Ali Akman’a Avrupa’dan dev talipler

Bursaspor'un parlayan yıldızı Ali Akman'a Avrupa'dan taliplerini olduğu iddia edildi.

Belçika‘da yayın yapan walfoot.be sitesinin haberine göre Belçika Pro League takımlarından Genk ile Standard Liege‘in yanısıra Hollanda ekibi Feyenoord, İskoç takımı Glasgow Rangers, Avusturya ekibi FC Red Bull Salzburg ve İngiltere Championship takımlarından Watford‘un da Ali Akman‘ı gözleme aldıkları ifade edildi.

Haberde ayrıca Trabzonspor ve Başakşehir‘in de Bursasporlu genç oyuncu ile ilgilendikleri belirtildi.

  

42 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Böyle haberleri görsek dahi ilgilenmememiz gerekir.
    Çok doğal bir gelişme.
    Adı geçen kulüplerin listelerine bakıldığında Ali Akman ile birlikte en az yirmi belki de otuz gencin adı geçer.
    Bu da gayet normaldir.
    Çünkü Avrupa da her takımın güçlü scout bölümleri var. Radar gibi tarama yapıyorlar.
    Türkiye den de gelecek vaad eden oyuncuların o taramalara girmesi çok doğal bir gelişme.
    Ali Akman kardeşim gollerine devam ettikçe böyle haberler çok olacaktır.
    Sen işine bak.
    Çok çalış ve başarılı olmaya devam et.

    124
    1. @16 BS 224 Texas yorumuna yanıt olarak

      Okan Yılmaz ligtv de Ali’nin gelişimini Bursaspor da tamamlaması lazım dedim çok da doğru söylüyor bence de sözleşme uzatıp burada Okan hocasıyla çalışmaya devam etmesi ve kendini biraz daha geliştirip öyle gitmesi hem kendi açısından hem kulübün marka değeri açısından çok önemli dünya basınında sürekli takip edilecek ve bu şekilde marka değeri artacaktır

    2. @16 BS 224 Texas yorumuna yanıt olarak

      Renktaşlar

      Satmak kolay iş ama sattığın kişinin bölgesini doldurmak zor bir iş ben bunu her zaman belirttim ama söylediklerimi bursaspor yetkilileri görmedi veya aldırış etmediler şimdi madde ilerliyelim arkadaşlar

      1-Ben bunu daha öncede belirtmiştim.Takımımıza 6-7 kaliteli tecrübeli oyuncu 2 tane bakambu tarzı veya süper ligde oynamış olan junior fernandes veya trezeguet gibi genç oyuncular 25 yaşını geçmiyecek yanlarındada altyapımızdan genç oyuncular bakın takımımızda jorquera , chedjou , aziz behic , castro , shehu , serdar gürler , cisse yanlarina junior fernandes veya twumasi gibi hızlı ve gelişime açık olan iyi para satabileceğimiz oyuncular aynı bakambu , ekong vs gibi yanlarinada altyapıdan gelişime açık oyuncuları topladığın zaman çok iyi bir kadro çıkar garanti ilk 6 ya oynarız süper ligde belki şampiyon olamayız ama avrupa kupalarina katılma şansı elde edebiliriz hemde böyle kötü durumda olmazdık

      2-Avrupadaki kulüpler altyapıda olsun a takımda olsun verim alamadığını gönderiyor acımadan zaten acırsan acınacak olurdun halimiz ortada bu zamana kadar 64 transfer yaptık ali ve mesutta ne oldu hiçbir şey onca para çarçur edildi

      3- şimdiden bazı bölgelerimize hazırlık yapmalıyız ve yetiştirmeliyiz

      Herkes sağlıcakla kalsın inşallah durumumuz düzelir tek temenim budur

      11
      3
    3. @16 BS 224 Texas yorumuna yanıt olarak

      Dolmuşa gelmemek lazım. Geçmişe biraz bakarsak sercanı isteyen takımları buraya yazsak sayfa almaz. Böyle haberler topçuyu çok bozuyor. Futboluna yaşantısına etki ediyor. İş ali Akman da bitiyor bıkmadan usanmadan çalışırsa kendini yavaş yavaş hazırlasa daha hayırlı olur..

      17
    4. @16 BS 224 Texas yorumuna yanıt olarak

      Başkan Kamat’ la arası iyi olan bir arkadaşımın dediğine göre o iş tamammış. Ali akman Bursaspor ile sözleşme imzalayacak ancak kendisine giderken kolaylık sağlanacak ! Yani anlayacağınız iyi paralar kazandırıp ta gidecek Ali kardeşimiz…
      Şimdiden hayırlı olsun.

      47
      1
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Eser.
        Nasılsın kardeşim.
        Bu kardeşlerimiz en az üç sezon gitmeseler iyi olur.
        Tabiki malum takımlar bırakırlarsa.
        İyi günler kardeşim.

        11
  2. Ali’nin 3 büyükler yerine bu orta seviye avrupa takımlarına gitmesi lazım çünkü bu avrupa takımları oyuncusunun içtiği suya gezdiği kafeye kadar dikkat ediyor ve oyuncunun gelişimiyle ilgileniyor bizim istanbul takımlarının yetkilileri de bazı futbolcuları barlardan topluyor

    49
  3. Hep Ali Akman’ı konuşuyoruz. Burak kapacağında 2021 mayısda sözleşmesi bitecek Ali ile aynı anda. Bu adamların acil olarak sözleşmeleri uzatılmalı.

    19
    3
          1. @DavutdedeliBurak yorumuna yanıt olarak

            İnşallah 2024 tür. Ben geçmiş yönetimlerin bunda bile çuvallayabileceğini düşünüyorum. TFF nin sitesinde 2021 yazması beni şüpheye düşürdü. Geçen gün Fatih akkuş canlı yayında 2021 de biticek diye söyledi. TFF nin sitesinde de 2021 yazdığını görünce şaşırdım. İnşallah 2024 tür.

            2
            1
  4. Bunlar Avrupanin kasaba takimlari Bursaspordan buyuk olamazlar ancak aradaki fark Bursaspor bir koy takimi gibi yonetiliyor.

    1. @Oyundan sonra yorumuna yanıt olarak

      Hakkaten yaa. Feyenord, Rangers falan Avrupa’nın kasaba takımı. Kuyt, Van Persie, Kluivert, Van Hoijdonk falan hep o kasaba takımı Feyenord’da çürüyüp durdu. Rangers desen Liverpool’dan Gerard’ı alıp hoca yapmış, kazmalarla uğraşıp duruyo işte. Ali Akman’ı istemelerinden belli zaten. Bursaspor hepsinden daha büyük takım

  5. Ali akman bu takıma para kazandirmadan gidersen koca bir şehrin ahını alirsin kardeşim..seni sen eden camiana borcun var..hayatin boyunca içinde izdirap olur bedava gidersen..seçim senin güzel kardeşim.

  6. Artık sözün bittigi yerdeyiz bence
    Ali Akman 31.12.2020 tarihine kadar
    Bursaspor ile görüşmelerini tamamlayıp
    5 yıllık anlaşma yaptı yaptı
    Aksi bir durumda Ocak ayında
    Kadro dışı bırakılıp en iyi teklifi yapan
    Kulübe satılmalıdır

    4
    8
  7. Ali eğer sezon sonu gidecekse tercih onundur, umarım onu yetiştiren kulübe olan aidiyet duygusu güçlüdür ve bize mâli anlamda nefes aldıracak bir meblağ kazandırarak gider. Gitmesi durumunda RedBull Salzburg en doğru tercih olacaktır. Hem lig bakımından Avusturyada esip gürleyebilir hemde Redbull futbola çok ciddi yatırımlar yaptı. Leipzig de onların kulübü. Salzburgda iyi oynayanlar Leipzig e geçebiliyor. Leipzig şuan futbolcu fabrikası ve geleceğin Barcelonası olacaklar. Hollanda yada Belçikaya kesinlikle gitmemeli. Enes gitti orada iyide oynadı ama o ligler cidden zayıf ligler, defans anlayışları ve sert futbol anlayışları yok. Belçikada 30 gol atsan hiçbirşey değişmez. Enes bu nedenle biraz kariyerinde duraklama devrine girdi. Türkiye ligi zaten berbat bir lig. Championship mezbaha gibi lig Aliyi çok ağır ezerler ve mazallah kritik sakatlık geçirip kariyerini etkileyebilir. Türkiye, Championship(ing) Hollanda Belçika kesinlikle tercih etmemeli Ali. Karar yine onun ama Redbull cidden isterse bence hiç düşünmesin.

    4
    1
    1. @Balkanlı yorumuna yanıt olarak

      “Hollanda yada Belçikaya kesinlikle gitmemeli. Enes gitti orada iyide oynadı ama o ligler cidden zayıf ligler, defans anlayışları ve sert futbol anlayışları yok. Belçikada 30 gol atsan hiçbirşey değişmez.” Ama son yılların en kötü,en berbat PTT Ligi’nde 7 gol atarsan bir anda süper forvet olur Bayern’e bile gidersin öyle mi?

  8. BURSASPORUMUZA 5 MİLYON EURO KAZANDIR İSTEDİĞİN YERE GİT BİZLERDE SANA ALLAH RAZI OLSUN DERİZ
    ENES ÜNAL GİBİ OL BİZİM ÇOCUĞUMUZ KAL BURSASPORUN KAPISI SANA HER ZAMAN AÇIK OLSUN.

  9. Ali kesinlikle BURSASPORUMUZLA sözleşme yenilemeyecek. Ve onu şuan yere göğe sığdıramayan taraftarımız ana avrat küfür edecek. Bunun kabahati ne ali de nede taraftarda. İbrahim yazıcıdan sonra takımı adam gibi yöneten tek bir ALLAH ın kulu gelmedi. Ali, Burak ve İsmail yıl sonunda ellerini kollarını sallayarak tek kuruş kazandırmadan gidecekler.

    3
    10
    1. @Dadas25 yorumuna yanıt olarak

      Abi Genk Standard Liege Feyenoord Glasgow Rangers FC Red Bull Salzburg Watford Trabzonspor Başakşehir ‘den Salzburg’da 1 maça çıkıp geri gel.

    1. @TexasAlmanya yorumuna yanıt olarak

      Anlıyor olsan zaten bu soruyu sormazdın kardeş. Sen voleybol ligini izle. Halk Sigorta’nın bu hafta Balıkesir Belediye’yle maçı va. TRT Spor-2’de.

  10. Alicim sevgili kardeşim, sen mevkiinde şu anda Türkiyenin en yetenekli futbolcususun, kesinlikle çok fazla talibin çıkacaktır, ama sen önce vefa borcum deyip Bursasporla sözleşme yenileyeceksin ve en az bir yıl daha burada futbol oynayamalısın, zaten Bursaspor seni elinde fazla tutamaz (keşke hep Bursasporda oynasan) çok iyi paralara avrupanın bir üst düzey takımına verir, Bursasporun maddi durumu malum, senin seni yetiştiren takımına vefa borcun var, sende kazan Bursasporda kazansın, başarılarının devamını dilerim.

  11. Ali AKMAN için hocası Okan Yılmaz’ı dinledim.Alinin artıları,eksileri ortadadır.Ali için gelişime açık ifadesi çok önemli ama çok önemlidir.Bir kişi ben yatiştim der ve kendisini gelişime kapatırsa kaybetmiştir.
    Ali’nin Bolspor maçında faul sonrası hamle yaptığını gören B.Altıparmak ona güzel pas verdi.Bu şunu gösteriyor,Ali nerede nasıl pozisyon kazanılacağını,rakibe tehlike verileceğini biliyor.Altınordu maçındaki bir golüde böylesine düşüncenin ürünü olduğunu söylemek mümkün.Ali daima maçın içinde oluyor.
    TEBRİKLER.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu