Forma şort ve su sponsorumuz Erikli!

Bursaspor Kulübü sponsorluk açıklaması yaptı.

Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu görüşmeler neticesinde; Erikli Firması ile 2020-2021 sezonu A Takımımızın Forma Şort Sponsorluğu için anlaşma sağlanmıştır.

Erikli aynı zamanda Bursaspor’un 2020-2021 sezonu ‘Su Sponsoru’ olarak destek verecektir.

Erikli firmasına, her zaman takımımızın yanında oldukları için teşekkür ederiz. Lansmanımız ileriki günlerde gerçekleşecektir.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Burayada yazma gereksinimi duyuyorum.tribünlere geçen onur marketin yaptığı gibi pankart reklam alın.firma pankartın kapladığı alandaki koltuk sayısı kadar bilet parası versin.böylece ucuza reklamını yapmış olurlar.biz ise dolu tribün geliri elde edebiliriz böylece.yani çok para vermelerine gerek yok sadece koltuk sayısı kaplanılan yerin bilet parası.belki forma v.s gibi sponsorluklara çok para vermek istemeyebilirler ama bilet fiyatı kadar pankart reklamı çok akıllıca.hadi başkan şimdi pazarlama gücünü göster.ne bileyim özel hastaneler ,özel okullar,holdingler,ulusal marketler(mesela bim a 101 migros v.s),sınava hazırlık kitap markaları, v.skoltuk sayısı kadar reklam verme işi çok ucuz olduğu için reklam vermek istiyebilirler.her maç dolu tribün geliri gibi para elde ederiz.her maç farklı firmalardan reklam alabiliriz.bir yere bağlı kalmak zorundada değiliz.isteyen ilk yarıyıda kapatabilir.bence çok akıllıca ve çok kolay.trt yayınlıyor maçları herkesin görebildiği reklamlar firmalara bence çok cazip gelir.hadi başkan….

      11
      1. @Barbaros 16 yorumuna yanıt olarak

        Barbaros kardeşim.
        Dahiyane bir fikir ortaya koymuşsun.
        Umarım yönetimde ki reklam tanıtım birimi teklifini okuyup harekete geçer.
        Gerçekten de bu sayede tribünler boş kalsa da kulübün kasasına anlamlı bir meblağ girecektir.
        Gereken tanıtım ve sunum yapılarak belirli bir tarife üzerinden koltuklar satılır ise mükemmel olabilir.
        25 50 75 100 150 adetlik koltuk sayılarına denk gelecek şekilde anlaşmalarla bu iş planlanabilir.
        Her firma gücüne göre yardım etmiş olur.
        Nasıl olsa uzun süre maçlar seyircisiz oynanacak gibi.
        Seyirci alınsa da %20/30 gibi olacak.
        Kalan kesimlere reklam devam edecektir.
        Seni tebrik ederim kardeşim.

      1. @HERŞEYİM yorumuna yanıt olarak

        Adamlar 75 milyon dolar saydı Erikli’ye. Yabancı olmalarına rağmen Bursasporu desteklemeleri daha iyi ya işte. Daha çok alkışı hak ediyorlar. Hani nerde bizim öz Bursalı sanayiciler? Başta Cağvit Bey

    2. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Sıra başkan ve yönetim kurulunda.. 15 kişi var yönetimde adam başı çok değil 200 bin euro verseler başkanda bunların biraz fazlasını verse tahta açılır.. Madem bu işe soyundular para sorun değil diyordu başkan şimdi tam sırası..

      24
      1
        1. @Can Tigin yorumuna yanıt olarak

          Hepsi ya tekstilci işadamı mütahit otelci.. Madem hamama girdiler terliyecekler.. De Sen niye karşısın para vermelerine hemen hesap makina sına sarılmışsın.

        1. @bursa spor yorumuna yanıt olarak

          Messut Mestan gene borç harç para bulup tahtayı açtırdıydı. Hiç olmazsa çürük çarık dede falan demeden Selçuğu, Serdar Özkan’ı Recep’i mecepi birilerini aldı. Bu Erkan Kamat daha da fiyasko çıktı. Ona buna forma bastırıp resim çektirmekten başka bi bok yemedi daha.

  1. Gerçekten işimiz zor.. Allah yardımcınız olsun,, TRT ve Diğitürkte hala şampiyonluk adayı en güçlü takım olarak gösteriliyoruz.. Neden?? Renklerimiz ve kocaman yüreğimiz ve camiamız.. Varsın bu senede kayıp olsun sonuç olarak kimse sevinmesin BİZ BİZE YETERİZ BİZ BURSAYIZ…

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu