Mustafa Er’den oyuncularına fırça!

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, bu akşam Afyon’da yapılan antrenmanda futbolcularını sert dille uyardı. Er, defans oyuncularına çıkışarak, “2,5 dakikada 2 gol yediniz, 5 şut çektirdiniz. Böyle olmaz beyler” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam eden Bursaspor’da Teknik Direktör Mustafa Er işi sıkı tutuyor.

41 yaşındaki teknik adam, bugünkü çalışmada futbolcularını sert dille uyardı.

Defanstaki sorunlardan dolayı oldukça morali bozulan Mustafa Er, yarı sahada yapılan çift kale maçı durdurarak, “2,5 dakikada 2 gol yediniz, 5 şut çektirdiniz. Böyle olmaz beyler. Konsantre olun” sözlerini yüksek sesle oyuncularına iletti.

O dakikadan sonra yeşil-beyazlı futbolcular daha istekli bir performans ortaya koydu.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Mustafa hocanın kıymetini bilelim.Ben geçen sene eskisehir gibi küme dusecegimizi düşünmüştüm.Tecrubesiz kimsenin tanımadığı çocuklarla iyi işler çıkarttı.Bu kadro transfer gelmezse şampiyon falan olamaz ama ligden de düşmez.playoff zorlariz en iyi ihtimal.

    20
    2
  2. şimdi sırası belki değil ama bende çok uzun süreli olacağını düşünmüyorum.bursasporluluğuna bişey diyemeyiz ama önemli olan BURSASPORUMUZUN ŞAMPİYONLUĞU

    8
    24
    1. @zek yorumuna yanıt olarak

      Bursasporlulugunu nereden biliyorsunuz tam olarak ben 2004de küme dustugumuzde kacanlardan biri olarak hatırlıyorum ki o sezon birçok oyuncu superligden istenmesine rağmen bizde kalmıştı

      5
      7
      1. @Dimitar yorumuna yanıt olarak

        Kendi evladımızdır…En azından 1 senedir teknik adam anlamında istikrar var,senin hoşuna 10 maçta bir teknik adam değişikliği yapılması gidiyor olabilir ama kurtulun geçmişten biraz destek,sen olsaydın takımın başında daha iyisi olmazdı merak ettme!!

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu