Tayfur Bingöl “İlk hedefim şampiyonluk”

Bursaspor’un devre arasında Alanyaspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl Kent Gazetesi'ne konuştu.

Taraftara olan hayranlığını dile getiren BingölBu sene öyle veya böyle Bursaspor hakettiği yere çıkacak” dedi. Soruları içtenlikle yanıtlayan Tayfur Bingöl “Süper Lig’den de takımlar istedi ancak Bursaspor’dan teklif gelince hiç düşünmedim”

Bursaspor serüvenin nasıl başladı?

Bursaspor’da serüvenim çok güzel samimi sıcak bir başlangıç oldu., Güzel deneyimlerle devam etti taraftarın önüne çıkmak özel ve güzeldi .

Bursaspor taraftarı için düşüncelerin neler?

Bursaspor taraftarı için söyleyeceğim şu ki sezonu süper lige çıkarak tamamlamak tek idealimiz. Onlarinda desteği ve bize olan inançlarıyla gemiyi limana sağ, salim yanaştırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacagımıza inanmalarını istiyoruz. Bu sene bu takımın tekrar ait olduğu yere çıkması için herkes destek olacak.

Kariyerin boyunca unutamadıgın bir an ve maç?

Kariyerim boyunca unutamayacağım çok maçlar oynadım. Şimdi ki zamanda Bursaspor – A.Demirspor maçında ki atmosferi söylemek istiyorum . Bir ikincisi Göztepe – Trabzonspor maçındaki süper lig ilkde ki ilk golüm. Bu iki anı kolay, kolay unutamam.

Oynadıgın takımlarda en iyi anlaştığın be keşke burada olsa dediğin bir isim bar mı?

Hakan Çinemre , Adis jahovic , Salim İyik , Oscar Scarione ve Andre Castro. Bu isimlerin burada olmasını da isterdim açıkcası.

Bursaspor da gelecek sezon kalmak istermisin?

Bursaspor da ilk hedefim şampiyonluk.

Devre arasında Bursaspor dışında da isteyen takımlar oldu neden Bursaspor?

Devre arasında bir çok takımla görüştük. Süper Lig‘den kiralık olarak 4,5 takım ile kesin bir görüşmelerimiz oldu. Bursaspor‘dan teklif gelince çok fazla düşünmedik diyebilirim. Bizlere göre Bursaspor camia ve taraftarı ile süper lig ve üstünde bir takımdır.

Ligler devam etmeli mi?

Covid-19 virüsünden dolayı belli bir süre ertelenen liglerimiz sağlıklı bir ortam oluştuğunda kaldığı yerden devam etmelidir diye düşünüyorum.

Salgın günlerinde kendini nerede izole ettin?

Ankara’daki evimize geldik eşimle, ailemle beraber zole günleri evlerimizde geçiriyoruz.

Evde kendini hazır tutmak için ne çalışmalar yapıyorsun?

Evde kendimizi hazır tutmak için çok geniş kapsamlı aktiviteler yapamıyoruz tabi. Fonksiyonel antrenmanla evde vücudun kas yapısını güçlü tutmaya çalışıyorum. Geri kalan kısmını da hocalarımızla birlikte kamp zamanı kendimizi daha iyi hazırlayacağız.

Ligler oynanırsa Bursaspor ligi nerede bitirir?

1 sıra veya 2 sıra bitireceğiz. Bursaspor’umuz ait olduğu yere çıkacaktır. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.

Takım içerisinde ki ortam nasıl?

Daha önceki röportajlarda söylediğim gibi takım içerisindeki enerji çok güçlü, samimi ve işine konstantre insanların bulunduğu bir takımın içinde olduğum için çok mutluyum .

Taraftara bir mesajın var mı?

Tüm desteklerini arkamızda hissettiğimiz değerli Bursaspor taraftarına teşekkür ediyorum . Hep birlikte şampiyonluk yaşayacağız. Bursaspor için en iyisini her zaman diliyoruz. Onların da bu isteği doğrultusunda hareket ediyoruz.

Bursa da neleri tavsiye edersin? Nereleri gezmeli?

Bursa’da ailemle keyif alabileceğim güzel mekanlar var . Mudanya temiz bir deniz havası yada Bademli de güzel bir kahvalti sonrasì ufak bir gezinti güzel olabilir.

Kaynak
Kent Gazetesi

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu sezon özellikle sagbekte güzel işler yaptıgını gördük
    Eger bu kulübe gelmek için diger teklifleri reddettiysen
    Şimdi de sezon sonu için kulübünle konuşup
    Bonservisini eline alıp Bursaspor ile 3 yıllık anlaşma
    Yapabilirsin, çöz şu bonservis sorununu hayatının
    En özel 3 yılını yaşa bu şehirde derim.

    19
    1
  2. Evet ilk hedefimiz bir üst lige çıkmak. .Bunu da başarabilecek gücümüz var. ..Biz taraftarlar üstümüze düşen görev leri yapıyoruz yapacağız da. Esas görev siz topçular da. .Yapın görevinizi çıkarın bu takımı bir üst lige adınızı tarihe yazdırın. .

    12
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu