14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar
Güncellendi

Enes Çelik grup kurasını değerlendirdi

Bursaspor’un Nesine 2. Lig’de mücadele edeceği rakipleri belli olurken kura çekimine katılan Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik açıklamalarda bulundu.

Enes Çelik grup kurasını değerlendirdi

TFF YouTube Kanalına konuşan Başkan Enes Çelik “Bizim tek amacımız şampiyon olarak gruptan çıkmak. Geçtiğimiz sezonki gibi hiç oyalanmadan Bursaspor‘u 2. Lig’de de şampiyonluğa taşıyıp ait olduğumuz Süper Lig ve Avrupa Kupalarına gitmek istiyoruz. 2-3 oyuncu dışında transferi tamamladık. 9 oyuncuyu kadromuza kattık.

Ağırlıklı olarak TFF 1. Lig ve Süper Lig‘den transfer yaptık. Bu liglerde de (2.Lig) şampiyonluk yaşamış oyuncuları da bünyemize kattık. Teknik ekibimiz ile birlikte uzun süren izlemelerin ardından bu transferleri yaptık. Geçen seneki gibi bu sene de oyuncu grubumuza güveniyorum. Taraftarımız da 30 bin kombine barajını geçti. Onlara da buradan çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Reklamlar

18 YORUM

Grup diğer gruba göre iyi , yani fazla zorlanmadan çıkarız diye düşünüyorum, tabii arkadaşların dediği gibi , kanat ve forvet hattı çok önemli , bu ligte fizik kondisyon kimin iyiyse o kazanır , başarılar başkanım

0
16 BURSASPORLU profil fotoğrafı

ARTIK BUNDAN SONRASI ADEM ÇAĞLAYAN A KALIYOR..YETERLİ FİZİK KONDÜSYONU YÜKLERSE VE OYNATACAĞI PLANI TAKIMA MONTE EDERSE GEÇEN YILKİ GİBİ İLK 8 MAÇI KAZANIR VE KOPAR GELİRİZ…

2
Tuz Pazarından 1 yıl önce, 20:36

16 BURSASPORLU yorumuna yanıt

Duyulmuyor. Biraz daha BAĞIR. 🤬

1

Pablomuz kovulmasaydı tıransfersiz geçen yılki kadro direk 1e çıkardı

0

Kirmizi gruba düsmek iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. Aliaga, maras ve mus bizi zorlar gibime geliyor. Saglam bir sol kanat ve santrafor sart gibi.

2

ahmet yorumuna yanıt

Futbol cahili olmak zor, değil mi?

0

ahmet yorumuna yanıt

Kirmizi gruptaki tüm takımların içinden geceriz.
Nokta..

0

Başkanım 9 oyuncuyu kadromuza kattık demişsin ama, 8 tanesi 8 numara be yaa. Kadro hantallaştı. Bu İlhan Depe’lerle mepe’lerle seneye ptt 2’de rakip kaleye gidemeyiz biz. Allah lillah aşkına forveti düzelt başkanıım. Sağ açık, sol açık, bi de tabanca santırafor lazım. Hücum yapamazsak gol atamayız ve maç kazanamayız. 8 numara sevdası çok yanlış başkanım. Seviyoruz seni.

9

Macır Aga yorumuna yanıt

Merak etme bir forvet geldi solbek sol açık da oyuncu alınacak

4

Selim yorumuna yanıt

Forvet dediğin, Belçika 2’nci ligden gelen mi?

3
Taraftar93 profil fotoğrafı

Macır Aga yorumuna yanıt

Belçika 2.lig mi diye aşağılıyorsun da sanki biz süper ligde şampiyonlar ligine katılıcaz , kendinize gelin 2.ligdeyiz bizde . Sizin gibi zihniyetten kurtulamadık bir türlü

0

Macır Aga yorumuna yanıt

Turkiye 2. ligine belçika 2. ligden forvet yetersizmi değilmi sence ? Cenk Tosun gelecek saniyordun herhalde.

0

Macır Aga yorumuna yanıt

Macir aga..
Yine ben.
Belalın.
O santraforun videolarini izlesen diyorum.
Belki hozun gonlun acilir.
Ne bileyim iste ..
Belki seni kendine getirir

0

Macır Aga yorumuna yanıt

Kadro hantallaştı diyorsun kardeşim, hangi takımlarda teknik direktörlük yaptın. Bu karara nasıl vardın. Rakip kaleye gidemeyiz yazmışsın, bunu nereden çıkardın. Alınan ve kadroda bulunan futbolcuları inceledin mi? Forvet dahil en az 3 isim daha alınacak. Kurulan bu kadro kırmızı grubun en iyi kadrosu. Sen rahat ol, yine şampiyon olarak 1.lige çıkarız.

0

Macır Aga yorumuna yanıt

Klasik macır gibi boş yorum yapmışsın

0

Macır Aga yorumuna yanıt

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar Macır. Hadi senin hatrın için 8 olsun. Al bi 8 de benden. Doğru söylemişsin ama, bu millet böyle işte. Kimseye doğruyu söylemiycen.

1

Fiko yorumuna yanıt

Macır Ağa ile bir takımda antrenörlük falan mı yaptınız. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Söylediklerinin doğruluğundan nasıl emin olabiliyorsunuz,. En fazla tahmin edersiniz. Doğruluğundan emin olamazsınız. Yine şampiyonuz kardeşim merak etme.

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör