Deplasmanlar alarm veriyor!

Üst üste aldığı Altay ve Ümraniyespor yenilgileriyle hayal kırıklığı yaratan Bursaspor’un bu sezon özellikle deplasman karnesi hayli kötü.

Öyle ki yeşil-beyazlılar ligin 2. haftasında İzmir’de Altınordu’yu 2-0 mağlup edip, 4. haftada İstanbul’da 3-0 öne geçtiği maçta Tuzlaspor ile 3-3 berabere kaldıktan sonra dışarda oynadığı 4 karşılaşmadan üçünü kaybeti, birinde ise beraberliğe razı oldu.

SON 4 MAÇTA 1 PUAN

Menemenspor ve Akhisarspor’a 2-1 yenilip Ankaraspor’la 1-1 berabere kalan Bursaspor, son olarak Altay maçından evine 3-1’lik mağlubiyetle eli boş dönmüştü. Yeşil-beyazlılar, dış sahadaki 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgiyle 5 puan toplayabildi. Bursaspor’un deplasmanda 9 gol atmasına rağmen kalesinde 11 gol görmesi yaşanan puan kayıplarının fazla olmasına yol açtı.

GALİBİYET ZAMANI

12 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgiyle 14 puan toplayan Bursaspor’un yarınki rakibi Bandırmaspor 12 maçta 3’er galibiyet ve beraberlikle 6 yenilgi aldı ve 12 puan hanesine yazdırdı. Bordo-beyazlı takım evindeki maçlarda 2’şer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşadı ve 8 puan topladı. Bandırmaspor’un attığı 5 gole karşılık kalesinde 7 gol gördüğünü belirtelim. Bursaspor’un yarınki maçta Bandırmaspor’u yenerek deplasman karnesini düzeltme yolunda ilk adımı atması ve 5 haftalık dış saha galibiyet hasretine son vermesi bekleniyor.

BURSASPOR
SIRA O G B M A Y AV P
İÇ SAHA 10. 6 3 0 3 11 11 0 9
DIŞ SAHA 13. 6 1 2 3 9 11 -2 5
GENEL 9. 12 4 2 6 20 22 -2 14

BANDIRMASPOR
SIRA O G B M A Y AV P
İÇ SAHA 12. 6 2 2 2 5 7 -2 8
DIŞ SAHA 14. 6 1 1 4 9 8 1 4
GENEL 15. 12 3 3 6 14 15 -1 12

BURSASPOR’UN
DEPLASMAN KARNESİ

Altınordu-Bursaspor: 0-2
Tuzlaspor-Bursaspor: 3-3
Menemen-Bursaspor: 2-1
Akhisarspor-Bursaspor: 2-1
Ankaraspor-Bursaspor: 1-1
Altay-Bursaspor: 3-1

BANDIRMASPOR’UN
İÇ SAHA KARNESİ

Bandırmaspor-Akhisarspor: 1-0
Bandırmaspor-Y.Samsunspor: 2-2
Bandırmaspor-Eskişehirspor: 1-1
Bandırmaspor-Adana Demir: 0-3
Bandırmaspor-Giresunspor: 0-1
Bandırmaspor-Balıkesirspor: 1-0

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mertingen yorumuna yanıt olarak

      Beyler gençlere destek verelim deyip duran arkadaşlar ! Zaten gençlere ve takıma hep destek tam destek ! Ancak şu da bilinsin ki yapıcı eleştiri ve öneriler her zaman olmalı ! Yoksa başarı nasıl sağlanır !? Dozunda eleştiler insanı kamçılar ve başarıya iter bunu da paylaşmak ta fayda var !
      Sen ben yok BURSASPOR var !!

      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Herkes eleştirilerden üzerine düşeni alıp, daha iyi nasıl olunur onun yolunu aramalı ! Buna yöneticiler ve hoca da dahil ! Hatta en başta taraftar !!
        Hepimiz bu gençlerin yanındayız zaten…!
        Bursaspor bu ligin takımı değil, Süper lig takımı ! Herkes bunun bilincine varmalı ve ona göre davranmalı !
        Sen ben yok BURSASPOR var !

  1. BU GENÇLERİN YANINDA DURALIM BUNLAR BU SENE OLMASADA SENEYE BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPACAKLAR HOCAYADA SAHİP ÇIKALIM ŞİMDEİYE KADAR GELEN HOCALARIDA GÖRDÜK YALÇIN KOŞUKAVAK HARİÇ BEŞ PARA ETMEZLER TABİ SADECE HOCAYLA BİTMİYOR BU İŞLER YÖNETİM TOPÇULARA PARA VERECEK AÇ AYI OYNAMAZ BEN BS TARAFTARI OALRAK HOCADANDA GENÇ TOPÇULARDANDA ÜMÜTLİYİM HEPSI PIRIL PIRIL GELECEKLERİ PARLAK

    4
    1
    1. @CAMCI yorumuna yanıt olarak

      “Camcı” herkes eleştirilerden üzerine düşeni alıp, daha iyi nasıl olunur onun yolunu aramalı ! Buna yöneticiler ve hoca da dahil ! Herkes bu gençlerin yanında zaten…
      Bursaspor bu ligin takımı değil ! Süper lig takımı herkes bunun bilincine varmalı ve ona göre davranmalı !

  2. Eywallah hepiniz haklısınız da bu başkan gitse kim gelecek aday yok…yeni teknik adam gelsin diyenler kim gelir parasız takıma…kimse gelmez ne Yılmaz Vural ne de başkası…Mustafa Er e sallamak kolay da bu kadroyla bu takım iyi puan aldı bence…

  3. Kaleci sol bek 2 stoper 6,9,10,11 numaralara nokta transfer şartttttt bu lig borç morç ödemez daha geriye götürür TFF 1 sene daha çekilmez oyuncular Kaçar bazı oyuncular isteksiz dikkat edin ligi hafife alıyorlar acil süper lige çıkıp Gençlerle kaliteli nokta transferi harmanlayıp tekrar süper lige damga vurabiliriz bu sene TFF ligindeki Takım’ların kadrosu yetersiz çıktık çıktık çıkamadık seneye üstten gelecek 4 süper lig takımının süper lig kadrolarıyla uğraşamayız bu ligle borç morç bitmez…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu