Her maçımız önemli

Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan 4-2 kazanılan Boluspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beypiliç Boluspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlusu Fazlı Tan “Oyuna iyi başlayan taraftık. Fakat rakibimiz ilk atağında golü buldu. Geriye düştük. Daha sonra oyunu dengeledik. 3-1’den sonra sahada iyi bir takım savunması uyguladık. Oyuncularımız çok büyük bir enerji ve mücadele örneği gösterdiler. Çocuklar rakibimize çok fazla pozisyon vermediler. Kazandığımız için çok  mutluyuz. Takım olarak bir istikrara ihtiyacımız var. Artık bundan sonraki maçlarımızda puan ve puanlara ihtiyacımız var. Bu galibiyet inşallah istikrarın başlangıcı olur. Her maç bizim için çok önemli.” ifadelerini kullandı.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İki maç kaybedince hocaya sallayanlar, düşün bu takımın yakasından, pırıl pırıl çocuklar ne güzel top oynuyor,bu çocuklarla yeri gelince kaybetmeyi de kabulleneceksiniz

    105
    7
    1. @C## yorumuna yanıt olarak

      İleri uclu Burak Kapacak; Ali Akman; Çağatay olmalı. Orta saha Özer ; Emirhan ; Burak Altıparmak ve defans Onur; Furkan; Sedat ; İsmail Çokçalış. Kaleci de Ataberk. Bence elimizdekilerle ideal kadro bu. Sedat affedilirse tabii.. Yedekler içinde Recep; Aykut; Serdar; Batuhan gibi alternatiflerimiz olur. Bu kadro ile ilk yarı ilk 6 hayal değil..

      5
      2
      1. @Yenidenzirveye yorumuna yanıt olarak

        bizim iyi bir kesici ön liberoya ihtiyacımız var hem orta sahayla bağlantıyı kuracak hem de defansa yardım edecek birine , bunun içinde tek isim var o da sedat, sedat çıkıp özürmü dileyecek, yönetim ve hoca afmı edecek bilemem ama sedatı o ön liberoya monte etmeyi başarırsak bence bu düğüm çözülür çünkü bizim yediğimiz gollerin büyük çoğunluğu orta alandan ve ceza sahası dışından rakip ataklarını karşılayamamaktan kaynaklandığı aşikar. Bir şekilde takım defansının sorununu çözersek bu takımın gol atma problemi yok ALLAHIN izniyle lige bile çıkabiliriz.

    2. @C## yorumuna yanıt olarak

      Nasıl bir mantık bu Serdar ve sedat’ın niçin kadro dışı bırakıldı açık açık söylenmiş değil. Bursaspor için gerekirse her adım atılmalı. Şimdi ilk yarıda hocanın çocukları 30 yaşındaki adamlara ezdirmesi doğru muydu? Allah’tan hatasını farkına erkenden vardı. Kimse eleştirilmez değil ama eleştiri yaparken kimseye de hakaret ve edilmemeli.

      6
      18
      1. @Barbaros16 yorumuna yanıt olarak

        sevgili kardeşim, aslında iyi niyetle yazıyorsun. bu yüzden sana kızamıyorum. çünkü futboldan çok anlamadığını düşünüyorum. ve ne yazık ki senin gibi düşünen çok sayıda taraftarımız var.

        bir de bunları kaos çıksın, istikrar sağlanmasın, takım ayağa kalkıp tekrar istanbula rakip olmasın düşüncesiyle bilinçli olarak yazan içimizdeki bizans uzantıları var. kulüp için asıl tehlike onlar.

        3
        2
      2. @Barbaros16 yorumuna yanıt olarak

        10 numara yorum helal olsun bursasporu bilmeyenler tanımıyan lar eksilemiş boş ver kardeşim bunlar anlamaz futboldan bunların amacı yalamalık yapıp bazılarına destek çıkmak bunlar trol.. Bunlar takım galip gelince çıkarlar meydana. Bizler hep buradayız..

        3
        2
      3. @Barbaros16 yorumuna yanıt olarak

        Sen ayık kafayla yaz buralara.Tuzla’nın hocası 15 dakikada 2 oyuncu değiştirince büyük hoca olur, ama bizimki değiştirince neden onlarla başladın?Sonuçta değişikliklerle maçı aldılar.Yeri geliyor aynı işleri yılların tecrübeli hocalarıda yapıyor.İnat etse o zaman kızılır.Demekki hoca doğrunun peşinde.Ama senin gibi at gözlüklüler bunu göremez.

        11
        4
    3. @C## yorumuna yanıt olarak

      Güzel kardeşim dünkü maçı hepimiz seyrettik golleri bulunca onur Recep değişiklikleri maçı bize kazandırdı. Bunu görmemek körlüktür. Veya Mustafa er yalamalığıdır.. Gençleri kazanacağız ama onları tecrübeli abileriyle oynatarak… Bu arada bu çocukları yetiştiren altyapı hocalarını unutup 25 senedir vakıfköye gitmeyen hocaya tapmakta yakışmıyor..bursaspor hancı hocalar yolcudur bunuda unutmayalım.

      6
      11
      1. @Hayrettin yorumuna yanıt olarak

        Seninkide nankörlüktür.Sonuçta takımı kuran, gerektiğinde değişiklikleri yapan hocadır.Utanmadan hocaya laf söyleyip,övenlere dil uzatmak hasetliktir,çekememezliktir.Tecrübeli abileri zaten oynuyor.Sonuçta abide olsalar formaları garanti değil.Sonuçta herkes alt yapıdan çıkıyor.Önemli olan üst ligde onları işlemek.Alt yapı hocaları zaten takdir ediliyor.Fakat senin gibi fesatlar şu takımı oynatan hocayı takdir edemiyor.Kudurman çok normal.Sizin gibi kurmazlara artık orada ekmek yok.Anladın sen onu

        9
        3
        1. @Kuduruk! yorumuna yanıt olarak

          İsime bak kuduruk.. Ulan şuradaki seviyeyi yerle bir ettiniz. Hoca senin enişten galiba:)) eniştene sahip çıkmanı alkışlıyorum bravo sana:)) yok değilse burada yorum yapan herkese saygı duy.. Birde delikanlı adam isim yazar..

          2
          1
    4. @C## yorumuna yanıt olarak

      Bu takimla bu ligde her takımı yenebilir ama her takımada yenilebiliriz. Gençleri izlemek mutluluk veriyor fakat. Defans, kale ve ortasaha çok sıkıntılı , bunun için ekstra idmanlar yapılsın , gençler daha hızlı yetişir ve antrenman yükünü bu yaşta rahat kaldırırlar.

      7
      2
    5. @C## yorumuna yanıt olarak

      1- sevgili başkan ve teknik ekip, kesinlikle doğru yoldasınız.
      2- hiç hesapta olmayan yeni yeni isimler futbol piyasasının gündemine giriyor. içlerinden 3-5 tanesi yıldızlaşmaya başladı bile.
      3- gençler gelişiyor, olgunlaşıyor, öz güvenleri artıyor.
      4- ülke genelinde marka değerimiz ve bize duyulan sempati giderek yükseliyor. buna en güzel örnek cem davran. inanıyorum ki sanat ve spor dünyasında cem davran’ların sayısı daha da çoğalacak.
      5- tüm bunlar çok önemli gelişmeler. ve hepsi çok yakında bize sportif başarı ve maddiyat anlamında geri dönecek.
      6- değerli başkan ve mustafa er, sözde kurumsallığı savunur görünüp, futbolu sadece günlük skorlar ve performanslar üzerinden yorumlayan ve eleştiri adı altında takımı yerden yere vuran,
      tamamen sonuca odaklı ve sabırsızlık! içeren yerel ve sosyal medya yorumlarına kulaklarınızı tıkayın lütfen.
      neye mal olursa olsun inandığınız yoldan dönmeyin. bu şehrin medya ve taraftar baskısına teslim olmayan cesur yüreklere ihtiyacı olduğunu bir an bile unutmayın.
      ve şunu aklınızdan çıkarmayın ”korkaklar kahraman olamaz!”

      22
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Bizim taraftar eleştirinin boyutunu bilmiyor ne yazık ki ,iki yenilgide hocayı istifaya davet etmek ,kaleciden forvete futbolculara hakaret etmek yapıcı eleştiri değildir,daha çok moral bozukluğu yaratır ve kulübe olan bağlılıklarını kaybederler.

        15
        2
    6. @C## yorumuna yanıt olarak

      Aynen…. gençler destek ile yollarını bulacaklar…

      Yoksa bir alt lige düşmemize bile müstahak ız.
      Çocuklar hele bi kendilerini bulmaya başlasınlar.

      29
      2
  2. Duka mesut cikmis Mustafa ere sövüyor. Takım otobüsüne saldırdiniz daha o seneden bizi küme dusuruyordunuz. Bursaspor olmasa hayatta kalamayacak insanlar kendisini klubun sahibi sanıyor. Bıktı insanlar sizden bıktı

    21
    2
  3. Mustafa Er elindeki kadroyla elinden gelini yapıyor. takımda bir de tecrübeli dediklerimiz iyi olsa şuan farklı şeyler konuşuluyor olurdu tabii ama onlarada hakkını verelim sonuçta takımda kalmayı seçtiler iyi günler bursa Çarşamba günü de maç var o maç verilmesin her tür atlandığında para kazanılıyor diye biliyorum bu parayla belki biraz oyuncu maaşları ödenir tekrardan iyi günler Bursam

    17
    1
  4. Bu kadroyu Mustafa Er den daha iyi oynatacak başka biri yok bunu o kalın kafanıza sokun. Bursaspor’un başarısını çok istiyorsanız maddi destek için Bursa’daki firmalara baskı yapın boş yapmayın

    14
    1
  5. Belki Burak Altıparmak a geçen haftadan biraz kızgındım ama inanın sezon başından beri örnek abiliği ve mücadelesi için tebrik ediyor ve teşekkürlerimi iletiyorum

    13
  6. Mustafa hoca bu takımı en iyi oynatacak hoca. Görüyoruzki her zaman daha iyilerini bulmak için arayış içinde. Alt yapıdan daha iyi gençleride bulup şimdiki iyilerin yanına ekleyince hem sportif başarı hemde ekonomik rahatlık gelecektir.

    10
    1
  7. Yanar yanar Menemen ve Akhisar maçlarına yanarım.
    Bu iki maçıda güzel oynamıştı gençlerimiz.
    Ama olsun tecrübe olur inşallah.

    7
    1
  8. Bizim BURSASPORUN 50 yıllık bir oyun şekli yapısı itibarı ile KONTRA atak futboldur..zaten bu sene oyuncularımızın fiziksel karakter yapısı savunma yapmaya uygun değildir..bunun için kontra yı iyi oynayıp skor üstünlüğünü kurup rakibe piskolojik baskı oluşturmak olmalı…yoksa!!!!! bu yıl elimizde başka ensturuman yok..sayın hocam şu kaleyede bir çözüm bul artık.

    2
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu