Sezonun ilk golü Burak Altıparmak’tan

TFF 1.Lig'in ilk haftasında Adanaspor'la karşılaşan Bursaspor'da 2021-2022 sezonunun ilk golü Burak Altıparmak’tan geldi

Bursaspor Adanaspor karşısında dakikalar 14’ü gösterirken sezonun ilk golünü buldu.

Sol kanattan gelişen atakta Onur Atasayar’ın ortasında topla buluşan Bursaspor’un tecrübeli ismi Burak Altıparmak kafa vuruşunda skora denge getiren (1-1) golü kaydetti.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Diren Bursa yorumuna yanıt olarak

      Ben bugün içeri giriş rezaletini dile getireceğim.kapılar açılmamış tek kapıdan alım yapılıyor insanlar yığılmış neden kapı açılmıyor deyince yönetim böyle söyledi diyor görevli.tamamen rezaletti.hem taraftar gelsin isteniyor hemde gelmesin diye eziyet ediliyor.sözüm Emin başkana eğer durumdan haberin yok ise sana muhtamelen eskilerden tuzak kuruluyor yok haberiin varsa iş kötü.mutlak bu durum araştırılmalı bu covid ortamında gelen bu seyirciden özür dilenmeli.insanlar bursa için kendini riske atıyor tek kapıdan alıp resmen huzursuzluk yaratılıyor.ben d2 ve d 7 girecektim sadece d 2 nin bir turnikesi açıktı veson 10 dk seyirci baskısıyla D7açıldı.

  1. yeni bi torpilli oyuncumuz var cahatay yilmax arkadaslar bu cocuk bos mustafa hoca ne goruyor bu oyuncuda ama saglam torpil var herhalde

    32
    3
  2. Yonetimle maclar kazanilmiyor futbolcular nerede bu kadar hatali top oynama niye. Umarim kazaniriz ancak oyle gorunmuyor.

    18

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu