Zeki Çelik’e 15 milyon Euro

Bursaspor'un altyapısından yetişen ancak forma şansı bulamadan takımdan ayrılan Mehmet Zeki Çelik için Avrupa devleri transfer yerışına girdi.

Bursaspor‘un elinden kaçırdığı değerlerden olan Mehmet Zeki Çelik için son olarak İtalyan ekibi Roma 15 milyon Euro önerdi, pazarlıklara başlandı. Sky İtalia‘nın haberine göre Fransız ekibi Lille ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zeki Çelik‘in bonservis bedelinin ise 15 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

Zeki Çelik Fransa liginde gösterdiği performansla L’Equipe tarafından yılın ilk 11’inde yer almıştı.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Elimizden kaçırdığımız futbolcunun yeteneğine değil gelebilecek 3-5 kuruş paraya odaklanıyoruz ! Kalsaydı da onun futbolundan yararlanabilseydik keşke…!

    2. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Gelse nolur.boşuna tahta hayalleri kurmasın kimse.Burak Altıparmak dahil 7 futbolcu alacaklari için federasyona başvurmuş.Burak ve ismail için görüşmeye gelenler var..12 aylık alacaklar duruyormuş.bu yönetim seyrediyor sadece.niyee geldiniz kardeşim birşey yapmayacaksaniz niye

      15
    1. @16 BURSASPORLU yorumuna yanıt olarak

      Ali Ay ve Hamza nın önceside var. Biz zekinin gitmesi için elimizden geleni yapmışız en son Ali Ay zamanında bonservisinin %50 si bizde olmasına rağmen 1 milyon Euro verip biz almamız gerekirken 2 milyona lile transfer oldu. 1 milyon Euro da Ali Ayın cebine gitti.

  1. 150K Euro dediğin para 1,4 Milyon TL. Yalnız benim bildiğim farklı ülkeye transfer olursa para alabiliyorsun. Aynı ülke içinde transfer olunca para gelmez. Umarım Roma’ya gider. Mesela Enes İspanya içinde transfer yaptığında para gelmiyor. Başka ülkeye giderse para gelir.

  2. Ozan tufan da premier lige gidecek sanırım 10 mn € civarına oradan da para gelir inşallah sonuçta bursadan fenere gitti ve bir sonraki satışı daha gerçekleşmedi

  3. Lille gibi futbol aklı olan takımlarla direkt Bursaspor temasta olmalı. Lille Yöneticisi olsam Zeki’yi satar, İsmail Çokçalış’ı alırım. Bursaspor da mesela 3 milyon euro ve sonraki satıştan %25’e verse ne güzel olur. İsmail dahil herkes kazanır. Biz yetiştirip, direkt Avrupa’ya satan kulüp olmalıyız. Eğitimcilermizi daha da donatmalıyız. Futbolcuları da hem insan, hem futbolcu olarak yetiştirmeli, mutlaka yabancı dil bilen yurtdışına gitmeye hazır hale getirmelyiz. Kurtuluş reçetemiz budur. Çok daha iyi br Vakıfköy ve Kulüp yapısı. Çok mu zor, DEĞİL. İstemek ve yapmak. Basit

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu