Bursaspor’dan Baran Başyiğit‘in sakatlığı ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede “Radius ve ulnada deplase kırık nedeniyle ameliyat olan sporcumuz Baran Başyiğit‘in tedavisi devam etmektedir. Sporcumuz saha antrenmanlarına başlamış olup 2-3 hafta sonra takım çalışmalarına yer yer katılması öngörülmektedir.” ifadeleri yer aldı.
Bursaspor’dan Hakkı Türker‘in sakatlığı ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede “Rektus femoris kasında kanama, ödem ve kısmi yırtık tespit edilen ve bir süredir takımdan ayrı kalan sporcumuz Hakkı Türker, dün itibarıyla takımla beraber çalışmalara başlamıştır.” denildi.




6 YORUM
Gına geldi sakatlıkları büyük ihtimal nazar var takımda Bi kurban kesilsin kem gilozlwr çok…
Green77 yorumuna yanıt
sen kendine bakma. yemene içmene dikkat etme uyku düzenine bakma ondan sonra nazar var de😄😄
zorza yorumuna yanıt
Nereden biliyorsun.
Yanında mi yaşıyorsun.
Nasil bir kafa yapısı bu .Sadece suçlamak.
BARAN BAŞYİĞİT E ÇOK GÜVENİYORUM….
Pesss yani… Muhammed sakat diye alındı… Buda kendisine kıydı yinede fena gitmiyoruz…
Hadiyin Taraftar…Hadiyin Bursaspor kardeşlerim Bursaspor sevdalıları. Sonsuza duvar gibi takımıN arkasında durup destek üzerine destek yapıp galibiyetlere taşımak hepimizin görevi… Çuvalı sırTlamak uzereyiz… 💚🤍💚
Uçmasını biliyorsan konmasını da bileceksin. Röveşataya kalk sonra çuvel gibi düş. Bu sana ders olsun.