Serdar’dan Bursaspor’da 4. dalya

33 yaşındaki futbolcu Menemenspor karşısında profesyonel kariyerinin 400'üncü maçını oynadı. Serdar Özkan bu maçlarda toplam 38 kez ağları havalandırdı.

Ara transfer döneminde Antalyaspor‘dan ayrılarak Bursaspor‘la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Özkan Menemenspor maçında 82’nci dakikada Kerem Can Akyüz‘ün yerine oyuna dahil oldu. Tecrübeli futbolcu uzatmalarla birlikte 13 dakika sahada kalırken, bu maç kariyerindeki önemli dönüm noktalarından biri olarak kayıtlara geçti.

BURSASPOR 10’UNCU TAKIMI

Serdar Özkan profesyonel futbol kariyerinde 400’üncü maçını geride bıraktı. Bugüne kadar Beşiktaş, Akçaabat Sebatspor, Samsunspor, Galatasaray, Ankaragücü, Şanlıurfaspor, Elazığspor, Antalyaspor ve Gençlerbirliği formaları giyen Serdar Özkan, A Milli Takım‘da da 3 maça çıktı. Kariyerinin 4’üncü dalyasına ulaşan Serdar Özkan 400 maçta 38 kez gol sevinci yaşadı.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ne kadar düz bir oyuncu olduğu attığı gol sayısından belli. Defans oyuncusu daha fazla gol atar 400 maçta ..

    7
    1
  2. Serdar leblebi gibi adam geçer.kaç tane asist yapmış bi de ona bakmalı. İyi bir serdar iş yapar bunu görebiliyoruz.kerem mi serdar mı.serdar hücum açısından.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu