Vefa Temel elden kaçtı

18 yaşındaki futbolcu, kulüpten gerekli ilgiyi göremediği gerekçesiyle ailesi tarafından Bursa'dan götürüldü. Gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen milli krampon Vefa Temel'in Kayserispor'la prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Altyapı eğitimini dünyaya geldiği Fransa‘nın Nantes Kulübü‘nde alan, ardından Bursaspor‘un altyapısına girerek, 20 Kasım 2018’de filiz lisansla yeşil-beyazlı renklere bağlanan 18 yaşındaki Vefa Temel profesyonel sözleşme konusunda beklediği ilgiyi göremediğinden Yeşil Beyazlı kulüpten ayrıldı. Vefa Temel’in ailesi bir süredir Bursaspor’dan sözleşme konusunda kendilerine bilgi verilmesini istediği ancak bu konuda gerekli bilgi paylaşımının yapılmadığını bildirdi. Adı 44 kişilik kamp kadrosunda bulunan Vefa Temel bu gelişme üzerine Bursa’dan ayrıldı.

GİDİŞİNDE İBRAHİM DAĞAŞAN ETKİSİ

Vefa Temel’in Kayserispor‘la prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, bu transferde Bursaspor‘un eski futbolcusu ve halen Kayserispor‘da teknik direktör Bayram Bektaş‘ın yardımcısı olan İbrahim Dağaşan‘ın etkili olduğu belirtildi. Vefa Temel’in geçtiğimiz yıl da Antalyaspor’a yine İbrahim Dağaşan’ın talebi üzerine gittiği, ancak Bursaspor’un devreye girmesiyle genç futbolcunun Bursaspor’a döndüğü bildirildi. Gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen Vefa Temel’in Bursaspor altyapısında 28, genç milli takımlarda da 4 maçı, toplam 5 golü bulunuyor.

Vefa TemelAli Ay döneminde Bursasporlu eski futbolcu İbrahim Dağaşan‘ın girişimiyle Bursaspor‘a kazandırılmış, Yeşil Beyazlı kulüp hem oyuncunun tüm vatandaşlık işlemlerini çözümleyerek Bursaspor’da oynamasını sağlamıştı.

27 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kongre kararını ay sonuna bırakanlar ne iş yaparlar. Öyle bir işkence çektiriyorsunuz ki ALLAH ınızdan bulasınız. Sevdiğim peşinde koştuğum takım ne hallerde. . A takımdan kaçışlar başladı şimdide genç takımdan. .. Neler Oluyor. . Bir kişi çıkıp ta durun diyemiyormu. ??? Kimler bu takımı bu çınar ağacı nı bu klübü bu hale getirenler UTANSIN. . O kadar Üzgün ve sinirliyim ki anlatamam. . Mum gibi BURSASPOR umuzu eritiyorsunuz. . Birileri BURSASPOR üzerinden nemalanmış .. ALLAH yedirmesin. .. Bu şehrin bu büyük taraftar ın ne suçu vardı. . BURSASPOR umuzu karşılık sız sevdik .Sonuna kadar sevmeyede devam edeceğiz. . Bu kadar borcun hesabını da birileri vermek zorunda. TARİH YAZACAK. . KİMLER NE YAPMIŞ TARİH YAZACAK. .

    30
    8
    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Hani Mustafa Gönderen,Hani Hakan Cenkçi ler.Bir hafta evvel anlaşma yapılmıştı.Yoksa onlar gençleri başka takımlara pazarlamak için mi geldiler?Yazıklar olsun sana M.M. Seni hem kongreyi geciktirip Bursaspor’a ihanet ettiğin için,hemde Bursaspor’un vizyonunu yerle bir ettiğiniz için Allah’a havale ediyorum.

      4
      2
    1. @Blntt yorumuna yanıt olarak

      Ben bunu herzaman yazıyorum biz bu zihniyetlerle sürünmeye mahkumuz ailesi doğru kararı vermiş geleceği olmayan kulüpte kim durur herkez kaçıyor kalanlar ise kendilerine kulüp bulamayan futbolcular..

      1
      1
  2. İki gün önceki yorumumda Vefa ile mutlaka profesyonel sözleşme yapılması gerektiğini yazmıştım.Kendisini bir kaç defa seyretme imkanı buldum.Hem golcü hem de iyi bir pasör hızlı yetenekli bir oyuncu.Bursaspor gerçekten gelcek adına çok önemli bir oyuncu kaybetti.Vefa çok çalışıp şımarmazsa eğer 3-4 sene içerisinde Avrupa’da bir takıma imza atacaktır.Yolu açık olsun.

  3. Kongre kararı daha önce alınsaydı belki yeni yönetim elden kaçırmayabilirdi. Olan oldu. Diğerlerini kaçırmamaya çalışalım.

  4. paranın yüzü sıcaktır…sanki beklediği ilgiyi görseydi istanbulun 3üzlerine tav olmayacakmıydı… demekki gönlü yok BURSA,DA…Kayseriyide basamak yapar, bu işler böyle…birileri BATALLA,,mı dedi. evet o adamdı çünkü.

  5. Metan, bir işi de doğru dürüst yapsaydın bari. Sizler bu kulübün kapısına kilit vurmaya yemin mi ettiniz. Büyükleri tutamıyorsunuz, insan altyapıyı bari elinden kaçırmaz. Uçan kuşa borcu taraftar mı yaptı? Sizin gibi beceriksiz, işten anlamayan, menajerlerin ve T.D.lerin oyuncağı olan siz yöneticiler yaptınız. Yazıklar olsun.

  6. Kalede; İvankov yada Scott Carson Harun Tekin / Defanslar; Anton Ferdinand, Renato Civelli, Michel Basser, Şener Özbayraklı, Aziz Behic, Sivok, Emre Taşdemir. Orta sahalar; Maurice Edu, Holmen, Belluschi, Josue, Batalla, Dzudzsak, Ozan Tufan, Ergic, Alfred N’diaye, Ozan İpek. Forvetler; Bakambu, Fernandao, Kenny Miller, Necid… teknik direktör Şenol Güneş… Başkan: İbrahim Yazıcı… şu futbolcuların hepsinin en formda dönemleri olduğunu düşünün, kulübede Şenol Güneş i Şeref Tribününde İbrahim Yazıcıyı düşünün. Atatürk stadyumumuzu düşünün, o kale arkasını cehenneme çeviren eski Teksas ı. Stad hınca hınç biletli biletsiz basmışız 30.000 kişiyi iğne atsan düşmüyor. Hakem düdüğü ağzına götürmüş ve o muhteşem ses geliyor Şşşşşşşşşşşş 1 2 3 yemyeşil incilerrrrr….. Sanırsın kale arkasında zembereğinden boşanmış bir canavar var. Takım timsah gibi ısırıyor rakibi, rakip önemli değil takım timsahın on binlerce ton baskı yapan o muazzam çenesi gibi ısırınca bir daha bırakmıyor… Artık elimizde hayali kadrolar ve hayaller kaldı işte… hayallerimizle oynayan herkesin ta …… koyayım… verin bize Bursasporu s..ktrin gidin. Modern stadınıza da sizedeeee icazetli başkanlarınızada siyasetinize de ayrı ayrı s…yım

  7. birazcik da cocuga sormak lazim kayserisporda ne isin var diye. buyuk takima gitsen bi nebze anlariz niye gittigini ama kayseri nedir

    1
    2
  8. sanki her sene a takıma 5 tane oyuncu adapte ediyoruz da bu çocuk olmadı diye hayıflanıyoruz, gittiyse gitmiştir yolu açık olsun.

    1
    2
  9. Elden kaçan ne bırakın bu işleri. Sanki Messi kaçtı elden. İbrahim Dağaşan’ın kendi neydi ki bulduğu futbolcu ne olsun. Her sezon ha patladı ha patlayacak diye bekledik İbrahim Dağaşanı. Tam bir düz topçuydu.

    1
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu