Formaya Atatürk imzası

TFF 1. Lig'de mücadele eden ve henüz göğüs reklamı bulamayan Bursaspor'da bir taraftar, yeni satın aldığı formaya Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını attırdı. Bu hareket sosyal medyada büyük alkış topladı.

Bursaspor taraftarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgisiyle dikkatleri üzerine çekti. Daha önce birçok kez yapılan paylaşımlar, açılan pankartlar, tezahüratlar ve mesajlarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmayan yeşil-beyaz sevdalıları bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi.

Soydaner Dilber isimli Bursaspor taraftarı, 2020-2021 sezonuna ait yeni satın aldığı formaya Atatürk’ün imzasını attırdı. Formanın görselini de sosyal medyada paylaşan Dilber, sadece Bursaspor değil birçok takım taraftarından alkış topladı.

57 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mustafauğur16 yorumuna yanıt olarak

      chp nin içindeki başta istanbul il başkanı olan atatürk e atatürk deyemeyen atatürk düşmanı şerfsizlere kapak olsun. atatürk ün partisi şu an dhkpc lilerin elin de.

      23
      59
      1. @süleyman yorumuna yanıt olarak

        hatırlatmaya ve göstermeye gerek yok. artık dünya da ve ülkemizde oyun kartlar açık şekilde oynanıyor.
        ittifaklara bak. kimler kimlerle birlikte hareket ediyor her şeyi görürsün. yani herkes, herkesi tanıyor.
        bu anlamda herkes tercihinde serbest.
        ancak yanlış tercihlerin hepimize ortak bir faturası olacağı unutulmasın.

      2. @süleyman yorumuna yanıt olarak

        Meclis kürsüsünde “iki ayyaş” diye bağıran bir zat vardı. Hatırladın mı? Bu arada sen bilirsin mutlaka AKP kimin elinde?

        28
        11
        1. @Serkan Bekar yorumuna yanıt olarak

          arkadaş benim atatürkümüzün kurduğu chp ile bi sorunum yok chp kimlerin eline geçti uyanın biraz pkk cenazesine giden mi ararsın , fetocularla poz veren mi ararsın. vb … niye bu parti yıllardır iktidar olamıyor yüzde 20-25 i geçemiyor niye hdp den medet umuluyor. hiç düşünmezmisiniz ya . hala koyun gibi bu kemalin arkasından gidiliyor, niye bu adam chp de yıllardır tek adam niye hiç bir başarısı yokken hep bu adam artık yeter arkadaş. bu saatten sonra benim umudum gerçek atatürkçü ve vatanını seven ulusalcı muharrem ince dir.

          10
          15
          1. @süleyman yorumuna yanıt olarak

            Tamam sen kılıçdaroğluna oy verme. Birdahaki c.başkanlığında mansur yavaşa oyunu verirsin artık. Eee ona da iftira atmazsın gari

            10
            4
    2. @Mustafauğur16 yorumuna yanıt olarak

      Bu yoruma eksi atanlar şu belediyede çalışan belli başlı kişilerdir. Bu kişiler aynı zamanda 1060 kişi olup malum kişinin yönetimişnde yer alan gruplardır. Hatta bu malum kişiler kongrede 50 kişi 1 kişiye saldıran kişilerdir. Hatta ve hatta bu eksiliyenler ilk önce İbrahim Yazıcıyı sorna Ertuğrul Sağlamı yuhalayan sonra batallaya haruna saldıran kişilerdir. Sonra malum kişiyi destekleyip BURSASPORUMUZU uçuruma atan çorbacı kesimdir.

      31
      9
    3. @Mustafauğur16 yorumuna yanıt olarak

      Nasıl bir imza ki bulunduğu her yere çok yakışıyor. … Öyle bir imza ki bulunduğu yerden silinse başka yerlerden çıkıyor. .. Dünya üzerinden silinmeyecek bir imza dır …MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. ….

      37
      10
      1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

        Atom Karınca kardeşim.
        Öyle yazmışsın ki inan büyük gurur duydum.
        Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk kalbimize kazınmış bir defa oradan silmek ne mümkün.
        Atatürk ve silah arkadaşlarının atalarımız İslami seçtiğinden bu yana verdiğimiz şehitlerin 1071 den bu yana vatan toprağı olan Anadolu nun Trakya nın Türkiye mizin kanları ile canları ile savaşarak daha doğrusu bu vatan var olsun diye ölümü hiçe sayarak yaptıkları mücadele yok sayılamaz.
        Bugün üstünde yaşadığımız bu topraklar yüz yıl önce dökülen şehit kanları ile vatan toprağı olarak kalmıştır ve ilelebet vatan toprağı olarak kalacaktır.
        Bizler bu topraklara hâlâ vatan diyebiliyorsak herkes bilsin ki bu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde gerçekleşmiştir.
        Bunu anlamayanlar kabullenemeyenler bir kere daha değil bin kere daha düşünmelidirler.
        Değerli kardeşim o imza öyle bir imza ki geçmişten günümüze bu vatan için verdiğimiz şehitlerin kanları ile albayrağımızı temsil ediyor.
        O büyük imzanın altında koskoca bir vatan duruyor.
        Ben de bu vatanın evladı olmaktan büyük önderimizin bizlere emanet ettiği bu topraklarda yaşamaktan büyük onur ve gurur duyuyorum.
        Atatürk iyi ki vardı.
        Silah arkadaşları iyi ki vardı.
        Aç karnına gözünü kırpmadan kanları ile kendini kurşunun kasatura nın önüne hiç düşünmeden atan şehitlerimiz gazilerimiz iyi ki var dı.
        İyi ki hepsi var dı da bu vatan vatan olarak kaldı ve ilelebet vatan olarak kalacaktır.

        15
        6
    1. @emrah yorumuna yanıt olarak

      ATATURK stadından ayrilindigi günden beri işler iyi gitmiyor..adini heryerden yok etme uğruna güzelim stad yikildi

      27
      13
  1. Bursasporluyuz.org’un başinda Atatürk profili vardi..neden kaldirildi acaba..çok da güzel yakısiyordu oraya o..

    36
    9
      1. @Erol yorumuna yanıt olarak

        haberin içeriği değil haberleştirilme biçimi komik geldi, zoruma giden bir tarafı yok. haberi bir okusanıza olm bir tek bana mı komik geliyor ya :dd

        5
        22
    1. @No fear yorumuna yanıt olarak

      Putperest dediğin insanlar ın sayesinde namazını kılıyorsun nankör. .. Bu ülkenin insanları Suriye li korkaklar gibi kaçmadı. .. Omuz omuza verip TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni kurdular. . Öyle bir adam mış ki putperest dediğin. .. Ölüsünden korkuyorsunuz. .. Acaba canlı olsaydı bu dediklerini diyebilirmiydin.?? Ya da sende ingiliz zırhlısına gemisine binip te kaçarmaydın. ??? SEN YIKILACAKSIN ADINI BİLE ANMAYACAKLAR. .. AMA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ü yıkamacaksınız.

      25
      9
      1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

        Onun için 1932 ve 1950 yılları arası ezanlar turkce okutuldu ve camiler ahir yapıldı bir çok insan Kur’an okuduğu için dövüldü ceza yedi iyi araştırın öğrenin Osman Gazı, Fatih Sultan Mehmet,Yavuz Sulltan Selim diyorum çünkübiz Osmanlı torunları yiz

        5
        10
        1. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

          Okutuldu da ne oldu ..?? Din islamiyet elden mi gitti. ?? Camiler ahır yapılmadı. . 2. Dünya savaşında halk aç kalmasın hayvan ları telef olmasın diye oralara saklandı. . Sen aynı zamanda Vahdettin ininde torunusun onu niye yazmıyorsun. ?Vahdettin Osmanlı padişahı değilmiydi. ?? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun. . Ama boş fikir sahibi olmuşsun. . Bu site BURSASPOR sitesi spor u konuşmak gerekirken siyaset i konuşuyoruz. . Hem de hiç istememe rağmen.

          12
          7
          1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

            hayvanlar telef olmasinmis hiç güleceğim yoktu din düşmanı oldukları için desek daha doğru olur neyse Uzatmaya gerek yok kim hayri işlerse karşılığını görecek ve kim şer işlerse yine karşılığını görecek ahirette dil değil azalarimiz konuşacak o gün herkes hesap verecek sonuç herşey Din için Vatan için Namus için ezanlarin susmamasi için inşallah.

            1
            1
            1. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

              En sonunda anlamışsın .. Diyorsun ki ( Her şey din için vatan için namus için ezanların susmaması için. ) Diyorsun. .. Bu dediklerini kim yapmış .?? MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. .. Hadi şimdi hepsine ruhlarına FATİH a oku kardeşim. .. Sevap a girersin. ..

  2. İçindeki Atatürk nefretini gizlemeyen liderler tarafından yönetilen Bursaspor tribünleri için iddaalı bir proje.

    7
    4
  3. Rahmetli sağ olsaydı, Bursaspor’un hâline acır ve bu reklama sponsorluk ücreti bile öderdi. Tahtayı açtırır, hadi gidin alın kimi alacaksanız artık derdi.. Ve tabi şunu da eklerdi: Yalnız bir tek ricam var, şu Kubilay denn kazmayı artık gönderin be arkadaş.

    5
    7
  4. Burada bazı kendini bilmezler enes abime laf atmış kuledekiler diye. Siz gidin heykel yapmaya devam edin.Tek başkomutan var o da Beştepedeki külliyede oturuyor

    4
    13
  5. Atatürk konusunda herkes hatları karıştırıyor..Atatürk milli ve siyasi olarak ikiye ayrılır..milli olarak atayı sevmeyen saygı duymayan yok hükmündedir. siyasi olarak eleştirenler olabilir ve gayette normaldir..atanın milli duruşunu gerçekten seven milliyetçi ve akp grubudur..chp nin duruşu ataya her zaman zarar vermiştir..Atatürk biraz dindar olup dini nasihatlarda bulunsaydı plak tersine dönerdi..chp nin atatürk anlayışı tamamen bundan ibaret.

    3
    2
  6. Çok yakışmış,helal olsun. Formamızda olsa çok güzel olur ama izin vermezler, alerjisi olanlar var. Birde maçlar (TRT) Tayyip Radyo Televizyonundan veriliyor hiç olmaz.

    2
    5
  7. Bi bu eksikti
    Şimdi herşey güllük güllistanlık oldu
    Borçlar sıfırlandı Tahda Açıldı
    Yeni transverler geldi yürü be kimtutar bizi.

    1
    4
    1. @Vertblan yorumuna yanıt olarak

      Siyasetten nefret eden taraftar bi imza yuzunden birbirine argo kelimeler ..kenetlenecegiz demi 😂😂😂 kimse kimseyi sevmek zorunda degil sevmiyor diye saygisizlik yapilmamali seviuor die de degerlerine saygi duymaki.ortak payda BURSASPOR ama anca parmaklar klavyede bestepe ..kocatepe put vs vs vs olmaz ayip ayip

  8. Burası siyaset arenası değil beyler Bursaspordan başka siyasi konular rahatsızlık verici. Bırakın chp yi Akpartiyi mhp yi o sizde kalsın. İdeolojimiz burada Bursaspor olmalı.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu