Bursaspor’dan kupaya veda

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Bursaspor evinde Fraport-TAV Antalyaspor’u ağırladı.

Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Er sahaya Ataberk Dadakdeniz, Onur Atasayar, Cüneyt Köz, Furkan Emre Ünver, Aykut Akgün, Emirhan Aydoğan, Burak Altıparmak, Burak Kapacak, Özer Hurmacı, Batuhan Kör ve Ali Akman 11’i ile çıktı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise karşılaşmaya Ferhat Kaplan, Edinaldo Gomes Pereira, Eren Albayrak, Fedor Kudryashov, Bünyamin Balcı, Doğukan Sinik, Sidney Sam, Omar Imeri, Gökdeniz Bayrakdar, Hakan Özmert, Adis Jahovic 11’i ile başladı.

Antalyaspor penaltıdan bulduğu golle öne geçti. 5. dakikada Onur Atasayar’ın rakibine yaptığı müdahale sonrasında hakem Yasin Kol penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hakan Özmert’in vuruşunda top filelerle buluştu.

Konuk ekip 33. dakikada Gökdeniz Bayrakdar sağdan ceza sahasına girdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Antalyaspor 36. dakikada Adis Jahovic Bursaspor defansının hatasını iyi değerlendirdi ve ceza sahasında boş durumda attığı gol ile takımına 3-0 üstünlüğü getirdi..

Karşılaşmanın ilk yarısı Fraport-TAV Antalyaspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

46.dakikada da Furkan Emre Ünver yerini Ozan İsmail Koç’a bıraktı.

57.dakikada Bursaspor’da üçüncü oyuncu değişikliği, Ali Akman yerini Çağatay Yılmaz’a bıraktı.

68.dakikada Bursaspor’da iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşti. Batuhan Kör ile Kerem Şen yerlerini İsmail Can Çavuşluk ile Ramazan Keskin oyuna dahil oldu.

Kalan dakikalarda Bursaspor’un gol çabaları sonuç vermeyince yeşil-beyazlı takım Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti.


 

Hakemler: Yasin Kol, Mehmet Şahan Yılmaz, Utku Tunavelioğlu, Efe Tanrıverdi

Stadyum: Bursa Büyükşehir Belediye

Bursaspor: Ataberk Dadakdeniz, Onur Atasayar, Cüneyt Köz, Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak, Özer Hurmacı (Kerem Şen 21’, Ramazan Keskin 68’), Aykut Akgün, Ali Akman (Çağatay Yılmaz 57’), Furkan Emre Ünver (Ozan İsmail Koç 46’), Burak Altıparmak, Batuhan Kör (İsmail Can Çavuşluk 68’)

Yedekler: Canberk Yurdakul, Ramazan Keskin, Ozan İsmail Koç, Çağatay Yılmaz, İsmail Can Çavuşluk, Recep Aydın, Kerem Şen, Eren Güler, Tuğbey Akgün, Ertuğrul Kurtuluş

Teknik Direktör: Mustafa Er

Fraport-TAV Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Edinaldo Gomes Pereira, Eren Albayrak, Doğukan Sinik, Sidney Sam (Serdar Poyraz 86’), Fedor Kudriashov (Ersan Adem Gülüm 46’), Adis Jahovic, Omar Imeri (Adem Metin Türk 86’), Gökdeniz Bayrakdar (Nuri Şahin 72’), Bünyamin Balcı, Hakan Özmert (Alfredo Kulembe Riberio 46’)

Yedekler: Doğukan Özkan, Enes Sancar Şahin, Ersan Adem Gülüm, Nuri Şahin, Dever Akeem Orgill, Mevlüt Han Ekelik, Alfredo Kulembe Riberio, Serdar Poyraz, Adem Metin Türk, Ali Eren İyican

Teknik Direktör: Ersun Yanal

Goller: Hakan Özmert 6’ (P), Gökdeniz Bayrakdar 33’, Adis Jahovic 36’ (Fraport-TAV Antalyaspor)

Sarı Kartlar: Ramazan Keskin (Bursaspor) – Ersan Adem Gülüm (Fraport-TAV Antalyaspor)

64 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @BursaspoR TR yorumuna yanıt olarak

      Tertemiz başkan Ali Dedemiz tekrar göreve gelmediği sürece, kötü günler hiç geçmeyecek çorbacı kardeşlerim, dedenize sahip çıkın ve destek olun. Yeniden şahlanalım

      9
      41
    2. @BursaspoR TR yorumuna yanıt olarak

      Sayın arkadaşım.
      Bizim super lig e çıkma yolumuzda ki kıstas takımlar birinci lig takimlaridır.
      Antalya takımı ki yedek kadro ile mücadele ettiklerini düşünüyorum as kadro da olabilir bizim ligde olmadigi için rakibimiz de degil.
      Biz önce kendi ligimiz de ki takımlarla rekabet yapacağız ve eğer yukselebilirsek o zaman düşüneceğiz.
      Super e yükselip de transfer yapmadan devam edersek ışte o zaman senin dediğin doğru.
      O lig de bizim şu an devam eden kadromuzu paçavra ederler.
      Dolayısıyla önce bir yukselelim Antalya ve diğerlerine o zaman bakacağız.
      Iyi akşamlar arkadaşım.

      15
      7
    3. @BursaspoR TR yorumuna yanıt olarak

      Onurun aptalca penaltı yaptırması ile biten bir maçtan başka birşey değil.Ersun Yanal’ın takımlarına karşı oyunu döndürmek kolay değil.

      16
      20
      1. @Barbaros16 yorumuna yanıt olarak

        ADANA DEMIRDE BU DEFANSA 3. 4 TANE ATMAZSSA IYI
        FIKSTURUN ORTASINDAKI BURSA SPOR 2 3 MAHLUBIYETLE MALESEF DÜŞMEMEYE OYNAR
        HAYALLER SÜPER LOG
        GERÇEKLER BURSA SPOR

        I

        13
        13
        1. @Nevzat abi yorumuna yanıt olarak

          Ben öyle düşünmüyorum biz ads yinyeneceğiz.dediğim gibi kornere giden adamı yanlışlıkla düşüren onur ile biten maç.karşındaki takım bizden daha komplike.yedekten Real Madrid dordmund etiketli Nuri Şahin giriyor.ads yinyenebileceğimizinilk maçta gösterdik adamlar ilk yarı kalemize gelemedi.acemi defans hataları ile yenildik.

          5
          1
    4. @BursaspoR TR yorumuna yanıt olarak

      Bizim gerçek gücümüz bu.Bu takım beklentinin üstünde puan aldı fakat 2. yarı zorlu olacak.Bu takıma takviye şart.Kimse bedavaya hayal kurmasın.Gönül böyle olsun diyor fakat gerçekleri görmemiz lazım.Transfer şart oğlu şart.

      23
      2
    5. @BursaspoR TR yorumuna yanıt olarak

      ne alaka ? alt ligte süper lig takımlarıyla mı maç yapıyorsun ? bu kadroyla süper lige çıkarız. sonra ilk 10 a giremeyiz o ayrı konu. boş olumsuz hava oluşturma. süperlig kadrosu da kursan yeri gelince 3 yersin. güzel giderken iyi kadroyla sağlam yenilmişliğimiz de var. bu arada Takımı tebrik ediyorum iyi geldik buraya kadar. Elenmemize gram üzülmedim hatta iyi bile oldu. kadromuz geniş değil bi de kupa zorluk çıkartmasın lige odaklanalım şimdi. her sene oynuyoruz kupayı ama seneye kimse bizi süperlig te oynatmayacak çıkamazsak. önemli olan lig. bu maça çok fazla takılmamanızı öneririm renkdaşlar.

      23
      12
      1. @Erdem Ş. yorumuna yanıt olarak

        şöyle bir hatırlatma yapayım bursasporumuz cok iyi olduğu bir sezonda ikincilik takımı şekerspor bir kupa macında bursada bize 6 atmıştı bursaspor 0 şekerspor 6 futbol bu her an her şey olabilir erdem kardeşim skor odaklı biri olmadığın içinde sana ayrıca teşekkür ederim

    6. @BursaspoR TR yorumuna yanıt olarak

      Ya birader neyin transferi para mı var neyin transferi herkes tutturmuş bir transfer diye yok para yok elimizdekiyle çıkıcaz saha ama şöyle bir durum var ki elimizdekilerin en iyisi kullanalım Kerem şen ne lan 2 gol yedik sağolsun vasat olduğu belliydi zaten bu maçta da yaptığı hatalar ile artık vakıfköye geri dönebilir ya da futbolu bıraksın erken daha zaten gitsin oklulunu okusun .

      24
      34
        1. @BursaspoR TR yorumuna yanıt olarak

          Dogru bu şekilde cıkmamız zor sana katılıyorum ama yapıcak bir şey yok daha fazla çaba gösterilmesi gerekiliyor haklısın ama para olmadan da yapcak çok bir şey yok Yapılacak tek şey bizim açımızdan destek olmak ve destek olmaya da sonuna kadar devam edicez ama bazı durumlarda bazı kararların alınması lazım yoksa yol alamayız.

    7. @BursaspoR TR yorumuna yanıt olarak

      Ayağınıza yüreğinize sağlık gençler. . Biz leri kupa mücadelesinde sevindirdiniz buraya kadar mış. . Artık önümüze bakma zamanı. . İNŞALLAH lig de başarılı olup istediğimiz yere geliriz.

      27
      1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

        Nasılsın kardeşim.
        Bu çocuklara ne kadar teşekkür etsek az olur.
        Dediğin gibi biz iyi bir kamptan sonra ilk maç olan ads nin hesabını keserek başlayıp birinci devre kolayca dagittigimız puanları üçer üçer heybeye atıp yolumuza akıllıca devam edelim.
        Önemli olan adı super denilen lige öyle ya da böyle adım atabilmek.
        Iyi akşamlar kardeşim.

        9
        2
    8. @BursaspoR TR yorumuna yanıt olarak

      Noldu bir mac kaybettik hemde süper ligin iyi takıma hemen transferciler türemiştir noldu. Yol çekirdiniz süperlige bu genclerle reks eyliyordunuz hemen karalari başlamışsınız bu gençler playoff kesinlikle kalacaklarina inanıyorum

      28
      17
  1. Bizim çocukları fazla şişirmişiz,antalyada da en az bizim kadar genç vardı hepsi canavar gibi.Kapacak izlesin azcık Doğukanı Gökdenizi bişeyler öğrenir belki..

    80
    28
    1. @C## yorumuna yanıt olarak

      Maalesef, katı savunma yapan takımları açamıyoruz. Önce sağlam bir defansa ihtiyaç var, sonra da iyi bir oyun kurucuya. Maçı 30. dakikadan sonra izledim, 60 dakika boyunca rakip ceza alanına 1 ya da 2 kez girebildik, başka yok yani.

      26
      1
      1. @PMB_10 yorumuna yanıt olarak

        Neden biliyor musun. Ben söyleyeyim. Oyun kurucu abilik edecek çok iyi bir oyuncumuz var Özer. Ama malesef sıfır verim aldığımız için kendisinden eksikliğini böyle yaşıyoruz. Ah şu adam azcık form tutsa çok güzel olurdu da.

        13
    2. @C## yorumuna yanıt olarak

      Hemen boklamayın kardeşim takım 0 transferle 27 puan topladı. 1 mağlubiyete felaket tellallığı hep aynı süper ligde de aynısıydı istanbul takımlarına yenilince küme düşmüşüz gibi yorumlar olurdu

      43
      6
      1. @bursayildirim16 yorumuna yanıt olarak

        Şu oynadığımuz takımlara bak da öyle konuş. Süper ligden düşen takım yok. Akhisar eskişehir bitik. 1.ligden yükselip gelip bir üst ligde oynayan takım hep dezavantajlıdır. 3 takım da o etti 5 takım. B.kesir desen sıkıntılı. Ads altay dışında tecrübeli takım yok. Şu ligde bile orta sıralardayız. Hayal aleminde yaşıyorsunuz. 27 puan toplamışız da bilmem ne de. Ligden 3 takım düşüp geleydi de göreydiniz kaçıncı sıralarda olurduk

        14
        1
      2. @bursayildirim16 yorumuna yanıt olarak

        Kesinlikle katılıyorum. Millet gene başlamış yok gençleri şişirmişiz de bilmem ne karşıda da genç varmışmış. Karşıki gençlerin yanında bakın bakalım kaç tane tecrübeli adam top oynuyor. Harmanlanmış bir takım. Bizde bir tane harbi Süper Lig topçusu oyuncu var adı Özer. Ondan da maalesef verim alamıyoruz bir türlü.

        14
        1
        1. @C## yorumuna yanıt olarak

          Eleştiri mi bu şişirmişiz diyosun izlesin bişeyler öğrenir diyosun. Böyle konuşup adamların hevesini kırmaya hakkı yok kimsenin. Küme düşer denen takımı süper lige oynatıyolar

          9
          3
    1. @Saglikci yorumuna yanıt olarak

      Furkan Emre nedense bana hiç güven vermiyor hız ve çabukluk mevcut değil bide çok panikli topu ayaktan cikarisi var belki ortasaha da düşünülse daha faydalı olabilir

      2
      5
    2. @Saglikci yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşlar bir maç göğe çıkartıp bir maç yerin dibine sokan bir taraftar kitlesi var bu böyle olmaz eşit şekilde kerem şen daha yolun başında ozan ismail koçada aynısı yapıldı ama şimdi ozan iyi oynuyor şunu unutmayın kimse dört dörtlük değildir her oyuncunun kötü maçı vardır onun için aşağılayıcı cümleler kurmanın anlamı yok artık lige odaklanıp 17 maçın en az 10 tanesini kazanmaya bakmalıyız pusuda yatıp kötü birşey olması bekleyenler aklınızı başınıza alın bu gençlerle ve dahi tecrübelilerle bu kadar oluyor rica ediyorum düzgün yorumlar yapın sonuçta futbolcularda insan senin gibi benim gibi hiç kimse kusursuz değildir bu yüzden kusur aramayı bırakın…

      1. @MUSTAFA yorumuna yanıt olarak

        Çok güzel yazmışın eline yüreğine sağlık ama aşağılıyıcı olsun diye demedim bende. Bu ilk yorumum da değil Kerem Şen ile alakalı. Kerem Şen gerek fizik gerekse mentalite olarak şu anda 60 70 90 dakika kaldıracak kapasite de değil. Onu daha çok son 10 15 dakikada oyuna alıp kademe kademe alıştırmak lazım. Ozan İsmail koç çok eleştirdiği zaman da ben pozitif yorum yapıp savundum çocuğu en azından dinamiklik, teknik ve pres yapma özelliği var çocukta Kerem de malasef ki sayabileceğim bi özellik şimdilik yok geliştirirse kendini gurur duyar alkışlarız hep beraber.

    3. @Saglikci yorumuna yanıt olarak

      Tahta açılacak en az 4 tane yabancı kaliteli adam alınacak. Tecrübeli bir hocayla ligin ikinci yarısına başlanacak. Bu fırsat seneye gelmez. Burası staj yapma yeri değildir. Bu sene çıktık çıktık seneye olmaz işimiz..

      7
      10
    4. @Saglikci yorumuna yanıt olarak

      Aynısı Burak Kapacak için de geçerli. Maçı izleyebildiğim son 60 dakikalık bölümde ceza sahasına sadece 1 kez girebildi. Onun haricinde hep geri pas yan top, zaten birinde de arkasındaki Kerem’in hatasıyla gol yedik.

      8
      5
    5. @Saglikci yorumuna yanıt olarak

      Lütfen kimse 18’lik futbolcularımızı vs kötülemeye kalkmasın son 16’ya kalmaları Türkiye Kupasında başarıdır – Antalyaspor Adis Jahoviç’den tut Nuri Şahin’e kadar bir sürü üst düzey yabancı ve senelerdir başarılı takım çalıştırmış Ersun Yanal – bu çocuklara verdikleri prim 500-1000 Euro maaşları 14 ay ödenmeyenler var asıl kin nefreti 600 Milyon TL borca sokan 1 TL’nin hesabını veririm diyenlere dökün U18-21 takımınla oynuyoruz kızmaya vs kimsenin 1TL’lik hakkı yok – Bravo Çocuklar Emeklerinize Sağlık 🧿

      10
    6. @Saglikci yorumuna yanıt olarak

      Kısaca kalite farkı ve tecrübe kazandı. Transfere ihtiyaç olmadığını düşünmek bu saatten sonra hayalcilik olur. Acilen stoper, kaleci, ve her iki kanada ofansif oyuncu alınmalı. Ve kesinlikle bir forvet şart. Aksi takdirde süperlig pek mümkün görünmüyor. Son haftalarda takım düşüşe geçti oyun anlamında. Adeta ite kaka ilk devreyi bitirdik. Çünkü alternatifsiz kadromuz yoruldu. Başkan top sende artık.

      17
      3
    7. @Saglikci yorumuna yanıt olarak

      Bu çocuk bize iki gol yedirdi allah razı olsun .. bir de iki gol ataydı bari de işte yapcak bir şey yok vasat Her genci de futbolcu diye oynatmıcaksın Bu çocuktan futbolcu olmaz.

      17
      13
  2. Gençlerin ayaklarına sağlık ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Kapasite bu kadar. Özer in son maçı olur inşallah bursaporda. Ben gençlerden çok ama çok umutluyum.

    30
    6
  3. İlk yarıdaki ruhsuz oyun ve özellikle de Burak’ın ceza alanına girecek yerde geri pas atıp Kerem’in de hatasının buna eklenmesi maçın geri kalanını etkiledi. Hiç değilse 2. yarıda daha arzulu bir oyun vardı ama olmadı. Artık tek bir hedefe odaklanıp ligi ilk 2’de tamamlamaya bakmamız lazım.

    28
    1
  4. Olsun na’palm gücümüz yetmedi.Biz de bunun telafisi ligde yapar ve inşallah en az ilk 6 ya gireriz.Ben inanıyorum…

    23
    3
  5. Batuhanın göztepe maçında 4 gol atması baya bir ego yapmasına neden olmuş, sol kenardan kendisine yapılan ortada iyi vuruş yapamadığı gibi ortayı açana fırça atması ilginç. Bu takımın dinamosu İsmail çokçalış olduğunu bu maçta gördük

    18
    2
  6. Özer , aykut ve receple acilen yollar ayrılmalı, yerine altyapıdan genç kardeşlerimiz gelmeli. Kerem şen maçta yenik durumdayken oyuna alınmamalı yük kaldıramıyor. Ali ve batuhan bu aralar fazla uyumsuz birbirlerine bağlı oynamıyorlar. İsmail çokçalış yokken atak yapamıyoruz adeta stoperi sağ beke çekmek yerine 14 yaşında sağ bek oynatsak daha fazla verim alırız.. gözler shehuyu arıyor..

    14
    1. @Bursasporlu1963 yorumuna yanıt olarak

      BASARILI DEDIGIMIZ MUSTAFA ER BASARISIZ DEDIHIMIZ YALÇIN LIG ORTASINDA 2 MAGLUBIYETLE DUSMEMEYE OYNUYAN BURSA SPOR
      GENCLER BAŞARILI
      BURSA SPORA BAŞKAN OLMANIN BIR BEDELI VAR KAMATTAN ONCEKI BAŞKANLAR VE DALINI ALDI SIRA KAMATTA O DA BEDELINI GENÇLERI SATIP CEBINI DOLDURUP
      GIDECEK
      PLEYOFA KALMAK BUYUK BAŞARI OLUR

  7. BU MAC
    GENCLERIMIZ ICIN INSALLAH TECRUBE OLMUSTUR
    ZIRA
    ONLARIN OLDUGUNU DUSUNENLER ONLARIN SIRTINDAN KAZANMAYA CALISANLAR ADLINDA BUYUK ZARAR VERECEKLER
    BEN TUM GENCLERIMIZE SEZLENIYORUM
    KENDINIZE HEDEF SECMEK ISTIYORSANIZ
    ONUMUZDEKI YIL SONUNA KADAR BURSASPOR DA KALMA MISINIZ
    AKSI TAKDIRDE BUYUK SIKINTILAR SIZI BEKLER KARAR SUZUN COCUKLAR
    KAYBETME İHTİMALİNİZ COK YUKSEK
    MACA GELINCE CANLARI SAGOLSUN
    ONEMLI OLAN DERS CIKARMAK

    13
    1
  8. Öncelikle pisiklet zinciri gibi adelesi atan özer sana sövdüğümü farzet bu sayfada küfür yasak sonra kerem şen namı diğer çubuk kraker senden cacık olmaz ve altıparmak hariç geriye kalan ilk 11 sizin de ben

    13
    9
  9. Mustafa hocam bu hatayı 3-4 kere yapıyorsun. Kerem’i zor maçlarda koyuyorsun. Çocuğu bitiriceksin. Daha önceden çok bariz hatalar yaptı. Razaman ondan çok daha tecrübeli. Ozan koç gibi güçlü bir ortasahan var. Yanlış tercihler maçı kaybettirdi

    12
  10. Kısaca kalite farkı ve tecrübe kazandı. Transfere ihtiyaç olmadığını düşünmek bu saatten sonra hayalcilik olur. Acilen stoper, kaleci, ve her iki kanada ofansif oyuncu alınmalı. Ve kesinlikle bir forvet şart. Aksi takdirde süperlig pek mümkün görünmüyor. Son haftalarda takım düşüşe geçti oyun anlamında. Adeta ite kaka ilk devreyi bitirdik. Çünkü alternatifsiz kadromuz yoruldu. Başkan top sende artık.

    9
    2
  11. Genç tamım için bu mağlubiyet iyi oldu. Eskişehir maçındaki ‘biz olduk’ havalarını dağıtır. Ayakları yere daha sağlam basar.

  12. Hoca şunu yapma ya. Ya sokma oyuna ya da soktuğun çocuğu çıkarma, sanki Kerem’i çıkarınca kupayı alacaksın. Topçu adamsın ne kadar koyar bilmiyor musun?

  13. Bi kesin lan dümbelekler. 2 hafta önce takım şöyle böyle diyordunuz. 1 maç yenilince hemen bu topçularla olmaz. Sizin taraftarlığınıza da, futbolu izleyişinizde de … Bugün kötüydük olmadı adana demir maçına bakalım demeyi öğrenemediniz gitti. Millet altyapıyla oynayıp 1. ligten 2. ligten küme düşer, bizim çocuklar 27 puan toplamış hala bu cahil sürüsüne yaranamazlar. La bi yenilgide desteği kesmeyin, bi arkasında durun şu çocukların. Para yok kulüpte ne yapalım, biz de istiyoruz transfer tahtası açılsın eksik bölgelere transfer yapalım ama para yok nabalım şimdi bilader. Bu çocuklarla devam edicez işte, destekleyin şu çocukları, bu çocuklar milyon euroları alıp eşek gibi yatan topçular değiller, daha napsınlar. Desteğe devam moral bozmak yok.

    6
    4
  14. Öncelikle gençlerimize takımımızın tüm paydaşlarına teşekkürler ederim kendi adıma iki kulvarda da güzel müsabakalar oynadılar tebrik ederim. Sonra iki tane kelam etmek isterim. Birincisi tahtanın açılıp 3-4 tane süper ligte bile oynayabilecek oyuncu takviye etmemiz lazım. Lige çıkmamız için şart bu . İkinci olarakta çok yetenekli çok karakterli futbolculara sahibiz özellikle genç futbolcuların aileleri çocuklarımız oldu deyipte ham meyvayı dalından koparmasın taraftarlarda çocuklara fazla yüklenmeden destek vermeye devam etsin.

  15. Transfer tahtası açılmayıp kaliteli transferler takıma katılmazsa sonuç hüsran olacak gözüken o ne yazık ki…

  16. Günün kazanımı Ramazan Keskin
    Günün kötüsü futbol oynamaması için elinden geleni yapan hakem
    Not: Takım olarak öne daha çabuk çıkmalıyız. Oyuncular topu ağına değil onlara topa gitmeli Türkiye futbolunun en büyük eksikliği (Almanların futbol için olmazsa olmazı zum Ball )

  17. MUSTAFA ER NE DOĞRU SÖYLEMİŞ…3 MAÇ KAYBETSEK BENİ KOVARLAR DEMİŞ..EVET BUGÜN BİZE YAKIŞMAYAN BİR FUTBOL OYNADILAR..AMA ARADA SIKLET FARKI VARDI..11 TÜRK Kİ 7 TANESİ 18-20 YAŞINDA BU ÇOCUKLAR BU GÜNE KADAR HER MAÇ BİZİ GOLE VE GÜZEL FUTBOLA DOYURUP ,HIRS,MÜCADELE İDURUMU KABULLUNMEME GİBİ GÜZELLİKLERE ALIŞTIRMADILLAR MI?? ALİ BURAK,BATUHAN GOL ATAMAYINCA TU-KAKA,MUSTAFA ER BECERİKSİZ Mİ OLDU??? ASIL BU GÜN BU ÇOCUKLARIN YANINDA OLMAMIZ GEREKİRKEN BU NE VERYANSIN.. BEN KENDİ ADIMA BU GÜNE KADAR BU GÜZELLİKLERİ YAŞATAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM..ŞAMPİYNLUK YILI VE ŞENOL GÜNEŞ İN KADDROSU GİBİ SİZİ SEYRETMEKTEN KEYİF ALIYORUM

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu