Çok güzel günlerdi

Bursaspor'un 2009-2010 sezonunda yaşadığı Süper Lig şampiyonluğunda, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın o dönem yardımcı antrenörlüğünü yapan Birol Berkem, Timsah'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-2 yendiği tarihi maçın perde arkasını anlattı.

Spor yazarımız Serkan Yetişmişoğlu‘na, yayıncı kuruluşun, dün gece tamamını yayınladığı unutulmaz karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Berkem, “Kadıköy‘deki o maçtan önce kamptaki ve soyunma odasındaki ortamı görseydiniz, galibiyetimizin çok büyük ihtimal olduğunu anlardınız” dedi.

SAĞLAM, FİZİK GÜCE DİKKAT ÇEKTİ

56 yaşındaki teknik adam, “Ertuğrul Hoca, maç konuşmasında, rakip Fenerbahçe’nin belli bir dakikaya kadar bizimle başabaş oynayacağını, fakat ikinci yarının ortalarından sonra bizim fizik gücümüzün rakibe ağır basacağını söylemişti. Hocamız, bizim kaliteli ayakların işi bitireceğini belirtti ve de öyle oldu” diye konuştu.

 

“O ŞOKU ÇABUK ATLATTIK”

Birol Berkem, şöyle devam etti: “Öngöremediğimiz tek şey, çabuk gol yemek olmuştu. 2-0 geride düştük, ama çok şükür, o şoku çabuk atlattık. Ve sonuçta çok güzel bir galibiyet oldu. Uzatmada gelen 3. gol ve galibiyet, şampiyonluğun da yolunu açtı. Çok güzel günlerdi.”

Kaynak
BursadaBugün

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Keşke ama keşke kısa ömür hayatımız da bir daha öyle galibiyet leri ve şampiyon luğu yine yaşayabilsek. .. ALLAH BU BÜYÜK BURSASPOR TARAFTARI NA TEKRAR NASİP ETSİN. ….İNŞALLAH

    31
    3
  2. Çok güzel vel özel bir galibiyeti ama artık bu konuyu kapatmalıyız hergün bu olayla ilgili haberler var sayfalarımızda bence bunu bu kadar uzatmak bizi küçültüyor

  3. Merhaba kardeşim.
    Hiç merak etme şehir dışında yaşayanlar olarak evlerimizin balkonlarindan yeniden yeşil beyaz bayraklarimizi dalgalandiracagiz.
    Hem de günlerce haftalarca.
    Uludağ imiza karşı yeşil beyaz esintiler.
    Herbiri bir Kocaköy taraftarı olan komşularımız çatlayacak kadar çok kıskanıyor fakat yapacak bir şey yok.
    Alisacaklar.
    Biz 16 Mayıs 2010 da bayrağımızın rengi gidene kadar indirmedik .
    İlk sampiyonlugumuz da yaptık yine yaparız.
    Bayraklar hazır kardeşim.
    Kumaşını kendim aldım kendim hazirlattim.
    Ütülü bir şekilde bekliyor.
    Yalnız bir şey söyleyim.
    Şampiyonluk kısa zamanda gelmeli.
    Aksi takdirde bayrak işi Bursa ya kalabilir.
    Çünkü Allah’ın izniyle memlekete dönüş yaklaştı.
    Bursaspor acele etmeli şampiyonluk turu da Bursa ya kalabilir.
    2010 da bizim Uno can ile tek başımıza az turlamadik buralarda.
    İyi geceler kardeşim.
    Eser sana da selamlar kardeşim.

  4. O maçı Kat3 de Fb li bir arkadaşım ile seyrediyordum. Maç 2-0 oldu, elbette o coştu. Ama takıma nasıl bir inancımız var idiyse, o an biz bu maçı 2-3 alacağız dedim. Maç 2-3 olur olmaz arkadaşım Kat3’ü terketmişti. Muhteşem ve unutulmaz bir gece idi.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu