Bursaspor bunları hak etmiyor!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın bugün Olay Gazetesi'nde yayınlanan köşe yazısıdır.

Yönetim göreve talip olduğunda ümitlenmiştik. Açıkçası çok tanımadığımız bir kadroydu. Endişemiz de yok değildi. Çünkü içlerinde tanıdık, varlıklı yöneticiler göremiyorduk.

Sadece altyapıdan yetişmiş gençlerle bu işin yürümeyeceği sezon ortasında anlaşıldı.

Mustafa Hoca’nın çabası, gençlerin azmi, yürekliliği Süper Lig’e çıkmaya yetmedi.

Maalesef koca bir sezon heba oldu. Ne para bulunabildi ne tahta açtırılabildi ne de giderken kasaya para bırakacak vefasız bir futbolcudan gelir elde edilebildi.

Sportif başarı gelmeyince taraftar da umudunun yitirdi. Borç dağına yeni yığınlar eklendi.

Şehir dinamiklerini tetikleyecek o sportif başarı sağlanabilseydi bugün belki farklı bir noktada olunacaktı.

Taşıma su ile değirmenin dönmeyeceği anlaşıldı. Yönetimin finans bulamadığı kulübün mali tablosu daha da ağırlaştı. Sonuçta, mevcut başkan da duvardaki panoya resim astırarak gidiyor.

Sonrasında her zaman olduğu gibi temlikler, hesaplara, gelirlere el koydurmalar gelecek.

Bursaspor bütün bunları hak etmeyen bir camia.

Bir daha duvara fotoğraf astırmak için yönetime talip olanlara fırsat verilmemeli.

Hele hele, parası pulu olmayanlardan gerekirse yönetime girebilmeleri için teminat alınmalı. Giderken de o teminatlar kulüp lehine çözdürülmeli.

Bırakın borçları, su, elektrik, doğalgaz faturalarını dahi ödeyemez hale getirip, bırakıp gitmek bu yönetimin kulüp tarihine yazdıracağı en büyük başarı! olarak geçecek.

Bursaspor bu kötü günleri bir gün elbet geride bırakacak. Fakat, her gelenin ağır tahribat bıraktığı bir kulübe dönüşmek camiayı derinden sarsıyor.

Bursa şehri bu işe topyekun el atmalı.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Tüzüğe yöneticiler verdikleri parayı geri alamaz diye madde konmalı adam geliyor yanlış transfer yapıp küme düşürüyor sonra giderken verin benim paralarımı deyip kulübü icraya veriyor

    27
    2
  2. BU ŞEHİR BİZİM GENÇLİİĞİMİZDEKİ BURSA DEĞİL..BU ŞEHİR BURSASPOR U İSTEMİYOR..SADECE SEN-BEN-BİZ-SİZ İSTİYORUZ..İDDİA EDİYORUM BU ŞEHİR İSTESEYDİ BORÇ SIFIRLANMIŞTI

    17
    1
  3. Haydaa İhsan Aydın da konuya girmiş. Yahu bu adam Olay gastesinde siyaset yorumcusu değil mi? NE işin var senin topla tüfekle be kardeşim. Bak işine yaa.

    3
    12
    1. @Metin yorumuna yanıt olarak

      Ne insanlar TV programlarında yorumcu olmuş, bizim yorumculara futbolcu lara çok karışıyoruz, çok biliyoruz, taraftarda çokmu anlıyor futboldan iyi günde kötü günde hepberaber derizya kötü gün gelincede hemen sırtımızı dönüp bahaneler buluruz

  4. Şehir Bursaspor a sırtını dönmüş ,menfeatciler,çıkarcı düşkünleri sözde herşeyi bilen vede en çok Bursaspor u sevenler grup olmuş başkan seçip yönetirler Bursaspor u yazık ki ne yazık ve bir kesim var onlar Bursaspor küçük olsun bizim olsun diyenler ey tirbun liderleri korkarım bu işler size patlayacak cunki taraftar olmak ile Bursaspor u yönetmek farklı yakında çorbacılar çorba parası verecek başkan da çıkmayacak

  5. Eeeee Ihsan efendi patronun şimdi kime icazet verecek onuda yaz sana. Sırada kim var. Patronun ve belediye başkanın kimi aday gösterecekler . Çalışmalara başlamışlardır.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu