Emin Adanur görevi devraldı

Bursaspor’da Emin Adanur liderliğinde ve Hayrettin Gülgüler başkanlığındaki yeni yönetim mazbatasını aldı…

Bursaspor’da 5 Haziran’da gerçekleşen Olağan Genel Kurul sonrası başkanlığa seçilen Hayrettin Gülgüler, mazbatasını aldı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen devir-teslim törenine, Gülgüler yönetimine liderlik yapan Emin Adanur ve eski başkan Erkan Kamat katıldı.

Kongreden yenilgi ile ayrılan Erkan Kamat “Benimle canla başla mücadele eden tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben göreve geldikten sonra elimden gelen her şeyi yaptım. Buna inanıyorum. Mali ve idari anlamdaki tüm düzeni yaptık. Temlikler olmasına rağmen 9 aylık sürede, önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum. Sıkıntılar elbette var. Elektrik, doğalgaz gibi. Allah, Emin bey ve Hayrettin beyin yardımcıları olsun. Hayrettin bey ve Emin bey yetmez. Bütün Bursa, Bursaspor başkanı ve yönetiminin yanında yer almalıdır. Yoksa siz Emin beyin gücünü kullanalım, onun da hayatından çalalım, işinden gücünden çalalım, gelsin Bursaspor’da görev yapsın, 3 ay sonra onu da yıldırırsınız. Bu yüzden o güç birliğini yapmamız lazım. Aksi takdirde kötü günler olur. Tekrar başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

Hayrettin Gülgüler “Çok teşekkür ediyorum, çok heyecanlıyım. Mükemmel bir görev. İnşallah başarılı oluruz, biz buraya çalışmaya geldi. Emin bey bizi çok çalıştıracak. Tahtayı açtırıp, Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Allah bizi utandırmasın.” diye konuştu.

Emin Adanur  ise şöyle konuştu “Genel kurulda seçim ne kadar güzel geçtiyse, buradaki atmosfer de o kadar güzel. Bugüne kadar gelmiş heyecana yeni bir heyecan katıldı. Eksisiyle, artısıyla bütün eski dönem başkanlarımıza saygı duymak gerekiyor. Geçmişte kulübümüze başkanlık yapmış, tüm başkanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Kulübümüze emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bugün yola çıkmış bulunuyoruz. Verdiğimiz vaat, söz var. Bugünden itibaren bunun için çalışacağız. İnşallah bundan sonraki süreç hepimize hayırlı olur.”

42 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @CROCODILE yorumuna yanıt olarak

      Yönetim hemen kombine fiyatlarını belirleyip satışa geçmelidir.Biz atkılılarada düşende. Tüm kombineleri alarak kapalubgike oynamak.Tüm şehir birlik beraberlik içerisinde olursak başarabiliriz.

      5
      2
    2. @CROCODILE yorumuna yanıt olarak

      Öncelikle başarı dilerim yeni yönetime, Allah utandırmasın.
      Birde arkada cumhurbaşkanının büyük boy resmi var, ben Kenan Evren hariç her yerde ve her kurumda geçmiş cumhurbaşkanlarının bu kadar yoğun resimlerinin asıldığını hatırlamıyorum.
      Ayrıca siyasilerin spor kulüplerine kadar resimlerinin asılması doğru değil.
      Asılması gereken bir resim varsa oda bu ülkenin kurucu lideri Mustafa Kemâl ATATÜRK’tün resmidir.

      9
      6
      1. @Esrariko Sikoko yorumuna yanıt olarak

        içimizdeki yunanlılar ve masonlar eksi başmış yazık bugün ezanlar okunuyorsa atam sayesinde rahat rahat uyuya biliyorsan atam sayesinde özürce dolaşa biliyorsan atam sayesinde bunlara inkar gelenlerin kanından şüphe ederim zamanında bize bunları hediye edenlerin ve canakkalede sakaryada dumlupınarda şehit düşen onca kahramanımız inşallah cennette yerlerini almışkardır işte gercek şehitler bunlar karşılıksız vatanını koruyanlardır bunlara laf söyleyenlerde kafirdir

    3. @CROCODILE yorumuna yanıt olarak

      8 futbolcuyla transfer anlaşması yapıldığı söyleniyor bu futbolcular ki mler nereden arjantin güney Amerikadan kaç futbolcu transfer edilecek bi açıklama yapılsın

      20
      16
      1. @Batajaaa yorumuna yanıt olarak

        sayin kamat sozlerine dikkat et madem yildin ettin kendi isinin vaktinden calipta bursasporla ilgilendin bunun lafini yapiyosan ne diye aday oluyosun o zaman tekrar ayip denen bisey var be edep var be boyle konusmami olur ya yaziklar olsun lafa bak

        18
        6
    4. @CROCODILE yorumuna yanıt olarak

      Benim üzüldüğum konu ise,arkada erdoğanın resmi varken bu ülkenin kurucusunun resminin olmamasi.biz işte bu siyaset belası yüzünden batakliğa saplandik.derhal ordaki skandal son bulmalı.ATATÜRKü unutan bizi de unutsun!!

      26
      8
    5. @CROCODILE yorumuna yanıt olarak

      hayırlı olsun inşALLAH. Siyaset kulübe okadar girmişki arkadaki resime bak. ATAM’dan başkasının resmi olmamalı. insan kendini bağımlı hissediyoor sonra. erkam döneminden kalma sanırım geçmişte hicaset durumu anlatıyor zaten.

      37
      8
        1. @Arkadaki yorumuna yanıt olarak

          Onlar provekatör kardeşim.yaptıkları bu sayfalardan kendi partilerine oy devşirmek.Eminim ki o odada Atamızında resmi vardır.Resmi nerden çekersen o gözükür kimiside kendi görmek istediğini görür.yazık bu kadar siyaset.

          4
          8
    6. @CROCODILE yorumuna yanıt olarak

      O arkadaki tablo gibi ! Kulübün içinde ne zaman siyaset olmaz o zaman düzlüğe çıkarız. Yanlış anlamayın siyaset Kulübü yönettiği sürece başımız b..k dan çıkmaz

      39
      6
      1. @Tulipan yorumuna yanıt olarak

        Erkan başkan hala elektrik doğalgaz diyor kaç para olabilir bu bedel borç milyara yaklaşmış elektrik doğalgaz diyor bunu da ödeyemiyorsan ne işin var dı o koltukta.

        7
        6
  1. Benim izlenimim Erkan Kamat iyi niyetli fakat vasat bir başkandı. Kendisi göreve geldiği zaman tek aday zaten kendileriydi. Ali Akman dışındaki genç futbolcuları takımda tutması, bu kısıtlı kadroda hiçbir oyuncuyu satmaması başarılı diyebileceğim işlerinden. Bu sezon küme düşmememiz ve sezon sonuna kadar bir şekilde süperlig yarışı içinde olmamız bu sezonun tesellisidir, bana göre. Fakat ne yazık ki Bursaspor gibi bir kulüp adına başarılı bir yönetim diyemeyeceğim. Açıkçası başkan adaylığını açıkladığı zaman da çok kızmıştım fakat şimdi bunların bir önemi yok, Emin Adanur kazandıktan sonraki açıklamaları ve yeni yönetim için dilek, temennileri de çok güzel. Kendisi tebrik ediyor, hakkımı helal ediyorum, yolu açık olsun.

    35
    4
  2. Seni annem gibi sevdim bee BURSAM… göğsümü gere gere her yerde bursamii haykırmak istiyom layık olduğumuz renk kattığımiz yere hep birlikte omuz omuza başaralım artik..

    30
    8
  3. Arka planda ‘şahsım’ın portresinin bulunması spora siyasetin ne denli karıştığının göstergesi olsa gerek.

    27
    3
  4. arkadaki resim ne alaka, transfer tahtasını açtırdığı giresun kadar gözünde değerimiz olmadığı için yüceltmek amaçlı mı konmuş oraya? şaka gibi.

    26
    3
  5. Ya Yeni Başkanımız Emin Bey Ağzını Sağ Yukarı Doğru Kaydırarak Gülüyo Ya Sanki Birine Kötülük Yapçakmış Gibi Duruyo Yapmasa Ya Öyle 😃.Şaka Bi Yana Olması Gereken İnsan Bence Başkan Oldu Genç Dinamik Ekonomik Olarak Vaatetikleri, Herşeyden Önce İstemesi Çok Önemli İNŞAALLAH başarılı Olur Hayırlısıyla…

    24
    3
  6. Bu adanademir nabiyor böyle ya Gökhan Gönül diego costa ile konuşmalar felan demedi demeyin bunlar bizden fena borclanip geri dönerler o başkanları elbet gidecek

    24
    11
  7. bu takım iyi yönetilirse dürst yönetilirse borç hemen bitmez ama yavaş yavaş takım düzlüğe çıkar sabır şart

    19
    8
  8. Erkan Kamat başkan adayı olduğunda zaten bir rakibi yoktu, sonra bir şekilde bence öncelikle Yüce ALLAHIN yardımıyla sonra teknik heyet ve genç kardeşlerimizin özverisi ile düşeriz bu kadroyla dediğimiz ligte, neredeyse playoff oynayacaktık. Erkan kamat ikinci kez adaylığını açıklayarak bence bu seneye gölge düşürmüştür en azından kendi kariyerine, bu saatten sonra ALLAH yolunu açık etsin. Yeni yönetime gelirsek ez cümle; ALLAH CC yar ve yardımcıları olsun.

    15
    8
  9. Bahanelere ona-buna sıgınmaya gerek yok
    Arkadaşlar gelen yönetim 40 milyon tl
    Kasaya koyup tahtayı açacaksa
    Reklam-sponsorluk-loca derken
    40-50 milyon tl de ek kaynak bulacaksa
    Bizim taraftar olarak yapmamız gereken
    Sorgulamadan-eleştirmeden
    40 bin kombine-40 bin forma alarak
    Kulübe bu zirve yarışında yanında
    Oldugumuzu hissettirmektir.

    8
    6
  10. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah biran önce tahtamizi açıp gerekli transferleri yapıp derhal kurtulmamız lazim burdan. Bursapor siyaset üstüdür herkesten büyüktür prangalarimizdan kurtulduk inşallah emin adımlarla süper lige çıkacağız

    4
    2
  11. Sayın başkanlar sezon başlayana kadar tahta mı kırılacak, oyuncuların, personelin, tedarikçilerin hesapları mı güncellenecek, yeni transferler mi yapılacak yapın lütfen.
    Yapın ki yeni sezona hazır bir şekilde girelim.
    Dertsiz tasasız başlangıçları çok özledik.
    Başarabilirseniz efsane olursunuz.
    Unutmayın o koltukları masaları size emanet ediyoruz.
    Hakkını verin.
    Verin ki son iki yönetim hariç olmak üzere veremeyenler şöyle bir düşünsün.
    Son iki yönetimi hariç tutmalıyız çünkü yapabilecekleri bir şey yok tu.
    Hatta teşekkür bile etmeliyiz.
    En azından borçları ellerinden geldikçe sabit tutarak çoğalmasını engellediler.
    Hele son yönetim bilin ki başarısız değildir.
    Kulübün tüm gelirleri temlikli iken idareyi sağlayabilmek kolay mı sanıyoruz.
    Gerçekleri görmezden gelemeyiz.
    Tanımam etmem fakat son iki yönetim öncekiler gibi yapsaydı şu an milyar TL lik borçlardan bahsediyor olacaktık.
    Şimdi yönetimde ki arkadaşlar gerçekten zor gömlek giydi.
    Akılla ve gerçeklerle yüzleşerek çözülmeyecek problem yoktur.
    Yeter ki kararlı olsunlar.

    2
    8

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu