29 Ağustos 2026 Cumartesi

Son dakika

Vefa süre alamadı

Bursaspor’un devre arasındaki tek transferi olan Vefa Temel Tokat Belediye Plevnespor karşısında forma giyemedi.

Vefa süre alamadı

Bursaspor‘un İstanbulspor‘dan kiraladığı Vefa Temel geçtiğimiz hafta oynanan Düzce Cam Düzcespor maçında sahaya ilk 11’de çıkmış ve 58 dakika süre almıştı.

Genç oyuncu dün oynanan Tokat Belediye Plevnespor karşısında ise maça yedek kulübesinde başladı. Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla maçta Vefa Temel‘e süre vermezken genç oyuncu kontenjanında Eren Tunalı ilk 11’de sahaya çıktı.

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör

8 YORUM

Herkes süre alacak diye bir kaide yok sonuç olarak basketbol değil. Önemli olan netice ve bütünlük. Hazır olup form tuttuğunda Vefa da oynar Tahirde. Formanın adaletli dağıtıldığından şüphemiz yok. Takımın başında gerçek bir karakter abidesi mevcut nihayetinde.

2

Clk16 yorumuna yanıt

Gerçekten çok adil şüphen olmasin. Hamza gür yedek durdu ne adil de mi…. Vardır bı bildigi batallanin…vefa hazır değilken ilk 11 başlarken şimdi sürekli yedek. Vardır bı bildigi batallanin. Çok boş adam çok.

1

İkiriiiki yorumuna yanıt

Emin ol alt yapıdan oyuncu oynatma kuralı olmasa ne vefa bu takımda olur ne de Hamza yedek kalır. Herseyi çok biliyorsunuz , her konuda çok dolu olduğunuz için takım 3.lige düşerken en büyük ihaneti sizin gibiler etti bu takıma. Çok bileni…. Bu söz tam sizlik sizin gibiler yüzünden düzüle düzüle 3.lige düşürdüler bizi

0
davut doğrucu 2 yıl önce, 14:00

Bozkurt yorumuna yanıt

takımda kilo vermesi gereken çok oyuncu var.
Allahtan bu seviyeler için tecrübeliler. pek koşmalarına gerek yok. arada sırada topu koşturuyorlar, öyle ya da böyle maçı alıyorlar.

0

Bozkurt yorumuna yanıt

Vefa düzce maçının en isteklisiydi umarım ilk 11 de yer alır

0

Saha tarla gibi Vefa sakatlıktan yeni çıktı. Koruma amaçlı almamıştır yoksa musadan başka orta sahada kimse yoktu

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000