan, yıllar sonra çöp olmayan iyi topçular geldi kulübe.

    17
    1
  8. Boşver başkan iyi bir hoca ile devam edersek çıkma şansımız daha falza olacak mıstafa hoca malesef alt yapı antanörü

    13
    1
  9. Başkanım Şu Samimi Şeffaf Hallerin Gerçekten Güzel.Haklısın Sen İşini Bilirsin Bizede Susmak Düşer.Hakkımızda Hayırlısı Olsun.İşin Rast Gitsin

    11
    2
  10. Fazla sosyal medya kullanmak zararlı Bırakın her şeyi tweet atmayı açıklama yapmayı gençlikten heralde adanur başkan boşverin kimse Bursaspor’da büyük değildir belki kan değişimine ihtiyaç var Mustafa hocayla denedik olmuyor alt yapıda kalsın o yeni hoca getirin

    10
    1
  11. Emin Başkan,Mustafa Er’i artık geçmişte bırak.Çünkü; geçen seneden beri hala bir oyun karakteri oluşturamayan adamla, süper lige çıkmamız mümkün değildi.Bunu erken görüp,gerekli tepkiyi verdiğin için seni tebrik ederim.Yaptığı açıklamalara rağmen tekrar Mustafa Er’i getirirsen,hayatının en büyük hatasını yaparsın.Sakın bu hataya düşme.
    Eğer şartları uygunsa Okan Buruk ile ; o olmuyorsa (Y.Koşukavak hariç) hücum futbolu oynatan ve taktiksyen bir TD. ile anlaşıp,yanına Batalla’yı da dahil edip yola devam et.
    Takım bu sene çıkamazsa; işler hem Bursaspor,hem de senin için geri dönülemez yola girecek ve çektiğin bütün zahmetler boşa gidecek.Bu yüzden milletin dediğine kulak asma.Çünkü bekara karı boşamak kolaydır ve ağzı olan konuşur.Ama giyotin onların değil,senin tepende asılı duruyor.
    İyi niyetinden şüphem yok.Ama Twitteri ,sadece bayram ve kandil mesajları için kullanmaya özen göster.Konuştuklarınla değil,yaptıklarınla puan topla.Tek hedefimizin Süper Lige çıkmamız olduğunu unutma.Allah yardımcın olsun,muvaffak etsin kardeşim.

  12. Pertev dediğin Adam zaten latovlevici ve stancu transferinden parayı koymuş ikincisi 3 4 tane futbolcu getirmiş oyuncuların maaşının üstüne zaten o parasını koymuştur onun içinden alır parasını sen rahat ol emin kardeş ama öğreniceksiniz bu işleri menejeri korudugun kadar hoca yi korusaydın hocanın istediği sadece 2 oyuncumuydu ki almadın şeffaf olucam diye herşeyi tweetardan paylasicagina hocaya ekibine bursa çocuklarına güvenip sevseydin

    6
    8
  13. Çok şeffafsın ya 3 oyuncu geldikleri takımda ne kadar mass alıyordu burada kaça anlaştılar sorum bu kadar ????

    6
    7
  14. Biraz da kendi insaniniza sabredip sahip çıkın ve. Bu adam gencecik çocuklar ile güzel işler yaptı ve çok da iyi futbol oynattı. O zaman herkesin tebrik ettiği kendi insanımızı bir maçta yerden yere vurmak bence kendimize ve Bursaspor umuza yapılan en büyük kötülüktür. Soyadı gibidir Mustafa hoca..

    6
    7
  15. Diliğin kemiği yoktur. Söz ağızdan çıktım o dağlar yıkılır. Bu saatten mustafa hoca dönmez. Dönerse adamlığından şüphe duyarım.
    Acilen takımı taşıyabilecek yeni bir hoca bulunmalı..

    6
    1
  16. Mustafa Er yerine daha tecribeli taktik bilgisi yüksek bir hoca gelmeli. En doğrusu bu . Bırakın bu canımız kanımız muhabbetini. Tamam canımız kanımız Mustafa hoca ancak gerçekler çok farklı. Bursaspor’un bu kadrosuna hakim olabilecek bir hoca lazım.

    6
    1
  17. Emin adanur arkadaş yani sen sırf sevdin diye bu adama butu transferleri yaptırdın koskoca hoca yi ciddiye almadın bu işte komikmiş futboldan ne kadar uzak olduğun belli o adam o futbolcuların maaşları içinden parayı koymuştur kardeşim

    5
    6
  18. Kesinlikle yalan bir hoca ekibinin transfer listesi olmama ihtimali yok sana sadece batuhanla fernandao mu sunuldu başka hicmi adam söylenmedi onuda geçtim niye hep aynı adamdan aldın buda ayrı bir soru işareti

    5
    12
  19. Latoyla stankuda kulübe öyle bir geçirdiler ki paraya ihtiyaçları kalmamış heralde alacaklara bir bakın isterseniz gelen oyuncular oynadıkları kulüplerde ne kazanıyorlardı şimdi buraya geldiler ne alıyorlar ne kadara anlaşıldı ordan anlayın kim para istiyor istemiyor alıyor almıyor

    5
    6
  20. Mustafa hoca yerine Hikmet Karaman, Mesut Bakkal gibi futbol katilleri gelecekse bırakın takım kendi kendine çalışsın. Ne olursa olsun Mustafa hoca kaç kere ateşten gömlek giydi. Geçen sene vakıfköyün çocuklarıyla hepimizi umutlandırdı. Bir maç yüzünden kimsenin bileti kesilmez ve Bursaspor gibi büyük bir camia ise bunu kesinlikle yapmamalı. Tek görevi yöneticilik olması gereken adamlar sosyal medyada saçma sapan imalar içeren şeyler paylaşamaz. Geçen sene bu kulüp belki de kapanmanın eşiğinden döndü. O yokluk içerisinde bu başarı da Mustafa hocaya yazar. Herkes görevini yapsın birbirinin işine karışmasın. Bursapor’un başına ne geliyorsa gönülden Bursasporluların küstürülmesi yüzünden geliyor.

    5
    6
  21. Sen bursanin hocalarına mustafa er serdar kurtuluş batalla fatih sen falan filan yada bursanin değerleri büyükleri bunlara sormuyorsun sormucan perteve bilmemneye sorucan çok sevdin diye yapıcan bide çıkıcan anlatıcan sen en başından bombaymışsın be kardeşim 😃😃😃😃😃

    5
    10
  22. Karaktersiz adam almam dedi aldı hocanın arkasındayız dedi gördük menajerlerle işimiz olmaz dedi adamla takimi kurmus metin korkmazlar bitti illa birinin peşine takılıyorlar ulan adam internete yaz basketçi bu 1 2 cisi karabuku dolandırmış sen git sev vay vay vay

    5
    7
  23. Baris ahmet arı menejerlik yapan bir vatandaşı kulübe scout yapıyorsun bundan teknik ekibin haberi yok içerde 2 3 menajerle bir ekip kurulmuş bütün transferleri bunlar çözüyor sonra çevir kazı yanmasın

    5
    10
  24. Okan buruk yazan cahil taraftar toplulugu icin bir daha yazıyorum adam bu yıl takım calistirmicagini açıkladı bjkden gelen teklifi reddetti hala okan yazan cahiller var ama taktik yorumu yapıyorlar hala ertugrul sağlam hariç burda ismi geçen teknik adamlar türk futboluna ne vermiş ne yapmışlar o kadar nankör ve hain bi taraftar ve kulubuz ki 2 senedir değerlendirme yapmaya hakkımız bile olmayan adama 1 maçta aşıyor kesiyoruz ne transfer yapabilmiş ne kendini gösterebilmiş geri pas yapmışmış Allahım saka gibi bir şey emine gelince bütün oklar sana dondu show yapcam derken bok ettin 3 4 maç kötü gidince yönetim istifa bagirlicak sen tahtayı açtın diye ne zaannediorsun ki hocayla olan iletişimsizliğin tamamen hata menajerle.olan ilişkinde tamamen hata istersen ronaldoyu al kardeşim böyle iş olmaz

    5
    6
  25. Mustafa bjarnassonu neden kabul etmedin?
    Yoksa gölgesi altında ezilirim diye mi korktun? Hangi mantıkla böyle bir futbolcuyu istemiyorsun? Bunlar net Bursaspor düşmanı
    Mustafa tekrar söylüyorum sen hoca değilsin sen Bursaspor’dan başka takım çalıştıramazsın torpilliler mangası. Hocasından alt yapı topçusuna kadar

    4
    4
  26. Bu korudugun değişik isimliadam kulübün içinden geçmiş yani bunu kulübe söküp tanistiranlari yakalamak lazım kim yakınsa artık

  27. Ya sen hangi kafadasın be bilader bjornsoon dediğin adam adana demir e gitti lige gitmeyip alt ligemi gelicek senin yönetimine çok daha iyi adamlar sunuldu onları niye almadın pertev getirmedi diyemi

    2
    12

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu