Bursaspor, Balıkesirspor’a hazırlanıyor

Ligin 22. haftasında deplasmanda AE Balıkesirspor ile karşılaşacak takımımız bu maçın hazırlıklarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde yaptığı antrenman ile başladı.

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er gözetiminde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman çift kale maç ile devam etti.

Dün oynanan Tuzlaspor maçına ilk 11’de başlayan oyuncularımız salonda kuvvet çalışmaları yaptı. Yeşil-beyazlılar hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. BALIKESİR SEVDİĞİM BİR TAKIMDIR,BİZE DOSTTUR..2010 DA ŞAMPİYON OLDUĞUMUZDA BİZİM KADAR SEVİNMİŞLERDİ.. BENİM MERAK ETTİĞİM ONUR ATASAYAR,EMİRHAN VE BURAK ALTIPARMAK NE DURUMDALAR?

    35
    2
  2. BİR DE MERAK ETTİĞİM BU FRANKFURT TOPÇUSU RAPOR ALIP HASTAYIM DİYEREK ANREMANLARINA ÇIKMAZKEN NASIL OLDU DA MİLLİ TAKIM KAMPINA GİTTİ???YOKSA HASTALIIK MI BİTTİ???

    27
    2
  3. Eyvahh. Sedat Dursun öpmese bâri bizi bu hafta Balıkesir’de? Mustafa Er’e inat bu hafta bize karşı köpek gibi oynar şimdi kesin. Zaten onların Antirenörü de Yusuf Şimşek. Bursaspor’da forma giydiydi. Sonra Rahmetli Yazıcı, 36 yaşındaki o Yusuf’u Beşiktaş’a sattıydı, Kız oğlan kız fiyatına.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu