Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder ”Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz daha önce 16 Haziran 2023 olarak duyurulan istifa tarihini Kulübümüzdeki işleyişin aksamaması adına 23 Haziran Cuma günü mesai bitimi olarak değiştirmiş ve noterden istifanamesini göndermiştir.
2 Temmuz‘da çoğunluk aranmaksızın yapılacak Olağanüstü Genel Kurul‘da adayların Bursaspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 16-17-17/A maddeleri gereğince Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TFF Delege Kurulu listelerini 25 Haziran Pazar günü saat 15.00-17.00 arasında Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde Divan Başkanlık Kuruluna teslim etmeleri gerekmektedir. Denetleme Kuruluna Bağımsız aday olacaklarında aynı gün ve saatte başvurusu gerekmektedir.
Adayların listelerini hazırlarken tüzüğümüzün ilgili maddelerine dikkat etmeleri gerektiğini belirten Sakder, olası olumsuz sonuçlara neden olmamak için seçilme yeterlilikleri ile ilgi bilgileri Sicil Kurulumuzdan ve Kulübümüzdeki yetkili personelimizden alabilirler. Başvuru belgelerinde mutlaka üye numaraların da yazılı olması işlemlerin çabukluğu açısından gereklidir.” şeklinde açıklamalarda bulundu.




6 YORUM
Haydi Bursaspor un babaları Cavit çağlar , celal sönmez, Levent kızıl, Orhan Gençoğlu, Hayri Yazıcı gösterin kendinizi aday olun zor gününde, yoksa dinamit Ali Ay ı koyarlar onunla artık yok olmaya yelken açarız yoksa.
Haydi bakalım babayiğitler görelim şimdi çıkın bir aday oluverin.
Bursaspor sahipsiz kalmaz, kalmamalı❗️
Eser yorumuna yanıt
Kılıçdaroğlu boşta adaylığını koysun belki burda kazanır
Serdar Acarhoroz yarın çıkar şimdi adayım der sonra Emin Adanur bişiler de Ali Ay bir iki söylenti çıkar en son Alinur belediyeden bir çocuk koyar yine kısır döngüye girdik 😀
MARATON161616 yorumuna yanıt
Alinur kadar daş düşsün bir tarafınıza 🙂 anca sallayın. İlgi alanına hayatını adamış; hiçbir etki alanı olmayan insanlar gürühu