Tüm gözler play-off’ta

Bursaspor'da Menemenspor karşısında alınan beraberlikle Süper Lig'e doğrudan katılma umutlarının mucizelere bırakılması tüm dikkatleri oynanacak Play-off mücadelelerine çevirdi.

Yeşil-beyazlılar önceki gün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde toplanırken, teknik direktör İrfan Buz, oyuncularından Hatayspor’la oynanacak son maça ve Play-off müsabakalarına odaklanmalarını istedi. Rakiplerinin puan kazandığı haftayı iki puan kaybıyla kapatmanın büyük moral bozukluğu içindeki Yeşil-beyazlılar‘da İrfan Buz‘un da beklenmedik skor nedeniyle hayli üzüntü içinde olduğu ifade edildi.

YARDIMCILARLA TOPLANTI

Özlüce Tesisleri‘nin kapıları hem pandemi hem de yaşanılan olağanüstü süreç nedeniyle dış dünyaya kapatılırken, morali hayli bozuk olduğu öğrenilen İrfan Buz’un yardımcılarıyla sürekli toplantı halinde olduğu kaydedildi. Deneyimli teknik adamın yaşanılan zorlu süreçten çıkılması için kendi içlerinde seferberlik ilan ettiği ve bu dönemi kayıpsız geçme adına tamamen maçlara odaklandığı bildirildi. Takımın tecrübeli oyuncularından da topa girmelerini isteyen İrfan Buz’un camianın beklentisini futbolcularına düzenli olarak anlattığı ve çalışmaların bu doğrultuda yapıldığı belirtildi.

31 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Çoğu kişi play-off’a umutsuz bakıyor ama ben durumu bi tık daha olumlu görüyorum, görmek istiyorum.

    Elimizde çok tecrübeli , kurt diye tabir edeceğimiz oyuncularımız var. (Özer, Serdar, Seleznyov, Traore) Play-off gibi göz önünde olan maçlarda özellikle tam konsantre oynayıp kazandıracaklarına inanıyorum. Bunun dışında Burak Kapacak için özellikle vitrin maçları olacak, çok iyi bir performans bekliyorum bu yüzden. Beni tek düşündürense defans hattımız. Umarım İrfan Hoca yemeyip içmeyip kademe çalıştırıyodur bizimkilere. Seni çok seviyoruz Bursasporum, SEVİNDİR BİZİ.

    65
    4
    1. @ModernSky yorumuna yanıt olarak

      SAYIN RENKTAŞIM MENEMEN MAÇINDAN SONRA BENDE YORUM YAPMIŞTIM ,BURSASPORUMA GÜVENİYORUM İNANIYORUM DİYE BU DÜŞÜNCEMDEN DOLAYI BİR ÇOK EKSİ ALDIM OLSUN EKSİLEYEN RENKTAŞLARIMINDA CANLARI SAĞOLSUN ,BEN YİNEDE BURAYA YAZIYORUM BENİM TAKIMIMA İNANCIM SONSUZ ,BİZ PLAYOFLARI AŞIP SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE

      12
      3
  2. Allah belanı versin Ali Ay ve onun çorbacıları şampiyon bursasporumuza bu hesapları yaptırıyorsun, Allah iki yakanızı bir araya getirmesin

    47
    1
    1. @Blntt yorumuna yanıt olarak

      Takimin düşeceği belliyken,paraşutle düşerken ,canim transfer yapmak istemiyor diyip sonumuzu hazirladi ali ay.. zaten 3 yildir zarzor kurtulmustuk.herşeyi geçtim bizim üyeler gitti bi daha bunu secti..ali ay kadar o 1050 sorumsuz herif de sućlu şu durumda olmamizdan..

      12
      1. @Emre yorumuna yanıt olarak

        Son dört maçtır yenilgi yüzü görmedik son maç özer serdar tayfur olsaydı bence çok şey değişirdi.ligde playoff taki rakiplerimizi yendik yine yeneriz biz yeterki kendimize güvenelim güvenirmiş gibi yapmayalım.

        11
    1. @16 BURSASPORLU yorumuna yanıt olarak

      ADS ile düşmanlığın nedir senin? Playofta o kadar takım var neden ADS deyip duruyorsun? 2 haftadan beri söylüyorum ilk 2 den Hatay ve belediyespor çıkar playoftan da akhisar çıkar diye.umutlanma boşuna siz de biz de seneye bu ligdeyiz.

      2
      13
  3. Play off da herşey olabilir, favori takım bile hemen elene bilir son maçta play off biletini alanda çıkabilir. Tabii burada VAR ve hakemlere dikkat edilmeli

    11
  4. Konula alakalı değil ama, bu hafta kümede kalmak için Malatya – Rize maçı. Malatyanın başında karaman, Rize düştüğünde bize ve Trabzon’a inceden gönderme yapmıştı, şimdi maddem Rize yi çok seviyorsun, bu hafta yap bir kolaylık ve Rize yi düşürme, yoksa kendin dediği gibi, Rize şehri için, “bu şehir bunu unutmaz” demişti Trabzon – Bursa maçında sonra

  5. Sezon başlarken tüm ülke BURSASPOR u muzu küme düşmeye aday takimlarin ilk sırasında gösterirken onurlu gençlerimiz sahaya çıkıp herkesi ters köşe yaparak yanilttilar.
    Keçiören macina kadar ilk ikiden direkt yükselme şansımız devam etti.
    Mağlubiyet gelince o aķsam BURSASPOR artık bir Play off takımıdır ve bütün plan program Play off lar üzerine kurulmalıdır diye yazmıştım.
    Sonuçta gidişatı beş hafta önceden tespit etme yetimizi BURSASPOR ile çokça kazandık.
    Iki kaleciden ve topun arkasından koşturan yirmi oyuncudan oluşan sonucu kesinlikle oynanmadan belli olmayan bu futbol oyunu gerçekler üzerine kurulu bir kosusturmacadir.
    Herkesten saliseler önce düşünerek beyni ile ayağı senkronize çalışan oyuncuların yıldız olduğu çok çalışanın başarılı olduğu bir ortamda gerçekleri gorenlerinde çokça hayalci olmadığı fakat umudunu da hiç bir zaman yitirmedigi bir oyundur futbol.
    Aynı zamanda her an herşeyin olabileceği hiç yoktan gollerin atıldığı olmayacak sekilde gollerin kactigi bazen iyi oynayanın kazanamadığı bazen de kötü oynayanın kaybetmediği bir organizasyondur.
    Ülkemizde maalesef karşılaşmaların sonuçlarına fazlaca etkili olunabildigi oyundur futbol.
    Futbolun gövdesi altyapılari,meyvesi atilan goller sonucu da tabelasidir.
    Sayın Irfan Buz bizler bu takimla sevinen uzulen BURSASPOR ile yaşayan insanlarız.
    Gelin bir değişiklik yapın ve bu takımı sezona başlayan kadro ile oluşturun Play off ları bu kardeşlerimizle oynayin.
    Inanın ilk uc maçı oynayan kadro son uc maçı da alnının akıyla oynar ve adını super lig e yazdırır.
    Başka sözüm yoktur.
    Başarılar.

    6
    1
    1. @16 BS 224 Texas yorumuna yanıt olarak

      Söylediklerinde sonuna kadar haklısın, gençlerimizle lige çok iyi başlamıştık, taaa ki ihtiyar heyeti takıma monte edilene kadar…
      Play-off ta 3 maçı da gençler oynasın demişsin, haklısın çatır çatır da oynarlar ama ya işler tersine giderse olacakları düşünemiyorum bile.. İrfan Hoca da bu yüzden bu riski ve sorumluluğu alamaz, Cesaret ister. Çünkü geri dönüşü olmayan bir yoldayız..
      Ya yok olacağız, ya yuvamıza döneceğiz..
      Umarım herşey istediğimiz gibi gider, İrfan Hoca ile hep birlikte başarırız.

      1. @Make16 yorumuna yanıt olarak

        Sağolasın kardeşim.
        Fikir birliği iyidir.
        Bu şekilde yazmamın sebebi gençlere çok güvendiğim içindir.
        Tecrubeliler ile oynayıp çıkamaz isek sürekli keşke gençlerle oynasaydik diyeceğimiz bir döneme gireceğiz.
        Öyle ya da böyle süper denilen lige adımızı yazdiralim.
        Tek hedefimiz budur.
        İyi akşamlar kardeşim.

  6. En önde oturan sarı kazaklı kim? Tanıyamadım. Soygun başlıyor yazmış ve göğsünde Çağlar yazıyor. Cavit Çağlar’ı anımsattı bana. Saçlar geriye taralı. Bıyıklar falan. Galiba ta kendisi.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu