Nilüfer Belediyesi’nden Bursaspor’a 100 bin liralık destek

Bursaspor Kulübü'nün "Hatıran Yeter" sloganıyla başlattığı Hatıra Kombinesi Kampanyası'na katılan Nilüfer Belediyesi, bin tane kombine alarak, tanıtımda verdiği sözü tuttu.

Bursaspor Kulübü’nün “Hatıran Yeter” sloganıyla 4 Mart’ta Timsah Arena‘da düzenlenen tanıtım toplantısıyla başlattığı ‘Hatıra Kombinesi Kampanyası’na ilgi giderek artıyor.

BAŞKAN ERDEM SÖZÜNÜ TUTTU

Kampanyanın tanıtım kampanyasına katılan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bin tane kombine alarak, tanıtımda verdiği sözü tuttu.

NİLÜFER’DEN 100 BİN LİRALIK DESTEK

Nilüfer Belediyesi‘nin Bursaspor‘a verdiği 100 bin liralık hatıra kombinesi desteğiyle birlikte, kampanyada biriken meblağ önemli ölçüde arttı.

725 BİN LİRA TOPLANDI

“Hatıran Yeter” Kampanyası’nda satılan kombine sayısı 7 bin 250’ye çıktı.

Böylece, 21 gün içinde firmalarla taraftarların katılımıyla kampanyada toplanan para; 725 bin liraya yükseldi. Geçen hafta BTS0,Yeniden Büyük Bursaspor Kampanyası” adıyla 1.663 kombine alarak, kulübe 166 bin 300 liralık katkıda bulunmuştu.

Ayrıca, 2 gün önce de Yıldırım Belediyesi, bin tane kombine alarak, kampanyaya 100 bin liralık katkı yapmıştı. Kampanya tanıtımına katılan diğer Belediyelerin de önümüzdeki günlerde söz verdikleri kombineleri satın alması bekleniyor.

31 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Harbici yorumuna yanıt olarak

      Yıldırım belediyesi verince reklam yapmalarını eleştirdim nilüfer belediyesinede bir kelam etmezsek olmaz bursaspor bizim değerimizse bir elin verdiğini diğer elin görmesine gerek yok Turgay bey siz işinizi yapın yeter

    2. @Harbici yorumuna yanıt olarak

      bu söylediğini bb başkanına söyleseydin neden araplara 100 milyonluk altın ibrik dağıtıyorsun diye aferdersin bi tarafın yemedimi diyemedin

      46
      10
    3. @Harbici yorumuna yanıt olarak

      Kimsede olmayan paralar veriliyor.!!
      muhalefetsin eyvallah ama birde bak bakalım kimler kimlere neler veriyor bu ülkede!!!
      hiç sorguladın mı basit gözün önündeki örnekten sorayım ; 2011 de başlayıp 4 seneden sonra BİTİRİLMEDEN açılan stadımız varya 700 milyon TL bedele mal oldu ki daha var yapılacakları ,Tire stadı yaptı adamlar 2 senede 15 bin kişilik 60 milyon tl maliyet ile ( gerçi ondada maç oynanmıyor ) bence 100bini sorgulayacağına bunları sorgula!!!

      46
      4
    4. @Harbici yorumuna yanıt olarak

      ne var kardeşim bursalıların parası.bursaspora bağış olarak verilmiş. sen niye rahatsız oldun.akp verdiğinde bu rahatsızlığını dile getirsene kaç okka taşağını var bi görelim.

      49
      6
  1. Allah razı olsun sözünde duranlardan fakat nilufere 100 bin yakışmadı biliyorum güvenilir bir başkan olsa bu rakam 1 trilyonlara çıkardı elbet..

    21
    44
  2. 700 MİLYONDAN FAZLA BORÇ VARKEN 725 BİN TL YE SEVİNİYORUZ..TABİ Kİ HANGİ BELEDİYE OLURSA OLSUN HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ..AMA BU RAKAMLARLA ASLA YETERLİ OLMAZ… BU KULÜBÜN BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİ..HİÇ OLMAZSA 100 ER TANE HER BİRİNİZ ALSAYDI…10 000 TL YAPIYOR HEPİ TOPU BE..SİZ VEREMİYORSANIZ BEN VEREYİM 10000 TL DE YÖNETİCİ OLAYIM…İNSAN BİRAZ UTANIR BE..NE VERDİNİZ Kİ NE İSTEYECEKSİNİZ?

    16
  3. Ulan ne gerizekalı taraftarlarımız var ya. Anasını satayım kulübe siyaset girmesin, siyasiler defolsun dersiniz burda akp belediyesi aleyhinde yorum yapıldığında artı butonuna çökersiniz, chp belediyesi aleyhine yorum yapıldığında eksi butonuna çökersiniz. Ulan ne dengesiz insanlarsınız, sizin amacınız Bursaspor’u savunmak falan değil sizin amacınız iktidar partisine duyulan nefret. İki siyasi partide umrumda değil adam gibi kulübe yardım eden etsin eyvallah başımın üstünde yeri var, ama kulübe müdahale eden siyasi olursa x parti hiç farketmez o zaman defolsun gitsin. Amacı Bursaspor olmayan taraftar müsvetteleride şu kulüpten yok olsunlar artıkta camia kurtulsun.

    11
    7
  4. Benim anladığım kadarıyla Bursaspor’un borçları nedeniyle gelirlerinin büyük bir kısmına el koyuyorlar. Dağ kadar borç ödemekle bitmeyeceğine göre İŞİMİZ ÇOK ZOR.

    10
  5. helal olsun başkanım nilüferde yaptıkların mükemmel burda yaşamaktan cok mutluyum elin ayağında diğer siyasiler gibi kirli değil iyiki varsın temiz yüzlü adam

    9
    4
      1. @PMB_10 yorumuna yanıt olarak

        yazayım kardeş
        1 BELEDİYENİN BELLİ BAŞLI GÖREVLERİ VARDIR VE BUNLARIDA YAPIYOLAR BİZ NİLÜFERDE YAŞAYAN İNSANLAR OLARAK TOPLUMA YAPTIKLARI HİZMETLER GAYET GÜZEL ZATENDE BİR BELEDİYENİNDE YAPMASI GEREKEN ŞEYLER
        BEN SANA NE YAPMADIKLARINI YAZAYIM DAHA İYİ ANLARSIN
        1 Araplara yüz milyonluk ibrik dağıtmıyolar
        2 Kimsenin hayat görüşüne karışmıyolar yani sen illetsin sen zilletsin teröristsin demiyolar
        3 Alinur aktaş gibi 30 oğustos zafer bayramı bizim bayramız değil demiyolar
        4 işe alacakları kişilerin hangi partidendensin diye soru sormuyolar yani yandaşcılık yapmıyolar
        5 bursa nilüfer ilcesinin bir hizmete ihtiyacı varsa kalkıpta en tepeye sormuyolar yapalımmı diye yaplmasına gercekten ihtiyac varsa kaynak yaratıp yapıyolar
        6 Yoksula yardım ederler o yoksulu asla ifşa etmezler o ailenin onurunu kırmazlar
        7 Sokaklarda millete 100 gramlık cay paketi atmazlar
        8 Asla din istismarlığı yapmazlar her dine her görüşe saygı duyarlar
        kardeş daha cok yazarımda neyse anlamışındır umarım

      2. @PMB_10 yorumuna yanıt olarak

        boz bey zamanında da şimdiki belediye zamanında da şükürler olsun ne zaman belediyeye işimiz düşse cözülmüştür detaylara girmiyorum gerek bir belediyenin yapması gereken ne varsa nilüferde yapılır insan gibi yaşıyoruz her hangi bir yolsuzlukları yok araplara altın ibrik dağıtmaz halkın parasını hakca nilüfere harcarlar asla reklam peşinde koşmazlar yandaşlık yoktur herkese her fikre acıklar 30 ogustos herkesin bayramı değil demezler din istismarlığı yapmazlar mili ve ulusal bayramlarlarımıza huzur içinde ayrı ayrı özen gösterirler ve kutlarız biz yaptık demezler yapılması gerekenleri yaparlar yani yetim hakkını gözeterek yaparlar calışırlar bu arada chp li felan değilim bilmiş ol yurdunu savunan yetim hakkı gözeten biriyim a parti b parti demem

    1. @KEMAL yorumuna yanıt olarak

      evet sayın mustafa bozbey 5 tane kombine almamıştır ama senin recep altepen timsah arenadan 500 milyon aldı onu ne yapıcan çoluğunun çocuğunun rızkını götürdü ona ses cıkaramadın sanırım eee ne demiş ler deveye diken insanı gersini sen anladın zaten hadi ikile

  6. 1 verip 10 alacakları bizim paramızı verin siz. Bir de cebinizden çıksın görelim. Bursayi mahvederler iken, borç bu kadar fazla değil iken ve Bursaspor umuzu soyanlar biliniyor iken nerede idiniz. Taraftar gitti soyanlari şikayet etti, dava etti. Hanginiz gittiniz?

    1. @Gemlik yorumuna yanıt olarak

      o zaman sesleri cıkarmı başımızdakiler tc soyar bursasporu soyanlarada ses cıkarmazlar al birini vur birine tın der başka ses cıkmaz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu