Batalla’nın görevi ne olur?..

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, Arjantinli yıldızın teknik veya idari kadroda yer alabileceğini söyledi.

Başkan Mesut Mestan, daha önce çalışma teklifinde bulunduğu efsane futbolcu Pablo Martin Batalla’nın kulüpteki pozisyonuyla ilgili henüz karar vermediklerini söyledi.

Başkan Mestan, “Batalla’yla herhangi bir görev konusunda konuşmadık. Geçen sezon başında konuşmuştuk. Bursa halkı çok seviyor, Türk futboluna da çok katkısı oldu. Teknik heyette mi, idari kadroda mı olur, Batalla ile birlikte karar vereceğiz. İnşallah sezon başında birlikte çalışırız diye düşünüyoruz. Koronavirüs’ten dolayı hiç kimse gibi biz de planlama yapamıyoruz. Batalla bu kulübün bir neferidir” diye konuştu.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Isıtıp Isıtıp önümüze koyuyorsunuz. .. Olacak mı olmayacak mı ??? Hele sizler ona karar verin. . Biz taraftarlar bağrımıza basmaya hazırız. . Adam ın heykeli yapılmış. .. Canlı sını başımızda taşırız. …. …….O BİR FENOMEN ….. BATTALA. ….

    43
    1
    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Kusura bakma ama, Sen de habire gaz. Habire kuru sıkı. Habire ajitasyon.
      Ben burada bir çok kişiden, bir çok yeni yeni şeyler öğrenirken Maşallah senden daha tık yok…

      Heykelini dikeceğine, keşke 10 ‘ u burada tutma becerisini gösterseydik
      ADAM, neredeyse 7-8 sene Bursa da kaldı bir defa bile ful dolu timsah arena da futbol oynamadı.
      Forması parmakla sayılacak sayıda ya satıldı, ya satılmadı.
      Yapmayın, etmeyin demesine rağmen arkadaşları aşağılandı, dövüldü.

      Anlatmak istediğim, ne dediğimiz değil, ne yaptığımız önemli.
      Atalarımız boşuna dememiş “”ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz!””

      16
      6
      1. @Meraklı yorumuna yanıt olarak

        Bay meraklı karışık kuruşuk bir şey ler yazmış sın. .Ben hiç bir zaman gaz vermedim de yemedim de. . Haa bak BURSASPOR um için çok jop yedim belime de ellerime de. . Kuru sıkı nedir bilmem öyle kuru larla sıkılarla hiç işim olmadı. . Ajitasyon u ben değil daha önceki ler çok iyi yapmışlar hala da çok iyi yapıyorlar. Buna siyasiler de dahil. ..Sen oradan çok şey ler öğrenmeye bak demek ki bazı konularda çok cahil kalmışsın. Ben den tık olmaz. Ben çünkü gurbet te yaşayan hasta BURSASPOR lu biriyim. Haaaa ben den çok öğrenmek istiyorsan sor anlatayım sana .. Kişilere laf atarken dikkatli konuş benim şahıs larla işim olmaz .. Benim işim BURSASPOR dur tuttuğum takımımdır. . Battala konusuna gelince forma sınıda aldım. . Maçtan önce çiçeği imide verdim kendisine. . Bursa da yaşarken. .. Çocuk larımın eğitiminden dolayı Bursa da yaşamıyorum. .. Ayrıca merak lısın ya. .10. Yaşımdan beri BURSASPOR un peşinden koştum Gerek deplasmana gittim gerek stada. . Hala da gidiyorum. Kafalarına göre stad yaptılar değil Battala Ronaldo gelse zor dolar stad. . Yapmayın etmeyin demesine rağmen demişsin. . Nereden biliyorsun böyle dediğini. Yoksa sende o grubun içinde miydin ??? Sen bir şey anlatamamışsın. . Boş konuşmuş sun. Boş bir yazı yazmış sın. . ATALARIN ÇOK DEDİKLERİ VAR. . ARALARINDAN BİRİNİ SEÇ KENDİNE BEĞEN. .. BEN BİR TANE BİLİYORUM DA SÖYLEMİYORUM. …. MERAK LI OLDUĞUN İÇİN KENDİN BUL. .. BAY Merak lı….

        7
        10
        1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

          Bak dostum, Benim de kişilerle işim olmaz. Hele hele senin hayat hikayenle hiç olmaz.

          Forma da aldım kombine de aldım Buyurmuşsun.
          Eee ben de aldım. Peki bu üç milyonluk futbol kentinde bizim gibi herkes kombine ve forma aldıysa bizim stat neden boş Allah aşkına?
          Satılan Batalla forması neden sadece 650 adet ile sınırlı?

          Yine Batalla değil Ronaldo gelse o stat gene dolmaz! Çünkü ben o stadı beğenmedim buyurmuşsun!
          O zaman biz neyi konuşuyoruz?
          Biz, Stadın mı peşinden gidiyoruz yoksa oraya ruh veren bursasporun mu?
          Biz 2010 da çakalın mok bırakmadığı ist. Olimpiyat stadında (İBB maçı) tam 35.000 kişi ile gittik bize hiç zor gelmedi?
          Çünkü biz kimin ve neyin (renk – arma – forma) peşinde olduğumuzu biliyorduk.

          Ayrıca ne demek Ronaldo bile !!!???
          Burada bile ince bir çelişki içindesin.
          Evet Ronaldo üst düzey bir futbolcu ve sağlam karakter ama arada Batalla ile aramızda yaşanmışlıklar, bunun sonucu oluşan duygusal bağlar var.
          Yemişim Ronaldoyu.
          biz bursa ve bursasporlular için Batallamız 10 tane Ronaldo yapar.

          Kabul edelim ki bugün bursaspor taraftarı şampiyonluk öncesinin taraftarı değil.
          Toparlanmakta, öyle işkembeden atma, tutma, riya ile olmaz. İcraatla, fedakarlıklarla olur.

          Bak arkadaşım, yazarsan seviyeye bakar cevap veririm. Aksi olursa bi şey bekleme.
          Çünkü her ne kadar farklı düşünsekte sonuçta aynı kulübün taraftarıyız.
          Ve böylesi zor günlerde benim aile içi tartışma ve şiddete ne zamanım ne de mecalim var.

          4
          1
          1. @Meraklı yorumuna yanıt olarak

            Bak kardeşim … Dediğim gibi senle işim benimde olmaz. Çünkü ortak paydamız BURSASPOR. .Ben sana hayat hikaye mi anlatmadım. . Hani diyorsun ya bana ( Ben burada bir çok kişiden birçok şeyler öğrenirken senden bir öğrenemedim ) diye. . Bende anlarsın diye Bursa da yaşamadığımı kısaca anlatmak istedim. . Ama anlıyamamışsın. Kendine göre benim adıma yorum yapmışsın .Yine ben sana Ronaldo gelse stad dolmaz derken stadı beğeniyorum anlamında yazmadım .. Sen öyle anlamışsın. .Olimpiyat stadına bende gittim. İşten kaçtım öyle gittim. Sonra da çalıştığım işyerinden işten atıldım. . Çok sevdiğim BURSASPOR için çok şeyler verdim. Ben Ronaldo yu Battala ile asla kıyaslamam. Zaten yazmışsın ( Kabul edelim ki bu gün BURSASPOR taraftarı şampiyon luk önce sinin taraftar ı değil .) İşte stadın niye şimdi dolmadığını anlamışsın dır. Yani cevabı ben değil sen yazdığınla veriyorsun. Son yazdığın kelimeleri güzel yazmışsın kafalar uyuşmasada aynı takımı tutuyoruz. . O da BURSASPOR. . Kal sağlıcakla.

            3
            4
        2. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

          kaçırmışsın sanırım.
          son 7-8 senede timsah arenada o kadar çok futbolcu ıslıklandı, yuhalandı ve aşağılandı ki.
          tam zamanını bilmiyorum ama batalla çeşitli aralıklarla en 3-4 defa ”tribünler yanlış yapıyor. biz arkadaşız. birlikte bir takımız. tıpkı bir zincirin halkaları gibi. arkadaşlarımı bozduğunuzu sanıyorsunuz ama aslında zinciri, yani takımı bozuyorsunuz. böyle devam ederse zor günler bizi bekliyor!” a benzer basında demeçleri çıktı.
          zaten belki kalabilirdi ama harunun dayak olayından sonra gitmeyi kesin kafasına koydu.
          tekrar dönebilir ama, özellikle medya ve taraftar baskı ve müdahalelerine karşı bir takım ön şartlar ortaya koyabilir. diye düşünüyorum

    1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

      Biz akıllanmayız!
      Ya arkadaşım, bu kadar çok borç varken.
      Dünya ekonomik olarak çökerken. Vakıfköyden yetiştirelim diyeceğine hala dört tane tabanca gibi transfer diyorsun.
      Valla büyük cesaret. Elimizde patlarlar haberin olsun.

      4
      8
  2. BENCE ÇOK ERKEN BİR GÖRÜŞ ÖNCE SÜPER LİĞE ÇIKALIM DAHA SONRA YAPILACAK OLAN PLANLAMADA GÖRÜŞÜLÜR PMB TABİKİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR TARTİŞILMAZ AMA İVEDİLİK BU DEĞİL BAŞKANDA SÖYLÜYOR BURADAN ÇIKAMAZ İSE SENEYE ÇOK KÖTÜ OLUR DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM BURSASPORA GÖNÜL VERMİŞ KARDEŞLERİMİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN HEPSİNİN ANNELERİNİN ELLRİNDEN ÖPERİM ARAMIZDA OLMAYAN ANNELEREDE ALLAH RAHMET EYLESİN

    7
    1
  3. Batalla nın görevi direk teknik direktör olmalı. Bizde kendi içimizden biri olan pablo ya inanıp mustafa er ile birlikte takımı emanet etmeliyiz. Hem arjantinden de kaliteli genç ve tecrübeli oyuncu getirir alt yapıyla harmanlarsak mütevazi ama çatır çatır oynayan bir bursaspor oluşmuş olur. Tabii İNŞAALLAH önce güzel ülkemiz şu hastalıktan bir temizlensin. Önce sağlık.

    1. @Bursalı yorumuna yanıt olarak

      Batalla altyapının başına gelse de A takıma oyuncu üretse nasıl olur ? Arjantin’e gidecek dolarlar altyapının güçlenmesi için harcansa daha iyi olmaz mı? Türkiye’de onümüzdeki 5-10 yıl boyunca akademisinden futbolcu çıkaramayan kulüpler yarış dışı kalacaklar demiyorum, kapanacaklar diyorum.

      1
      1
      1. @Alp S. yorumuna yanıt olarak

        Zaten arjantinden oyuncu getirip kendi altyapımızdaki evlatlarımızla harmanlarsak dedim. Batalla gibi maliyeti ucuz ama yaptığı işler büyük olacak oyuncuları kastettim. Böyle tecrübeli kulübü sahiplenecek,oyuncularımızı oynatacak,iş bitirecek tipte olmalı. Ergiç batalla mususi baliç ali tandoğan şuan seleznov vb. tipte hem kendi oynayıp hemde takımı oynatacak tipte futbolcular olması lazım ki takım tecrübeli ve genç dinamik olsun. Batalla da da bu futbol aklı var bunu rahat görebilir.

  4. Ben olsam kulubun bütün işleyişini Batalla ya uyarlayıp başkan olmanın keyfini cikartirdim.
    Bütün organizasyon semalarinin tepe noktasına PMB yi yazar sonrasında Super lig de şampiyonluk hedefi ile çok iyi ve az maliyetli isirgan bir takım kurmasını s aglardim.
    Batalla nin portföyünde ne futbolcular vardır.
    Zira kendisi BURSASPOR u sampiyon yapabilecek yegane kişidir.

  5. Teknik kadroda olsunda yeter gelirkende 2 3 tane arjantinli getirsin bize kendi elinden su içmiş o bilir onları alsın gençleride gelsin bilet parası benden ?

    1. @Can yorumuna yanıt olarak

      Mestan’a da malzemeci kadrosunda iş versin. Formaları ütülesin. Şortları katlasın. Çamurlu ayakkabıları hortumlu suyla temizlesin

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu