Akademi U 17 A Ligi’nde mücadele veren Bursaspor, İstanbul Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri sahasında oynanan mücadelenin ilk yarısı 3. dakikada Feherbahçe‘den Onur ve 23. dakikada Bursaspor‘dan Mehmet Çetin’in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.
İkinci yarıya iyi başlayan Feherbahçe 57. dakikada Ahmet Salih’in golüyle öne geçti.
İlerleyen bölümlerde 3 net gol pozisyonu yakalayan Bursaspor bunları değerlendiremeyince sahadan 2-1 yenik ayrıldı.
Bu sonuçla Fenerbahçe ikinci sıraya yükselirken, Bursaspor ise üçüncü sıraya gerilemiş oldu.



3 YORUM
Canları sağ olsun ağabeyleride kazanamıyor. Futbolda her şey var demek daha azimli olmak var tabi şans da yanında olacak.
TV’leri ne var ne yok yayınlarında derken bu evlatlarımızın maçı olduğunu gördüm ve izleyebildiğim kadarıyla maçın hakkı beraberlik idi amma deplasmanda ve FB gibi bir camianın gençleri ile yapılan maçta sadece puan değil oyuna da bakınca BRAVO GENÇLERİMİZE demek düşüyor bizlere.
Altın jenerasyon dedikleri fbahçe futbol dersi verdi. Maalesef altyapılarda futbol gelişimi yok