Emin Adanur “40 Milyon TL koyacağız ama…”

Bursaspor’da yaklaşan kongre öncesi çalışmalarını sürdüren Emin Adanur Orhangazi Bursasporlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

Bursaspor Başkan adayı Emin Adanur kulübün öncelikli sorunları ve ihtiyaçlarını çok iyi analiz edip iyi bir ekip oluşturduklarını belirterek, “Biz daha şimdiden kulübümüz için çeşitli uğraşlar veriyoruz. Önceliğimiz tahtanın açılması. Bunun için biz yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

60 milyon acil ihtiyaç
Kulüp Başkan adayı Emin Adanur kulübün transfer tahtasının açılması için 60 milyon TL’ye ihtiyaç duyduğunu belirterek, bunun için yönetim olarak biz ilk etapta 40 milyon TL koyacağız. Kalan bölümü sponsorluklar, reklam ve stadyum isim hakları gibi gelirler ile tamamlayıp hemen tahtanın açılmasını sağlayacağız dedi.

40 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Arkadaşlar Destek Olarak Her Türlü Forma, Kombine Ve Diğer Tüm Organizasyonlara Katılmamız Lazım… Yalnız Değilsin Emin Başkan…

    217
    52
    1. @ULU MAHALLE 72 yorumuna yanıt olarak

      Güzelim kadroyu dağıttılar şimdi para saçıp borç kapatacaklar sonra giderken o parayı almicaklarmis gibide anlatıyorlar ellerinde cevher topçular var onları parlatıp satıp para kazanmak varken bu şekilde klüpleri ancak batirirsiniz bu şekilde gelip gidenleri çok gördü bu ülke takımları..

      2
      1
    2. @ULU MAHALLE 72 yorumuna yanıt olarak

      Bursasporlu arkadaşlar Lütfen Bu arkadaşa inanmayın Biz inandık arsamızı (6530m2 )verdik Ali aköz öncü oldu adamı ali Bize bir site yaptı her tarafı sorunlu kaçak dairelerle dolu 75 daire olan arsaya yıktı yapması gereken 150 daire MAX. EMİN ADANUR aynı arsaya 196 daire yaptı %72 yeşil alan olacak dedi 146m2 daire vereceğim dedi Hiç birini yapmadı 75 daire sahibi mağdur yapı kullanma izni alınamıyor Belediye arsanızdan 900m2 alacağım diyor yada emin adanur arsa versin diyor emin bana ne diyor belediye SİTENİN arsasınDAN 900M2 PROJE ÇİZEREK AYIRDI Nilüfer karaman ada:194 parsel .4 bakabilirsiniz BİZ YANDIK SİZ BURSASPORLU KARDEŞLERİM SİZ YANMAYIN LÜTFEN HER YAPTIĞI İŞ SORUNLU ARSASINI VERENLERE SORUN Bir tek bizim site değil konak mah. konak butik 1 konak butik 2 daha çok site var (HAYRİ YAKMA KENDİNİ KARDEŞİM )

      28
      14
      1. @BRS 1616 yorumuna yanıt olarak

        Benim oyum Bursa doğumlu adaylara. Ağrı’lı, Muş’lu Bursaspor’u kendine dert etmez. İçi acımaz, kalbi sızlamaz. Onun gözü arazide. Daha çook daire yapar o öyle yüzde 72 yeşil alana. Siz verin oyları. Gerisine karışmayın. Mesela beni de şimdi Ağrı’ya götürüp inşaatçılık yaptırsalar. Sonra da Ağrıspor’un durumu kötü, gel şu kulübü kurtar deseler, dikeyim Ağrıspor’u der geçerim. Çünkü orayla ilgili bir hissiyatım yok. Bunun ki de o hesap. İnanmayın beyler.

        32
        16
        1. @Sinan yorumuna yanıt olarak

          ya kardeşim içilmemiş cayın hesabımı olur çay içilmiş olsa ödenir cay bu cay şunun hesabınım yap sadece 6530 metreni yüzde kırk gider sen boş bardak vermişsin atıptra tutma böyle büyük projeler aldım verdimle olmaz horoz lojistikmisiniz sizler

          1. @askıda simit yorumuna yanıt olarak

            Yoo asla Horozcu falan değilim. Sapına kadar Bursasporluyum ve kulübün bugünkü durumuna üzülüyorum. Sadece bir saptama yaptım ve hissiyatımı yazdım. Tüm başkan adaylarının kalitesizliğini görüyor ve biliyorum. Çorbacı falan da değilim. Allaha bin şükür kimseye muhtaç değilim. Ne Horoz’a, ne de Emin’e muhtaç biri de değilim. Ama ben Bursa çocuğu bir kulüp üyesi olarak Ağrılı’ya, Urfa’lı’ya, Muğla’lıya, yabancıya oy vermemm. Şehir milliyetçisiyim. Güzel Bursam çok yaşa, Bursasporum çok yaşa. Yaşam sebebim Bursa.

            2
            1
          2. @askıda simit yorumuna yanıt olarak

            Kardeş yer imarlı yer carrefour karşısında 1986 yılında imar verilirken arsanın %40 alınmış zaten Bir arsa tarladan arsaya dönerken %40 gider Bu arkadaş imarlı terkleri yapıldıktan sonra kalan arsaya 150 daire yapması gerkirken fazladan kaçak 46 daire yapınca arsayla inşaat alanı tutmuyor Belediye de bu kadar inşaat yaptıysan bana arsa vermen lazım diyor o bende yok diyor Belediyede kaçak yaptığın daireler seninmiş onları da satmış cebe atmışsın paraları diyor Git diyor sitenin arsasından al sitenin çocuk oyun alanı olarak yapılan bitmiş oturumu olan bir site yıkılacak bu site Bir sene önce bitmiş oturum olan yeni bir site Yazık Bu siteyi yapan emin adanur

            3
            1
            1. @BRS1616 yorumuna yanıt olarak

              sayın brs1616 aynı şekilde benim oturdugum sitedede benzer sorunlar var binada sartnamede olması greken ve yapılmayan cok eksikler vardır bilirki mahkeme kararı ıle gelip eksikleri tespit etmiştir.
              emin adanur suan oturum izni alamıyor yapmış oldugu fazlalıklardan dolayı bursa buyuksehir belediyesi sitenin olan otoparkının yarısını istiyor ergünken t ve emin adanur ile mahkemelik olan öz yuvam sitesidir.
              bursa sporuda yaptıgı eksik ve sorunlu siteler gibi yönetir ise vaydır halınıze

        1. @Osman yorumuna yanıt olarak

          Yok be yaa. Işıklar yanıyo. Daha dün akşam geçtim stadın önünden. Hatta maç var sandım. Meğerse maç İstanbul’daymış ve iki İzmir takımı oynuyomuş. Biz meğerse Eylül’de başlayacakmışız. İlk maç Keçiören deplasmanmış. Gene ilçe statlarında sürüncez.

      1. @eskiteksasli yorumuna yanıt olarak

        Emin adanur gibi bir parali ve vizyonlu aday varken kafayi mı yediniz yoksa cebiniz mi dolduruldu? Erkan Kamat ve horozu sececem diyen adam var hala be yazik etmeyin klübe. Hep sizin yuzunuzden mahvoldu klüp yiyiciler sizi

        5
        11
      1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

        İnsanlar Alışmış Kaosa, Kaybeden Kim. İlk Önce Bunu Sorgulamak Lazım. Eksi Verenlere Söylesek Maddi Yardım Toplanacak İnanın Hepsi Kaçar Kimse Vermez. Ama Sportif Başarı Bekler.

        28
        4
  2. Dikkat edin belediye vs destek istemiyor . sponsor bulup kendimiz bitircez diyor.helal olsun .bu adam son şansımız

    82
    32
    1. @Titi yorumuna yanıt olarak

      İki adayın da ( kamatı saymıyorum ) artıları eksileri var . Ama bir yorumda arkadas Bursalı olmayan adam Bursaspor a başkan olamaz falan demiş . Bak kardeşim bu anllattigin 30 sene 40 sene önce olsaydı eyvallah derdim . Artık bursa metropool ve ciddi derece de göç alıyor . O yüzden lütfen bu kafayı bırakalım . İstanbul takimlarinin başkanları hangisi İstanbul’u acaba .

      4
      1
  3. SADECE PARA KOYMAK DEĞİL KARDEŞİM LÜTFEN MANTIKSIZ TRANSFERLER YAPMA.
    BİZİ PAHALI TRANSFERLER BATIRDI.
    SCOUT EKİBİN İYİ OLURSA BATAKTAN ÇIKARIRSIN KULÜBÜ.
    GENÇ OLMANA GÜVENİYORUM.
    TEMKİNLİ VE MANTIKLI OLMAK ZORUNDAYIZ ZATEN BATAKTAYIZ

    31
  4. yönetim olarak biz ilk etapta 40 milyon TL koyacağız. Kalan bölümü sponsorluklar, reklam ve stadyum isim hakları gibi gelirler ile tamamlayıp hemen tahtanın açılmasını sağlayacağız sözünüz bana hiç güven vermedi, siz bu işi yapamayacaksınız bu açıkca belli, ilk aday olduğunuzu açıkladığınızda “biz 40 milyon veriyoruz, bizden daha fazla veren çıkarsa biz çekiliriz” sözünü tutmadınız, Serdar Acarhoroz ve ekibi 200 milyon ile geliyoruz dediler eğer siz güvenilir ve sözünü tutan birisi olsaydınız dediğinizi yapardınız, bu yanlışınız güvensizlik oluşturdu. Bursasporun menfaati için inşallah çekilirsiniz. saygılar.

    27
    37
    1. @Objektif yorumuna yanıt olarak

      Emin bey 40 000 000 dedi ve 40 000 000 koyacaz diyor.
      Ustelik eger ust lige çikamazsak;parayi kulube birakacaz dedi.Bunu gozardi etmeyelim.Adam açik sekilde soyluyor.Takim çikamazsa 40 milyon kulube kalacak.

      18
      9
  5. Aday olanların 3üde güvenilir değil,Bu takımı bu hale getirenler ve hala sahip çıkmayan Belediye ve yıllardır Bursa’nın kaymağını yiyen işadamları hepinize yazıklar olsun….

    21
    1
  6. Bir adayın seçilme olasılığı yok, şayet seçilirse delegelerin iyi niyetini sorgulamak gerekir. Diğer iki adaydan biri seçildiğinde ilk yapacağı açıklamada şeffaf olmayan mali tabloya atıf yaparak geçmiş yönetimleri suçlayacak ve derenin akışında bir değişiklik olmayacak, aynı hamam aynı tas devam olunacak. Şayet seçilen aday başkan olduğunda bu yazdıklarımın dışında hareket edip, şeffaflık çerçevesinde gecesini gündüzüne katarak çalışırsa işte o zaman yeni bir kahramanımız olacak.

    15
  7. 40 milyonu koyun prtaya bir de bursadan akil bir heyet oluşturup bütün para kontrolü bu ekipte olsun sonra biz de taraftar olarak elimizden geleni yapalım şu zor zamanda söyle bir organizayon olsun ben de kendi payıma maksimum katkı koyarım ve çoğu taraftra da koyar

    13
    1
  8. Burdan emin adanura sallayanlara sesleniyorum.. adam 40 milyon TL gibi bi parayı senin hayatında bırak bi arada görmeyi hayal bile edemeyeceğin bi parayı hibe etme riskine giriyo yani süperlige çıkamassa para klüpte kalacak..bu kadar yüklü bi miktar parayı ortaya koyup elinden geleni yapmayacağını Bursaspor’u sallamayacağını söylüyorsunuz öylemi..? Bence bi daha düşünün bu konuyu..

    3
    3
    1. @Ultr@timsah yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim burdan emin Adanura sallayanlar ya para saymayı bilmiyor yada 200 300 TL alıp burdan sallıyorlar Ayrıca biri horoz 300 milyonla geliyor dedi hani para acaba horozun 300 milyonu varmı benim tahminim Ali ayın adamı o yüzen salaklık yapmayın iyi tartın ölçün adam çıkmış onu getiriyoruz bunu getiriyoruz işkembeden sallıyor emin en azından elindekini yapabileceği kadar söylüyor biraz mantıklı olun

      3
      3
  9. Transfer konusunda Trabzonu örnek göstermişti ama temlik ertelenmeli federasyona bildirilmeli kulüp bitik bi durumda bu senelik erteleme istiyoruz her kulübe bi kavanoz bal veriyonuz bizede verin diye konuşun yada federasyon olarak siz ödeyin borcumuz olsun size deyin bizi seviyosalar ya öteliyceklerdir ya vereceklerdir 40 yada 60 milyonu verdikten sonra transferi neyle yapçan bnim pirensibim oyuncu ve hocanın parası herşeyden önce gelir gelmelidir en önemlisi odur

    1. @Prestij yorumuna yanıt olarak

      Heralde gene borca olaraktan transferler yapılcak sezon sonu verilcek imzadada belli bi miktar ödeme yapılcak bu Emin Adanur başkan olsun herkes 100 liralık kombine bilet alsa transferlerin parası çıkar dünyanın parası toplanır ve böyle bir başkan oldumu millet gözü kapalı verir o parayı adam çok otoriter birine benziyo

  10. Yeni seçilecek yönetimin ilk yapması gereken tahtanın açılmasından bile öncelikli olan Bursaspor lu olduklarından kendimiz gibi emin olduğumuz temlik sahipleri ile görüşerek en az bir senelik erteleme talep etmektir.
    Tabiki prosedürler izin veriyorsa.
    Bursaspor da kimsenin alacağı kalmaz.
    Bu yüzden eski başkanlar da yardımlarını esirgemeyeceklerdir.
    Temlikler ertelenebilirse kulüp tahtayı daha rahat kırar ve cezalardan kurtuluruz.
    Transfer çok da önemli değil.
    Önemli olan kulübün itibarı.
    Çok iyi bir on numara ile transfer sezonu kapanabilir.
    Haydi bir de Shehu diyelim.
    Gençlerimiz kalan kısmını hallederler.
    Emin kardeşimiz de galiba bu yolu deneyecek.
    PROMOTIONAL ACTIVITY AND MARKETING ARE VERY IMPORTANT.

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu